Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Draper napsal:
K tem drepum.... mozna se mylim, protoze jsem videl jen jednu serku, ne celou a myslim ze jeste rozcvicovaci, ale zdalo se mne, ze to ojebavas na hloubce, protoze jsi nesel ani na paralel. Oakus ti celou dobu koukal do zadku (respektive jel mrtvoly za tebou ), tak muze zhodonoti. Nebo vlastne ty sam musis vedet....celkem by me to zajimalo, ale pak uz jsem mel na starost jine veci :) a zapomnel jsem se podivat nebo jsem na tebe spis z vesla nevidel...

Co se tyka tech loktu, tak je ted asi nejake "loktove obdobi" , protoze me taky ku*evsky boli a i v BG par lidi rikalo behem tydne rikalo, ze je boli...treba jen nahoda :)

Jo jinak Draper se nekrotil, tohle byl prirozeny Draper :), jen vcera byl trochu NOHsKO

Nejezdim je moc hluboky a na rozcvičce ještě míň než normálně:) Ale je pravda že až na prdel je rozhodně nejedu. Je to tak 7let zpátky co sem měl kolena uplně zničený. Doktorova diagnoza" buď přestaneš sportovat nebo se ti muže stat že za par let neohneš nohu". Začal sem žrat kupu kloubních doplňků, Cvičit nohy a nosit ortézu a spravilo se to takže sem vážně rád za to co je.Protože bývali časi kdy sem byl jak Forest a nemohl sem sejít schody:). Pokud ale říkáte že dřepy na prdel sou stejný/menší zlo tak je někdy taky zkusím .

Tohle ja nerikam, protoze to nevim :) jen mne to brzdeni prijde taky jako docela slusnej zahul na kolena. A vytirat v Blue Gymu zadkem podlahu taky netreba staci neco pod paralel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sem si poprvé změřil míry.Takže:
Stehno nahoře: 64cm
Pas: 89cm
Přes prsa: 104cm
Biceps:39cm
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Stehno a prsa máš k poměru pas bicepc nějaký malý, měříš to správně? Hlavně ty prsa se mi nezdají, to bys byl docela tučnej, ne? Kolik měříš?
prochm

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Ernandes napsal:
Stehno a prsa máš k poměru pas bicepc nějaký malý, měříš to správně? Hlavně ty prsa se mi nezdají, to bys byl docela tučnej, ne? Kolik měříš?

A to se mě smáli když jsem dal své foto do aktuálních forem,že jsem při své hmotnosti 112 kg a pase 92 cm moc tlustej
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na 16. strance ma fotku a vazi 90kg :)

edit: a to mereni je podle meho nazoru stejne o nicem vypovidajici, protoze je nepresne
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Ernandes napsal:

Co já vim jestli sem to měřil správně. Pas mám hlavně hafo širokej takže možná proto ty míry.A prsa nemám žádny:) prostě nerostou:)
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm: já se ale nesmál, jen se informuju, málokdy má někdo horší míry než já

ernandes: Jo tak sem koukal na tu tvou fotku a máš pravdu, máš hodně širokej pas a žádný prsa, takže to bude správně , nicméně to je zase výzva abys nabral na vršku a srovnal to, žejo . Navíc každej necvičí kvůli velikosti svalů a jestli chodíš bouchat, tak u toho samozřejmě obří prsa neuděláš a maso budeš hůř udržovat, to je na bouchání svinský... Zkoušel ses na ty prsa ve fitku zaměřit?
Ernandes

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
prochm: já se ale nesmál, jen se informuju, málokdy má někdo horší míry než já

ernandes: Jo tak sem koukal na tu tvou fotku a máš pravdu, máš hodně širokej pas a žádný prsa, takže to bude správně , nicméně to je zase výzva abys nabral na vršku a srovnal to, žejo . Navíc každej necvičí kvůli velikosti svalů a jestli chodíš bouchat, tak u toho samozřejmě obří prsa neuděláš a maso budeš hůř udržovat, to je na bouchání svinský... Zkoušel ses na ty prsa ve fitku zaměřit?

