|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
| jupe84 napsal: | | problem bol v tom, ze som patrikovi nie celkom presne porozumel, vznikol okolo toho mensi humbuk |
Tak já mu také přesně nerozumím, protože nevím jak dlouho a jak trénuje, proto nejdou dělat doporučení na dálku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
Dnes je asi muj happy day :), ale nahodou se mne do ruky dostal Super protein 95 od SANASU cokolada. Meli jste ho nekdo? Chut a tak celkove hodnoceni? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Dnes je asi muj happy day :), ale nahodou se mne do ruky dostal Super protein 95 od SANASU cokolada. Meli jste ho nekdo? Chut a tak celkove hodnoceni? |
jj mel minuly leto, pro me jednoznacne nejlepsi cokolodavej protein, kterej jsem mel. hlavne prirozena nechemicka chut, konzistence podobna pudinku, clovek by ani nerekl, ze je to protein _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
Nevykradl jsi nějákej obchod s doplňkama,tolik náhod v jednom dni?No nevím,nevím.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Dnes je asi muj happy day :), ale nahodou se mne do ruky dostal Super protein 95 od SANASU cokolada. Meli jste ho nekdo? Chut a tak celkove hodnoceni? |
Neřikej že si vyhrál nějakej závod ve vytrvalostnim veslování
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Draper napsal: | | Dnes je asi muj happy day :), ale nahodou se mne do ruky dostal Super protein 95 od SANASU cokolada. Meli jste ho nekdo? Chut a tak celkove hodnoceni? |
jj mel minuly leto, pro me jednoznacne nejlepsi cokolodavej protein, kterej jsem mel. hlavne prirozena nechemicka chut, konzistence podobna pudinku, clovek by ani nerekl, ze je to protein |
Kdysi davno sem to mel ... nevim uz jakou prichut... ale presne jak rikas, trosku jina konzistence... nemohl sem to za boha rozmichat a dostat ze shakeru...naprosto neskutecnej humpl...
Kdyz si das pred spanim tvaroh, vyjde to na stejno...ne-li levneji... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
Dragone to jsem presne cekal, si pamatuju, ze si na nej nadaval a to si psal, ze si mel jeden reklamni vzorek, ne? No mne to ze sejkru slo v pohode, rozpustnost ok, penivost zadna a proste cokoladova pohadka :D _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
Na proteiny od Sanasu nedá dopustit Luboš Krhut, že prý jsou jediné, které zasytí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Draper napsal: | | Dnes je asi muj happy day :), ale nahodou se mne do ruky dostal Super protein 95 od SANASU cokolada. Meli jste ho nekdo? Chut a tak celkove hodnoceni? |
Neřikej že si vyhrál nějakej závod ve vytrvalostnim veslování |
ne na to se teprve chystam :)
| Thomas25 napsal: | | Nevykradl jsi nějákej obchod s doplňkama,tolik náhod v jednom dni?No nevím,nevím..... |
jo jeste Weider Protein 80 Plus a par dalsich veci.......proste potkal jsem neco jako Jeziska _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
Teda moc se na konkurenci nekoukam ohledne doplnku,ale narazil jsem na Laktofit 65 o zhruba 120 Kc levnejsi nez zde,a Elite Gourment to same..neslo by s tim neco udelat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
proc se tam vypisuje ma adresa a telefoni cislo??staci dat sefovi link ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem ochutnal Protein 80 Plus od Weidera coko a musim rict, ze lepsi protein jsem asi jeste nemel. Jednak vyborna chut (i kdyz ja si to stejne jeste prislazuji sladidlem jako kazdy protein), ale hlavne jeho hustota. Smichal jsem to s mlekem a i kdyz jsem ho tam dal pomerne hodne oproti jinym proteinum, tak to bylo krasne huste az jakoby kremove (jak zmrzlina) a vyborne jsem si pochutnal, kdyz jsem do nej namacel ryzove racia  Opravdu luxus _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|