PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Loudy

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jupe84 napsal:
po tréningu sa sacharidy z gaineru ihneď "spália", pričom pred spaním majú vačší predpoklad uložiť sa do tukov a tým padom skôr dosiahnúť spomínaných 5kg plus progres

zvhľadom na vysoký ener. výdaj, tuku v konečnom dôsledku po čase veľa nepriberie

A k čemu by mu v boxu bylo 5kg tuku navíc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jupe84 napsal:
po tréningu sa sacharidy z gaineru ihneď "spália", pričom pred spaním majú vačší predpoklad uložiť sa do tukov a tým padom skôr dosiahnúť spomínaných 5kg plus progres

zvhľadom na vysoký ener. výdaj tuku, v konečnom dôsledku po čase veľa nepriberie

Po tréninku se Ti sacharidy nespálí, ale uloží do zásob ve formě glykogenu. To je základní předpoklad k tomu, aby jsi mohl začít růst, bez doplnění glykogenu do jater a do svalů k žádné hypertrofii a dokonce ani k lipogenezi nedojde.
jupe84

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej, až tak odborne sa do tejto problematiky nevyznám, ale laicky som chcel napísať že spomínané sachre z gaineru sa využijú na doplnenie energie a bielkoviny nastartujú proteinovú syntézu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jupe84 napsal:
hej, až tak odborne sa do tejto problematiky nevyznám, ale laicky som chcel napísať že spomínané sachre z gaineru sa využijú na doplnenie energie a bielkoviny nastartujú proteinovú syntézu

Podívej se, i kdybych se přiklonil k názoru přijímat větší množství sacharidů k večeři u sportovcu, tak bych se rozhodně nepřiklonil k gaineru a už vůbec ne k přijmu sacharidů v tekuté formě. Model který zde navrhuješ, je model pro vytrvalostní sportovce s obrovským energetickým výdejem, což jsou třeba cyklisti a nebo matatonci, u nich se lze přiklonit k přijmu sacharidů i na noc, protože oni jsou glykogenové depleci prakticky pořád a nějaký STH ve špičce vůbec neřeší, protože ho mají vyplavený díky 6 hodinovému tréninku. Ale pro boxera tyto mechanismy bohužel neplatí a i když Ti nějaký 90 kg boxer vydá cca 3300 kJ / hod na svém tréninku, tak už Ti z Tvého modelu může pěkně tloustnout a není pro soupeře nic lepšího než v ringu narazit na tlustého a funícího boxera.

Naposledy upravil herza dne čt červenec 30, 2009 8:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Freimen

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
jupe84 napsal:

Podívej se, i kdybych se přiklonil k názoru přijímat větší množství sacharidů k večeři u sportovcu, tak bych se rozhodně nepřiklonil k gaineru a už vůbec ne k přijmu sacharidů v tekuté formě. Model který zde navrhuješ, je model pro vytrvalostní sportovce s obrovským energetickým výdejem, což jsou třeba cyklisti a nebo matatonci, u nich se lze přiklonit k přijmu sacharidů i na noc, protože oni jsou glykogenové depleci prakticky pořád a nějaký STH ve špičce vůbec neřeší, protože ho mají vyplavený díky 6 hodinovému tréninku. Ale pro boxera tyto mechanismy bohužel neplatí a i když Ti nějaký 90 kg boxer vydá cca 3300 kJ na svém tréninku, tak už Ti z Tvého modelu může pěkně tloustnout a není pro soupeře nic lepšího než v ringu narazit na tlustého a funícího boxera.

obdivuji tvoji trpělivost, Tome
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
herza napsal:
jupe84 napsal:

Podívej se, i kdybych se přiklonil k názoru přijímat větší množství sacharidů k večeři u sportovcu, tak bych se rozhodně nepřiklonil k gaineru a už vůbec ne k přijmu sacharidů v tekuté formě. Model který zde navrhuješ, je model pro vytrvalostní sportovce s obrovským energetickým výdejem, což jsou třeba cyklisti a nebo matatonci, u nich se lze přiklonit k přijmu sacharidů i na noc, protože oni jsou glykogenové depleci prakticky pořád a nějaký STH ve špičce vůbec neřeší, protože ho mají vyplavený díky 6 hodinovému tréninku. Ale pro boxera tyto mechanismy bohužel neplatí a i když Ti nějaký 90 kg boxer vydá cca 3300 kJ na svém tréninku, tak už Ti z Tvého modelu může pěkně tloustnout a není pro soupeře nic lepšího než v ringu narazit na tlustého a funícího boxera.

obdivuji tvoji trpělivost, Tome

Když mi pomůžeš nějakým konstruktivním příspěvkem, budu ještě trpělivější, protože mám pocit, že asi mluvím jinou řečí.
_Lundgren

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Herzo, vytrvej ve svých příspěvcích, dává mi to hodně.
Je pravda, že ne všemu hned porozumím, ale to si dohledám na netu.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Herzo, vytrvej ve svých příspěvcích, dává mi to hodně.
Je pravda, že ne všemu hned porozumím, ale to si dohledám na netu.

Takže je mi rozmět? Ted jsem nabil dojmu, že moc ne.
Klidně dávejte otázky, metabolismus a výživa je můj koníček, nevím toho moc, ale baví mě to, takže pokud tu po mě nebudete chtít, abych vám stavěl jídelníčky, tak si s váma všema rád pokecám. Jste tu fajn.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herzo co si myslij o Janu Filovi? je to schopnej clovek?

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
jupe84

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza díky, fórum je od toho aby sa diskutovalo

freimen - isto všetci sme časový králi a môžete gúglovať od rána do večera a sem ani nekliknúť, ty určite všetko vieš

Naposledy upravil jupe84 dne čt červenec 30, 2009 8:21 pm, celkově upraveno 1 krát
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:

Ježiš co mi to dáváš za otázky? Já ho vůbec neznám, viděl jsem ho dvakrát na závodech a rozhodně je to slušný člověk. Každopádně firma Vitalmax má velmi dobré doplnky a myslím, že pán Filo určitě nemá zájem na to, aby jeho doplnky byly někde negativně propírány, tak je vyrábí kvalitně a dobře.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
yazi napsal:

Ježiš co mi to dáváš za otázky? Já ho vůbec neznám, viděl jsem ho dvakrát na závodech a rozhodně je to slušný člověk. Každopádně firma Vitalmax má velmi dobré doplnky a myslím, že pán Filo určitě nemá zájem na to, aby jeho doplnky byly někde negativně propírány, tak je vyrábí kvalitně a dobře.

kamos si od nej chce nechat slozit jidelak a treninkovej plan a ty si rikal, ze si naklonen debate :-) nic vic

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
herza napsal:
yazi napsal:

kamos si od nej chce nechat slozit jidelak a treninkovej plan a ty si rikal, ze si naklonen debate :-) nic vic

Tak asi o výživě něco vědět bude, když se s ní živí, tak proč ne?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jupe84 napsal:
herza díky, fórum je od toho aby sa diskutovalo

freimen - isto všetci sme časový králi a môžete gúglovať od rána do večera a sem ani nekliknúť, ty určite všetko vieš

Freimen má v této oblasti hodně navrch, protože je akademicky vzdělán.
jupe84

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza - hlavne ze je tu niekto, kto rad nieco objasni, aj ked niekedy to moze pripadat dokola to same

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: