|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | arkan napsal: | Lepší je mít to v hlavě ,konkrétně když se vrátím k tématu HD ,tak je to zaležitost psychiky ,celou serii si napřed virtuálně představím a po několika minutách soustředění až jsem úplně "ready" tak jdu na to .
Na čtení není čas |
Souhlasím,dělám to stejně,představím si celý trénink,u mě to soustředění trvá dlouho možná 5-10min.,a pak jdu na to,myslím si že soustředění před tr.ovlivní jeho kvalitu,všechno je v hlavě. |
Ja to tak delam taky, tak uz se nikdo neopicte _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Jirik88 napsal: | | mentzer's boy napsal: | | arkan napsal: | Lepší je mít to v hlavě ,konkrétně když se vrátím k tématu HD ,tak je to zaležitost psychiky ,celou serii si napřed virtuálně představím a po několika minutách soustředění až jsem úplně "ready" tak jdu na to .
Na čtení není čas |
Souhlasím,dělám to stejně,představím si celý trénink,u mě to soustředění trvá dlouho možná 5-10min.,a pak jdu na to,myslím si že soustředění před tr.ovlivní jeho kvalitu,všechno je v hlavě. |
Ja to tak delam taky, tak uz se nikdo neopicte |
ja to tak nedelam, ja si pri treninku rad pokecam a dobre se zasmeju, uvolnuje to endorfiny a zlepsuje vykon _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Jirik88 napsal: | | mentzer's boy napsal: | | arkan napsal: | Lepší je mít to v hlavě ,konkrétně když se vrátím k tématu HD ,tak je to zaležitost psychiky ,celou serii si napřed virtuálně představím a po několika minutách soustředění až jsem úplně "ready" tak jdu na to .
Na čtení není čas |
Ja to tak delam taky, tak uz se nikdo neopicte |
ja to tak nedelam, ja si pri treninku rad pokecam a dobre se zasmeju, uvolnuje to endorfiny a zlepsuje vykon |
hmm ale vzdycky kdyz te volam, tak se vymlouvas ze nemas cas, ze jedes bench..... pojedeme zitra na tu chatu, Miso? _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
Takže zatím používam tento split:
Pondělí-PRSA,RAMENA,TRICEPS
prsa:rozpažování na stroji peck-deck (1x6-10) v supersérií s tlaky na stroji (1x6-10)
ramena:upažování na stroji (1x6-10) v supersérií s upažování v předklonu (1x6-10)
triceps:stahovaní kladky (1x6-10) v supersérií s kliky mezi lavičkami (1x6-10)
Středa-ZADA,BICEPS
záda:stahovaní kladky napnutýma pažema (1x6-10) v supersérií s stahovaní kladky podhmatem (1x6-10)
biceps:zdvihy s velkou činkou ve stoji (1x6-10)
břicho:zkracovačky na stroji nebo zkracovačky na lavičce s kotoučem za hlavou (1x15-20)
Pátek-NOHY,LYTKA
stehna:předkopávaní (1x12-20)
předkopávání s vytočenýma špičkama (1x12-20)
hamstringy:zakopávaní v sedě (1x12-20)
lýtka:výpony ve stoji (1x15-25)
Intenzifikační techniky: (rest-pause,negativní opakování,statické kontrakce,shazované série atd.)
V tuto chvíli zatím trénink 3x týdně,a v budoucnu trénink jednou za 3 až 5 dní,redukce cviků.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
mentzer's boy, kolik das na bench, drep, mrtvy tah nebo tlak na ramena? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:36 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mentzer's boy, kolik das na bench, drep, mrtvy tah nebo tlak na ramena? |
Bench v tuto chvíli necvičím,cvičím tlaky na stroji,když jsem cvičil dřepy tak jsem tam měl okolo 70-80kg na multipressu s nohama před tělem,dřepům předcházelo na předvyčerpání předkopy,ale častěji jsem cvičil legpress tam bylo asi 15O-160kg už nevím,mrtvolu jsem cvičil asi se 100-120kg vše cvičeno 4 vteřiny pozitivní fáze,2 vteřiny kontrakce a 4 negativní fáze,HD není o váze,HD se cvičí striktktně,procítěně se 100% technikou,toť vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | mentzer's boy, kolik das na bench, drep, mrtvy tah nebo tlak na ramena? |
Bench v tuto chvíli necvičím,cvičím tlaky na stroji,když jsem cvičil dřepy tak jsem tam měl okolo 70-80kg na multipressu s nohama před tělem,dřepům předcházelo na předvyčerpání předkopy,ale častěji jsem cvičil legpress tam bylo asi 15O-160kg už nevím,mrtvolu jsem cvičil asi se 100-120kg vše cvičeno 4 vteřiny pozitivní fáze,2 vteřiny kontrakce a 4 negativní fáze,HD není o váze,HD se cvičí striktktně,procítěně se 100% technikou,toť vše. | aha a sme doma
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | mentzer's boy, kolik das na bench, drep, mrtvy tah nebo tlak na ramena? |
Bench v tuto chvíli necvičím,cvičím tlaky na stroji,když jsem cvičil dřepy tak jsem tam měl okolo 70-80kg na multipressu s nohama před tělem,dřepům předcházelo na předvyčerpání předkopy,ale častěji jsem cvičil legpress tam bylo asi 15O-160kg už nevím,mrtvolu jsem cvičil asi se 100-120kg vše cvičeno 4 vteřiny pozitivní fáze,2 vteřiny kontrakce a 4 negativní fáze,HD není o váze,HD se cvičí striktktně,procítěně se 100% technikou,toť vše. |
prociteni je fajn, ale s temahle vahama nikdy zadny dalsi svaly nenaberes, i kdybys jel pozitivni fazi od pondeli do stredy, pak drzel statickou kontrakci do patku rano a negativni fazi jel az do nedelni pulnoci...
garantuju ti ze kdyz se dostanes v mrtvym tahu na 5x180, ve drepu na 5x160 a budes tlakovat na hrudnik 50tky jednorucky tak za tu dobu naberes 5kg svalu a klidne na to vsadim pravej usni lalucek _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Cizem, s tímhle přístupem se nikam nedostaneš. Je hezké, že sice všechno procituješ, ale Tvá výkonnost je opravdu slabá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|