|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
kolik jste vážila nejvíc při své kariéře ... 115kg, ale mám i fotky, kdy jsem jako koulařka vypadala pěkně. chtěl bych ty fotky někdy vidět
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bernhard
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Náhodou, já jí fandim. Ve sportu i podnikání to dotáhla sakra vysoko. Pořád drží všechna světová maxima a dokonce halový svěťák. A k tomu to sebevědomí patří, respektive ona si ho může dovolit například od některých fotbalistů.
V 60 chodí běhat 3x týdně 8-10km. Kdo z vás to naběhá ve 20? :-) Pořád cvičí s vlastní vahou, dodržuje zdravou stravu. Tak by to mělo být, fandím jí | Ono to má několik bodů. Jednak by ve svým věku už nemusela bejt namyšlená - a to není jen o tomhle rozhovoru, ale ona je tak hloupá, že třeba veřejně přiznává, že manipuluje na objednávku s radníma v radě čt a že se s ní o důležitejch věcech janeček a fridrich vždycky radí. Ono vůbec, bejt dneska lobbista v Česku, což víceméně její pozici vystihuje, neznamená nic jinýho, než protlačovat cizí zájmy a něco z toho logicky taky mít. Komentovat jestli sportuje nebo jak jí nebudu, jednak může říkat něco jinýho než dělat, druhak to nic nezmění na tom, jestli má v hlavě bradla nebo kouli
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 10:54 am Předmět: |
|
|
Jeden zasr*ný deviant si udělal zálusk na mne velmi blízkou kamarádku a vybafnul na ní s ptákem venku. Kdyby mu na bruslích neujela, nechci ani myslet na tom co jí mohl udělat. Nějaký bastard s polským přízvukem... Kvůli němu má teď strach jezdit sama na bruslích po svých oblíbených trasách /: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 10:57 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Jeden zasr*ný deviant si udělal zálusk na mne velmi blízkou kamarádku a vybafnul na ní s ptákem venku. Kdyby mu na bruslích neujela, nechci ani myslet na tom co jí mohl udělat. Nějaký bastard s polským přízvukem... Kvůli němu má teď strach jezdit sama na bruslích po svých oblíbených trasách /: | buď rád, můžeš s ní jezdit ty
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 10:57 am Předmět: |
|
|
LJ: Spousta bývalých úspěšných sportovců působí namyšleně. Muhammad Ali atd... Spousta lidí jim to zazlývá, já ne, když se podívám na dnešní fotbalisty, kteří toho dokázali zlomek....
Politiku sem nehodnotil, to je špína na jakékoliv úrovni. Šlo mi o to, že rozjela podnikání, které jí šlape a takové lidi já uznávám.
Lobbista je jinak super povolání, celkem o tom uvažuju, třeba mě Marek Dalík vezme do učení
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Jeden zasr*ný deviant si udělal zálusk na mne velmi blízkou kamarádku a vybafnul na ní s ptákem venku. Kdyby mu na bruslích neujela, nechci ani myslet na tom co jí mohl udělat. Nějaký bastard s polským přízvukem... Kvůli němu má teď strach jezdit sama na bruslích po svých oblíbených trasách /: |
byla na policii? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Carlos Vijande - "Profesionální fitness instruktor s prvotřídním vystupováním a skvělým zevnějškem, ovládající více jazyků, se zkušenostmi v Pilates, Body Building a Power Lifting. Jeho úžasné dispozice umožňují plnit vysoké požadavky i nejnáročnější klientely." |
to mi na nervy neleze, i když lidi fakt dneska nemají soudnost
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Zacharo napsal: | | Jeden zasr*ný deviant si udělal zálusk na mne velmi blízkou kamarádku a vybafnul na ní s ptákem venku. Kdyby mu na bruslích neujela, nechci ani myslet na tom co jí mohl udělat. Nějaký bastard s polským přízvukem... Kvůli němu má teď strach jezdit sama na bruslích po svých oblíbených trasách /: |
byla na policii? |
Jistě, vše popřel, ale dostal zápich do rejstříku. Ten člověk tam byl ve stejný čas i na stejném místě den předtím (což mu dokázali), takže si ji zřejmě vyhlídnul. Drobná, milá holka, policajti ji řekli, že vypadá jako ideální oběť (: Každopádně si musím přes víkend opravit kolo, abych s ní mohl jezdit a dělat garde... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
Zacharo - to je klasika, akorat s tim zapisem do rejstriku si nejsem jistej, ten ma maximalne zapis nekde ve svoji slozce :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | kolik jste vážila nejvíc při své kariéře ... 115kg, ale mám i fotky, kdy jsem jako koulařka vypadala pěkně. chtěl bych ty fotky někdy vidět |
Když zahledáš, tak najdeš....bylo to ještě v 70. letech a vypadala vcelku normoš, i když nějak jooo hezká holka to asi nebyla nikdy.
Což není obhajoba velké Heluš, jen uvádění věcí na pravou míru. Protože koulařka sice byla famózní, ale namyšlenější kr..u naše atletika neměla. Zatímco lidi jako Šilhavá, Bugár, Machura byly úplně v poho, Kratochvílová dokonce byla tak skromná a příjemná ženská, že to bylo až k nevíře, tak Fibingerová byla fakt .... raději beze slov. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|