|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
Geroj: To jsem nenapsal - Strikeforce je jen jednou z organizací, s kterýma jednají. :-)
BTW Overeem podle mně do Strikeforce už ani jít nechce . viz. série odvolaných zápasů. Jistě - zranění, já vím. Zajímavé ale je, že třeba takovou K-1 odbouchat stihnul... :-))
Začínám se podivně ušklebovat, když vidím jakoukoli fotku sedláka Fedora, který se sebou nechává vyjebávat lidma jako Fichtlštajn nebo jak se ten jeho manažerský kouzelník vlastně zove.
Naposledy upravil mirio dne st červenec 29, 2009 11:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 11:27 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: |
Začínám se podivně ušklebovat, když vidím jakoukoli fotku sedláka Fedora, který se sebou nechává vyjebávat lidma jako Fichtlštajn nebo jak se ten jeho mažerský kouzelník vlastně zove. |
Co my vieme, co je v tom....Fedor moze mat aj ine zaujmy ako divaci:) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 11:31 pm Předmět: |
|
|
Jako například zápasit jednou ročně? Nebo si nechat ujít poměrně dost peněz za tu dobu, co už mohl dávno bouchat v UFC?
Ještě by mohli jako argument použít jejich oblíbené - ten zlý pan White nechce nechat Fedorka bouchat Sambo (což taky není pravda, mimochodem)!
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
Kkt je slabe slovo .... pokud to nevyjde bude to velka skoda jak pro fedora tak pro fans
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 1:55 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Jako například zápasit jednou ročně? Nebo si nechat ujít poměrně dost peněz za tu dobu, co už mohl dávno bouchat v UFC?
Ještě by mohli jako argument použít jejich oblíbené - ten zlý pan White nechce nechat Fedorka bouchat Sambo (což taky není pravda, mimochodem)! |
Hlavně by bylo hezké odlišit managent Fedora od něj samotného .... protože takové ty výlevy, jaké tu předvedl Tygr, jsou úplně mimo.
1. Ano, M-1 se chová VELMI slušně řečeno podivně, a z hlediska fanoušků je to k nasrání. O tom žádná....
2. My tady víme úplné prd, kolik oni Fedorovi platí, za jakých podmínek, jak je on vázán smlouvou a podobně. Třeba mu platí tolik....nebo to má ošetřené jinak, přeci jen je Rusko země neomezených možností ....že se mu furt vyplatí víc stát v M-1, než zápasit v UFC. Navíc je tu možnost, že M-1 s ním má takovou smlouvu, která je z jedné či obou stran prakticky nevypověditelná. Prostě víme houby, takže soudit něco mi přijde dost mimo.
Navíc je potřeba si uvědomit, že to je pro něj živobytí, a že se musí během své kariéry zajistit tak, aby to jemu i jeho rodině vystačilo na hoooodně dlouho, když ne do smrti. Čistě abstraktní příklad, kdyby mu teď dal někdo 100 mega USD za to, že skončí, tak mi to sice jako fanouškovi MMA bude líto, ale neřeknu ani popel. Je to prostě jeho právo...z toho, že my si někde z rapidu nebo youtube stahujeme videa jeho fajtů on nezaplatí ani vodu na spláchnutí hajzlu ....
Dělá co dělá a jsou to jeho prachy, jeho kariéra, jeho život ...... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
na bloodyelbow jsem četl, že ke konci roku 2007 podepsal dvouletou smlouvu, která ho zavazuje za M-1 odbouchat 6 zápasu, od té doby prý měl zápasy 3, takže Fedor sám, i kdyby chtěl, nemůže říct v podstatě ani popel..ale bůhví jak to doopravdy je.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
Podívej Yggu netřeba nic rozlišovat. Každý, i Fedor, má takový management jaký si sám vybere. Krom toho, jak může svéprávný člověk podepsat smlouvu se svým vlastním agentem? Vždyt i blbovi musí být jasné že se jedná o střet zájmů.
Lepší, ani podobnou smlouvu nikde nedostane, protože podobné prachy yggu jinde prostě nejsou ani omylem. Rusové ted hrají vabank a budou toho litovat. A fanoušci? Jestli Fedor ted nepodepíše tak už jim bude ukradený.