Bude to genetikou.Kamoš jezdi na prsa polovinu co ja a ma buchty jak hajzl a ja se můžu připosrat a hovněc:) Dřív když sem jezdil nováčkovskej split sem jezdil klidně 40 serii jenom na prsa, ruzny cviky a stejně hovněc. Jestli máš nějakou radu fakt bych ji hodně uvítal:)
Ernandes

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.7.2009 Treninkový den: 64

Volno

Pozn: za celej den se nehnul ani prstem
Ernandes

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3.8.2009 Treninkový den: 65

Tlaky s JČ: 10x10, 10x20, 10x30, 10x30, 10x30, 10x30, 10x30
Rozpažky: 10x10, 10x12, 10x15, 10x15
Přitahy VČ v předklonu: 10x20, 10x40, 10x60, 10x60, 10x60, 10x60, 10x60
Shyby nadhmatem široký:10x, 10x, 10x, 10x
Military press: 10x20, 10x40, 10x45, 10x45, 10x45, 10x45, 10x45
Břicho zem: 4x22
Břicho rotace stroj: 16x30, 16x35, 16x40, 16x40

Váha po tréninku: 90,0Kg

Pozn: Dneska komedie jak prase Málem sem zůstal pod 80na bench pressu tak sem šel radši na jednoručky. SD tam furt pobíhal jak střelenej.On se vždycky rozejde s takovou vervou že to vypada že pro něco de a pak uděla otočku a takhle tam poletuje jak šilenej. Uplně to zabil když si stoupl předemě a koukal se na sebe do zrcadla jak pije. .Bolej mě brutálně nohy z těch dřepů tak sem jim chtěl dat oraz a nejel sem mrtvolu ale přitahy.Ty přítahy sou oproti mrtvole hrozna lambáda takže mě přišlo že ten trenink ztratil smysl. Pak přišel do fitka jeden metrouš s rozcuchem a rozcvičoval se snad hodinu na čtyřech různých místech ve fitku a prokládal to pózama z kamasutry a nakonec si vzal švihadlo a šel skakat do prostřed fitka před pult.Ja šel na shyby který mi tentokrát šli řekl bych pěkně technicky a mezi tím přišli dva BITCH boyové s blonďatýma vlasama po ramena a čelenkama. Ti jeli snad celou dobu smrtící supersérii složenou z six packu a bicepsu . No a celí to zabil metrouš když s ladností baletky vyhodil nohu na lavici odtáhl gumu od kalhot aby zkontroloval zda je všechno na svém místě. To už mě totálně rozbilo a tak sem si šel docvičit ten zbytek. Fakt kdo se chce zasmát tak BG je na to hodně dobrý místo. Pak tam přišel Draper kterej spolu s jedním holohlavým chlapem byli jediní normální lidi ve fitku zbytek byli samí metrosexuálové, homouši, buzničky atp (abych to ujasnil proti Gayum nic nemám ale nemusí se oblíkat do uplých elastických trenírek a vrhat svůdné pohledy kolem sebe).Dnešek bych zhodnotil jedním slovem který ma moc rád yazi: LOL .
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky nemám žádnej extra hrudník ani genetiku, ale funguje mi prostě cvičit prsa 3x týdně a střídat různou intenzitu a cviky, základ je bench, klasika sou tlaky s JR a šikmej bench, doplňkově něco jako peck deck a pullover. Problém bývá často i to, že někomu u flat benche hodně berou ramena. Jinak momentálně to řeším radikálně a to tak, že benchuju skoro každej trénink, jako první cvik, a myslím že se to taky hýbe. Je to možná na první pohled blbý, ale holt se na tu slabinu zaměřuju, protože jinak bych s tím hejbal pomalejc. Jak dlouho rostou svaly víš, takže od toho se de odpíchnout...
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
SD tam furt pobíhal jak střelenej.On se vždycky rozejde s takovou vervou že to vypada že pro něco de a pak uděla otočku a takhle tam poletuje jak šilenej.

Skoro 3 tydny tam nebyl, uz jsem mel o nej strach, protoze porad rikal, ze musi kazdy den cvicit, jinak ze je unavenej a boli ho klouby

Jo a popisujes to naprosto presne A jeste jeho obvykla veta, kterou za trenink pouzije asi 50x " kolik toho jeste mas? "

citace:
Pak tam přišel Draper kterej spolu s jedním holohlavým chlapem byli jediní normální lidi ve fitku

to me tesi, alespon z toho hlediska ze nejsem metrosexual, homosexual, buznicka atd.... ale jinak zkus v BG zminit slovo "normalni" ve spojitosti s "blondak s ortezou a krvavyma ocima" a uvidis, co to udela
Jo a ten holohlavnej, pokud myslis toho opalenyho v tilku cvici kua dobre...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SD asi nemá rád VM, protože mě fakt překvapilo, že jsem ho neviděl a jen přestanu chodit ráno, už zase buší.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ernandes

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.8.2009 Treninkový den: 66

Leg press: 10x60, 10x90, 10x120, 10x120, 10x120, 10x120, 10x120
Zakopávání: 10x40, 10x55, 10x55, 10x55
Výpona v sedě: 10x30, 10x37, 10x37, 10x37
Biceps kladiva s JČ: 10x15, 10x20, 10x20, 10x20, 10x20, 10x20
Kladka stahovani lana: 10x20, 10x35, 10x45, 10x45,10x45,10x45,10x45,
Sedy lehy lavice: 4x22

Váha po tréninku: 90,5Kg

Pozn: Dneska v posilce zase SD kterej tentokrát nenechal jedinou dívku napokoji. Pořád do nich sypal všechno možný a co sem měl tu možnost zaslechnout když stáli velde mě tam to bylo ze škály od injekcí, přes Španělsko, po telenovely atd. Leg pres sem jel ass to grass a střídal sem vyžsí a nižší plošinu.Na triceps pořád nemůžu přít na žádnej cvik co by mě seděl. Když jedu francii tak při cvičení vůbec necítím že by to tricák bral ale zase druhej den je ten sval namoženej.Když jedu klůadku tak to cítím krásně ale druhej den žádná odezva.Nevim co s tim.Břicho dneska hrozny, vůbec to nešlo.Při vážení přišel Draper a vypadalo to že má dobrou náladu.Mimochodem v hmotnosti zase rekord No a cestou y fitka sem potkal yase VP a ten si že před ním utíkám.

Jo a ještě sem zapoměl story z cesty do fitka. Tramvaj byla plná důchodců ale to není žádná novinka ale o to by nešlo.Pokusim se sem napsat děj aby to všichni pochopili.Na jedné zastávce nastoupil dědeček s berlema (pro pozdější šachování bude označen jako 1.) Jedna stará paní (2.) se zvedla s tím že si má (1.) jít sednout. Ten poděkoval a sednul si. Jeden dědeček (3.) se zvedl a pustil paní (2.) ta poděkovala a dědeček se usmál. Jak šalina zastavovala na zastávce ukázalo se že dědeček (3.) už není ve formě a že to neustojí tak ho pustila Jedna čiperná babička co neustále žmoulala pusou (4.). Nějaká známá paní se žmoulající pusou (5.) se zvedla a se slovi Jitřenko sedni si pustila paní (4.) si sednou. A v tu chvíli se onen dědeček s berlemi (1.) ukázal ve světle a pustil paní (5.) sednout.

Doufám že to aspoň někdo pochopil.Závěr je takovej že onen děd s berlemi si sice sedl ale sestava se vyměnila asi tak že se ti důchodci přesazovali dobu jízdy přes tři zastávky (a že to nebyli manévry zrovna jednoduchý) a ve finální podobě musel dědeček s berlemi opět stát na nohou.
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna technicka:Ty si sedel nekde vedle nich?

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: