Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barnett jde do profi wrestlingu, ou ou ou...
http://mmajunkie.com/news/15654/report-after-failed-drug-test-josh-barnetts-next-step-a-professional-wrestling-bout.mma

Snad je to jen na "zalepení kapsy"...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drago

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No proste me to s koncem Pride prestalo zajimat v podstate.... Zajimavych zapasu jak safranu, moji nejvetsi oblibenci-jeden prohrava, druhej nic moc..
A nejvic me sere jak se porad planuje a vyhlasuji se mega zapasy a mezitim fighteri starnou, promoteri si snazi namastit kapsy a UFC tomu kraluje

Jeste aby K1 vyhral Badr a me mrdne.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K-1 je na tom aktuálně možná ještě hůř než svět MMA, Drago. Nicméně UFC už není tak špatná, jako byla, ale furt to není PRIDE, no...
ygg

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
No proste me to s koncem Pride prestalo zajimat v podstate.... Zajimavych zapasu jak safranu, moji nejvetsi oblibenci-jeden prohrava, druhej nic moc ..
A nejvic me sere jak se porad planuje a vyhlasuji se mega zapasy a mezitim fighteri starnou, promoteri si snazi namastit kapsy a UFC tomu kraluje

Jeste aby K1 vyhral Badr a me mrdne .

Tak to hlavně dej doma vědět, ať na to jsou po prosincové finálové pyramidě připravení
Protože poté, co srovnal Schilta...se zemí ...jsem hooodně zvědavej, kdo na něj má. Krom něj samotného, viz. loňské finále.

A s těmi oblíbenci je to sice smutné ( ale vem si příklad z nezdolně optimistického Miria ... ), ale jinak se dobré fajty najdou...třeba konkrétně v UFC je taková LHW nadupaná jak sviňa, Spider možná tomu taky pomůže, GSP je záruka dobré podívané .... lepší to být může, ale není to tak zlé.
ygg

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
http://mmajunkie.com/news/15654/report-after-failed-drug-test-josh-barnetts-next-step-a-professional-wrestling-bout.mma

To víš, složenky nepočkají
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přestaňte už tady všichni psát těma malýma písmenkama, kdo to má pak číst?
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z něčeho tu kúru musí zplatit

Mě spíš štve, že teď talentovaní hvězdy, pokud budou chtít něčeho dosáhnout a budou chtít získat světové uznání budou muset jít do UFC, což jim a jejich podělaný politice hraje do karet. Už teď si diktujou různý nesmysly, kdy staví fightery do dost nevýhodné pozice, aby si ho omotali, teď, když nebudou mít žádnou pořádnou konkurenci to bude ještě horší podle mě.

Podle mě jedinná možnost je, aby DREAM víc začal starat o Evropu, pojistil si Holandsko i ostatní státy a zval evropské špičky na turnaje. Třeba od nás i Hášu či Andrého. V asii mají silné postavení a hlavně mají dobré vazby na Rusko. V tuhle chvíli UFC bere mimo americký kontinent jen hotové hvězdy, takže tohle by mohla být cesta. Ale jeslti to zaspí, tak pak to bude v prdeli a UFC bude mít monopol na MMA. (kterej má prakticky už teď, ale pak s tim už nikdo nic neudělá)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
moji nejvetsi oblibenci-jeden prohrava, druhej nic moc..
Tohle "pěkně" sedne k tématu. Sice jiné sportovní odvětví, ale přesně to ukazuje, že jedna generace končí. Mladí na ni musí navázat, ač je to smutné, ale bohužel nevyhnutelné...

http://hokej.sport.cz/hokej/nhl/153920-frantisek-kaberle-konci-v-caroline-klub-jej-vyplatil-ze-smlouvy.html
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

Skoda ho do cirkusu...

mirio: Smarja, od Crocopa ku Kaberlemu, ta nostalgia ti teda dava...

Co sa tyka Badra, chovanie ma nahovno, ale na performance je radost sa pozerat, to sa musi nechat (vsetci ste plakali aky je Schilt nudny, tak tu mate nahradu).
Drago

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No musim rict ze se mnou ta nostalgie taky clouma... zvlast kdyz sam se dostanu do posilky tak 1 tydne a na trenink uplne sporadicky.
Ja se holt zasekl na casech chute boxe a nejak tomu ted nemuzu prijit nachut....
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahola: Ne "od Crocopa ke Kabelremu", ale "staří odcházejí, mladí přicházejí"...

EDIT: Drago: Taky tak. Posilovna je pro mně passé už skoro rok, není čas a i chuť mně opustila...

Naposledy upravil mirio dne út červenec 28, 2009 9:43 pm, celkově upraveno 1 krát
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Ne "od Crocopa ke Kabelremu", ale "staří odcházejí, mladí přicházejí"...

A ani Dalibor uz nie je ten hurikan co byval, vsak ano
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To byl vždycky kokot. :-) Reagoval jsem na to, co napsal Drago, ne na tebe, prcku. ;-)
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
To byl vždycky kokot. :-) Reagoval jsem na to, co napsal Drago, ne na tebe, prcku. ;-)

Ja som reagoval na ten text co si adresoval mne, optimisto
Inak ja slavim tiez rok bez cvicenia, ale vratim sa k tomu jednoznacne v ramci moznosti chcem. Samotna posilka by ma uz asi nebavila, tak asi zvesim desiatky z klinca...dufam.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio:
už radši vůbec nečti sportovní zprávy:
http://hokej.sport.cz/hokej/nhl/153927-hokejovy-utocnik-prospal-konci-v-tampe-klub-uz-s-nim-nepocita.html

Se to tam rozpadá nějak...

Co mam říkat já, každej půl roku najednou bum, dva měsíce nic nedělání a následný návrat do tréninkového procesu, je to jako pořád začínat znova a když už se začnu cejtit, tak zase konec, zkouškové, a dva měsíce nic nedělání, ztratim fyzičku, přiberu 5-6 kg, ztratim těch pár deka svalů co sem měl a jedu nanovo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: