|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Loudy

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
| jupe84 napsal: | po tréningu sa sacharidy z gaineru ihneď "spália", pričom pred spaním majú vačší predpoklad uložiť sa do tukov a tým padom skôr dosiahnúť spomínaných 5kg plus progres
zvhľadom na vysoký ener. výdaj, tuku v konečnom dôsledku po čase veľa nepriberie |
A k čemu by mu v boxu bylo 5kg tuku navíc?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
| jupe84 napsal: | po tréningu sa sacharidy z gaineru ihneď "spália", pričom pred spaním majú vačší predpoklad uložiť sa do tukov a tým padom skôr dosiahnúť spomínaných 5kg plus progres
zvhľadom na vysoký ener. výdaj tuku, v konečnom dôsledku po čase veľa nepriberie |
Po tréninku se Ti sacharidy nespálí, ale uloží do zásob ve formě glykogenu. To je základní předpoklad k tomu, aby jsi mohl začít růst, bez doplnění glykogenu do jater a do svalů k žádné hypertrofii a dokonce ani k lipogenezi nedojde.
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
hej, až tak odborne sa do tejto problematiky nevyznám, ale laicky som chcel napísať že spomínané sachre z gaineru sa využijú na doplnenie energie a bielkoviny nastartujú proteinovú syntézu _________________ "in Russia we train the bar"
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
| jupe84 napsal: | | hej, až tak odborne sa do tejto problematiky nevyznám, ale laicky som chcel napísať že spomínané sachre z gaineru sa využijú na doplnenie energie a bielkoviny nastartujú proteinovú syntézu |
Podívej se, i kdybych se přiklonil k názoru přijímat větší množství sacharidů k večeři u sportovcu, tak bych se rozhodně nepřiklonil k gaineru a už vůbec ne k přijmu sacharidů v tekuté formě. Model který zde navrhuješ, je model pro vytrvalostní sportovce s obrovským energetickým výdejem, což jsou třeba cyklisti a nebo matatonci, u nich se lze přiklonit k přijmu sacharidů i na noc, protože oni jsou glykogenové depleci prakticky pořád a nějaký STH ve špičce vůbec neřeší, protože ho mají vyplavený díky 6 hodinovému tréninku. Ale pro boxera tyto mechanismy bohužel neplatí a i když Ti nějaký 90 kg boxer vydá cca 3300 kJ / hod na svém tréninku, tak už Ti z Tvého modelu může pěkně tloustnout a není pro soupeře nic lepšího než v ringu narazit na tlustého a funícího boxera.
Naposledy upravil herza dne čt červenec 30, 2009 8:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | jupe84 napsal: | | hej, až tak odborne sa do tejto problematiky nevyznám, ale laicky som chcel napísať že spomínané sachre z gaineru sa využijú na doplnenie energie a bielkoviny nastartujú proteinovú syntézu |
Podívej se, i kdybych se přiklonil k názoru přijímat větší množství sacharidů k večeři u sportovcu, tak bych se rozhodně nepřiklonil k gaineru a už vůbec ne k přijmu sacharidů v tekuté formě. Model který zde navrhuješ, je model pro vytrvalostní sportovce s obrovským energetickým výdejem, což jsou třeba cyklisti a nebo matatonci, u nich se lze přiklonit k přijmu sacharidů i na noc, protože oni jsou glykogenové depleci prakticky pořád a nějaký STH ve špičce vůbec neřeší, protože ho mají vyplavený díky 6 hodinovému tréninku. Ale pro boxera tyto mechanismy bohužel neplatí a i když Ti nějaký 90 kg boxer vydá cca 3300 kJ na svém tréninku, tak už Ti z Tvého modelu může pěkně tloustnout a není pro soupeře nic lepšího než v ringu narazit na tlustého a funícího boxera. |
obdivuji tvoji trpělivost, Tome
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | herza napsal: | | jupe84 napsal: | | hej, až tak odborne sa do tejto problematiky nevyznám, ale laicky som chcel napísať že spomínané sachre z gaineru sa využijú na doplnenie energie a bielkoviny nastartujú proteinovú syntézu |
Podívej se, i kdybych se přiklonil k názoru přijímat větší množství sacharidů k večeři u sportovcu, tak bych se rozhodně nepřiklonil k gaineru a už vůbec ne k přijmu sacharidů v tekuté formě. Model který zde navrhuješ, je model pro vytrvalostní sportovce s obrovským energetickým výdejem, což jsou třeba cyklisti a nebo matatonci, u nich se lze přiklonit k přijmu sacharidů i na noc, protože oni jsou glykogenové depleci prakticky pořád a nějaký STH ve špičce vůbec neřeší, protože ho mají vyplavený díky 6 hodinovému tréninku. Ale pro boxera tyto mechanismy bohužel neplatí a i když Ti nějaký 90 kg boxer vydá cca 3300 kJ na svém tréninku, tak už Ti z Tvého modelu může pěkně tloustnout a není pro soupeře nic lepšího než v ringu narazit na tlustého a funícího boxera. |
obdivuji tvoji trpělivost, Tome |
Když mi pomůžeš nějakým konstruktivním příspěvkem, budu ještě trpělivější, protože mám pocit, že asi mluvím jinou řečí.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Herzo, vytrvej ve svých příspěvcích, dává mi to hodně.
Je pravda, že ne všemu hned porozumím, ale to si dohledám na netu. |
Takže je mi rozmět? Ted jsem nabil dojmu, že moc ne.
Klidně dávejte otázky, metabolismus a výživa je můj koníček, nevím toho moc, ale baví mě to, takže pokud tu po mě nebudete chtít, abych vám stavěl jídelníčky, tak si s váma všema rád pokecám. Jste tu fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
herzo co si myslij o Janu Filovi? je to schopnej clovek? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
herza díky, fórum je od toho aby sa diskutovalo
freimen - isto všetci sme časový králi a môžete gúglovať od rána do večera a sem ani nekliknúť, ty určite všetko vieš _________________ "in Russia we train the bar"
Naposledy upravil jupe84 dne čt červenec 30, 2009 8:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | herzo co si myslij o Janu Filovi? je to schopnej clovek? |
Ježiš co mi to dáváš za otázky? Já ho vůbec neznám, viděl jsem ho dvakrát na závodech a rozhodně je to slušný člověk. Každopádně firma Vitalmax má velmi dobré doplnky a myslím, že pán Filo určitě nemá zájem na to, aby jeho doplnky byly někde negativně propírány, tak je vyrábí kvalitně a dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | yazi napsal: | | herzo co si myslij o Janu Filovi? je to schopnej clovek? |
Ježiš co mi to dáváš za otázky? Já ho vůbec neznám, viděl jsem ho dvakrát na závodech a rozhodně je to slušný člověk. Každopádně firma Vitalmax má velmi dobré doplnky a myslím, že pán Filo určitě nemá zájem na to, aby jeho doplnky byly někde negativně propírány, tak je vyrábí kvalitně a dobře. |
kamos si od nej chce nechat slozit jidelak a treninkovej plan a ty si rikal, ze si naklonen debate :-) nic vic _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | herza napsal: | | yazi napsal: | | herzo co si myslij o Janu Filovi? je to schopnej clovek? |
Ježiš co mi to dáváš za otázky? Já ho vůbec neznám, viděl jsem ho dvakrát na závodech a rozhodně je to slušný člověk. Každopádně firma Vitalmax má velmi dobré doplnky a myslím, že pán Filo určitě nemá zájem na to, aby jeho doplnky byly někde negativně propírány, tak je vyrábí kvalitně a dobře. |
kamos si od nej chce nechat slozit jidelak a treninkovej plan a ty si rikal, ze si naklonen debate :-) nic vic |
Tak asi o výživě něco vědět bude, když se s ní živí, tak proč ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
| jupe84 napsal: | herza díky, fórum je od toho aby sa diskutovalo
freimen - isto všetci sme časový králi a môžete gúglovať od rána do večera a sem ani nekliknúť, ty určite všetko vieš |
Freimen má v této oblasti hodně navrch, protože je akademicky vzdělán.
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
herza - hlavne ze je tu niekto, kto rad nieco objasni, aj ked niekedy to moze pripadat dokola to same _________________ "in Russia we train the bar"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|