EDIT: a o takových banálních věcech jako že si každý může dělat co chce snad nemusíme diskutovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 3:59 pm Předmět: |
|
|
ideální by byl fight kde fedor dostane pěkně na prdel ne KO za 30s ale aby se hezky 6-7 minut trápil a prohrál a beznaděj. Ono by jim spadl hřebínek a začalo by se něco dít takhle furt těží s toho jak byl kdysi dobrej... _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Podívej Yggu netřeba nic rozlišovat. Každý, i Fedor, má takový management jaký si sám vybere. Krom toho, jak může svéprávný člověk podepsat smlouvu se svým vlastním agentem? Vždyt i blbovi musí být jasné že se jedná o střet zájmů.
Lepší, ani podobnou smlouvu nikde nedostane, protože podobné prachy yggu jinde prostě nejsou ani omylem. Rusové ted hrají vabank a budou toho litovat. A fanoušci? Jestli Fedor ted nepodepíše tak už jim bude ukradený.
EDIT: a o takových banálních věcech jako že si každý může dělat co chce snad nemusíme diskutovat. |
Takze nakonec Fedor plati Finkelsteina, ne obracene co?
Bla, bla , bla,. VSECHNO jsou to spekulace.
Asi vi co muze delat, nebo co si muze dovolit.
Z predchozich odmen po eventech Affliction je jasne ze ma nehorazne tv/stream bonusy za to kdyz se pere a jestli ma nahodou jeste platnou smlouvu proc by se toho mel vzdavat, notabene stejne jako ma slibene velke bonusy, muze byt i nehorazna pojistka pri nedodrzeni te smlouvy. Vime hovno. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zase četl, že Fedorovi zbývá do vypršení kontraktu jen jeden zápas.
Ať je to jak chce, to co předvádí M-1 je už neskutečná trapárna, která by měla skončit. Včera bylo pozdě...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Podívej Yggu netřeba nic rozlišovat. Každý, i Fedor, má takový management jaký si sám vybere. Krom toho, jak může svéprávný člověk podepsat smlouvu se svým vlastním agentem? Vždyt i blbovi musí být jasné že se jedná o střet zájmů.
Lepší, ani podobnou smlouvu nikde nedostane, protože podobné prachy yggu jinde prostě nejsou ani omylem . Rusové ted hrají vabank a budou toho litovat. A fanoušci? Jestli Fedor ted nepodepíše tak už jim bude ukradený. EDIT: a o takových banálních věcech jako že si každý může dělat co chce snad nemusíme diskutovat. |
Nic ve zlém, ale právě TOHLE je ničím nepodložená spekulace jak sviňa. My víme s prominutím hovno, kdo za M-1 stojí a kdo Fedora platí a jak dobře/špatně, a i když současná krize ruským oligarchům slušně srovnala bilance, tady se jedná maximálně o desítky milionů USD, a to jsou pro ně furt jen drobné.
A opakuji, jednou věci je hodnotit M-1, a druhou Fedora. A pokud tobě bude Fedor ukradený, pokud nepodepíše teď s UFC smlouvu, tak sorry, ale jsi dost divnej. Mně ukradený nebude dokud bude fajtit, protože to prostě umí a baví mě se na to koukat. Pokud tam půjde, může to být fajn, pokud ne, můj názor na něj se nijak nezmění.
A na konec .... ať se uzdraví Alistar a natrénuje, Fedor ať pořádně zamaká, a máme fajt minimálně roku, a UFC si to může pustit v televizi ... placené _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Já jsem zase četl, že Fedorovi zbývá do vypršení kontraktu jen jeden zápas .
Ať je to jak chce, to co předvádí M-1 je už neskutečná trapárna, která by měla skončit. Včera bylo pozdě... |
Jenže v tomhle je právě problém .... my víme s prominutím akorát co se někde neověřeně dočteme, tedy velké hovno. Prostě z dostupných info se absolutně nedá soudit co, jak proč ....
Ano, taky mne to sere, že ho nevidím, zápasit, ale prostě si netroufám dělat nějaké závěry, když vím akorát to, že o tom nevím nic ..... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|