|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Zacharo - to je klasika, akorat s tim zapisem do rejstriku si nejsem jistej, ten ma maximalne zapis nekde ve svoji slozce :-) |
To je možný, byla vystresovaná, ale takhle mi to řekla... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deviator
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 1:08 pm Předmět: |
|
|
Jednou jsem jel vlakem z Frýdlantu a vystoupil na stodolní zároveň s nějakou slečnou a ta mne požádala abych jí doprovodil domů že se bojí aby ji někdo nepřepadl nebo tak.
Napadlo mě proč bych zrovna já nemohl být ten úchyl co, byla si nějak jistá že nejsem asi tak nepůsobím  .
No řekla mi co má na srdci a spokojeně došla domů a já udělal dobrý skutek.
Nevím esi je zrovna ideální řešení požádat někoho o doprovod, co myslíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: | Jednou jsem jel vlakem z Frýdlantu a vystoupil na stodolní zároveň s nějakou slečnou a ta mne požádala abych jí doprovodil domů že se bojí aby ji někdo nepřepadl nebo tak.
Napadlo mě proč bych zrovna já nemohl být ten úchyl co, byla si nějak jistá že nejsem asi tak nepůsobím .
Nevím esi je zrovna ideální řešení požádat někoho o doprovod, co myslíte? | )
Cope,tohle je topic o tom co tě sere, že tebe nasralo to,že nevypadáš jako úchyl
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
Mozno to bola cele len finta, ta slecna bola prezleceny uchyl a chcel (a) deviatorovi ublizit...Ktovie, co sa tam vtedy naozaj stalo _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | LJ napsal: | kolik jste vážila nejvíc při své kariéře ... 115kg, ale mám i fotky, kdy jsem jako koulařka vypadala pěkně. chtěl bych ty fotky někdy vidět |
Když zahledáš, tak najdeš....bylo to ještě v 70. letech a vypadala vcelku normoš, i když nějak jooo hezká holka to asi nebyla nikdy.
Což není obhajoba velké Heluš, jen uvádění věcí na pravou míru. Protože koulařka sice byla famózní, ale namyšlenější kr..u naše atletika neměla. Zatímco lidi jako Šilhavá, Bugár, Machura byly úplně v poho, Kratochvílová dokonce byla tak skromná a příjemná ženská, že to bylo až k nevíře, tak Fibingerová byla fakt .... raději beze slov. |
Machuru jsem videl v TV v jednom rozhovoru..jeden z mala,ktery se odvazil rict pravdu o tom,jak se cilene a ve velkem za komancu dopovalo (ne,ze by to ted bylo jine)....Fibingerova a spol mlci zaryte dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Deviator napsal: | Jednou jsem jel vlakem z Frýdlantu a vystoupil na stodolní zároveň s nějakou slečnou a ta mne požádala abych jí doprovodil domů že se bojí aby ji někdo nepřepadl nebo tak.
Napadlo mě proč bych zrovna já nemohl být ten úchyl co, byla si nějak jistá že nejsem asi tak nepůsobím .
Nevím esi je zrovna ideální řešení požádat někoho o doprovod, co myslíte? |
Tohle se mi stalo taky, když jsem se onehdá plazil z hospody domů. Doběhla mě holka, jestli může jít se mnou, že se sama bojí, že jí otravuje nějakej úchyl. Píše jí oplzlý sms apod. Hned mě napadlo, jak došla k tomu, že ten úchyl nejsem já , ale nechal jsem si to pro sebe. Doved jsem jí teda dom a bylo. |
Sranda je že jsem jel od přítelkyně a trochu si u ní zajebal tričko . Slečna si asi nevšimla.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 11:35 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Jeden zasr*ný deviant si udělal zálusk na mne velmi blízkou kamarádku a vybafnul na ní s ptákem venku. Kdyby mu na bruslích neujela, nechci ani myslet na tom co jí mohl udělat. Nějaký bastard s polským přízvukem... Kvůli němu má teď strach jezdit sama na bruslích po svých oblíbených trasách /: |
Jo tohle je hodne smutny. Dneska je to v kazdym druhym krovi uchyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 4:00 am Předmět: |
|
|
Sobota 4 hodiny a ja vstavam do prace ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 7:02 am Předmět: |
|
|
sobota 8 hodin a ja du spát..: ( _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 9:26 am Předmět: |
|
|
sobota 11 hod a jdu spat: (
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
Sobota 10hodin (uk) a ja odjizdim za chvili na Metallicu do Dublinu. Nesere me to takze spatnej topic, ale kdyz uz jste to tady tak hezky rozjeli =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|