|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
Jo jo...i u suplementace platí, kdo chtěl víc, nemá nic
Ale si chlap, jedna srajda tě přeci nezastaví _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
ygg: Nejsem z marcupánu, pár hoven mě nemůže zastavit
Trénink
orbitrack 5 minut
bench 3x10x80kg
bench na šikmé rehab
peckdeck rehab
stahování horní kladky rehab
stahování horní kladky paralel stroj rehab
bicepsová zdvihy s EZ rehab
Dneska jsem si po práci dal na dvě hodinky šlofíka, protože jsem včera opět nemohl usnout a byl sem už úplně vyždímanej. Cítil sem se fajnově, tak jsem nakopal všechny boostery kromě NO Explode a dal si klasickej nášup v posilovně. Bench opět zvednutá váha o 5kg, příští trénink už začnu pětky konečně, z těch desítek už mi hrabe  .
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 10:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 1:19 am Předmět: |
|
|
Kdyby šlo jen o počty tak to mě netrápí, ale já to jel cca do 70kg vždycky hodně svižně a dynamicky, bavilo mě to, ale teď jak je to pro mě těžký, tak už to holt nelítá a já to jedu čím dál pomaleji a sem z toho víc unavenej, navíc si říkáš od prvního opakování kurva ještě 9, to je v prdeli  .. Pětky mě snad nebudou tak vadit, že nelítají  .
Tanečky
2h tancování v Karlovkách, klasicky vysoká potivost doplněná boosterama se nijak zvlášť nezvýšila, protože víc ze mě už stejně týct nemůže  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
trénink
5 minut kolo
bench
tlaky na prsa na stroji
tlaky na ramena na multipressu
tlaky s JR
tlaky na ramena na stroji
bic. zdvihy na kladce
plavání 20 minut
sauna
Včera trénink ve fitku v Aquapalace, všechno sem jel víceméně lehce a odpočinkově, váhy si nepamatuju a nešly by ani nijak porovnávat - všechny stroje pro mě zcela neznámý dokonce včetně upravenejch drah pohybu, takže docela zábava  , po tréninku plavání a saunování.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
trénink
orbitrack 5 minut
bench 10x5x85kg
peckdeck up to 80kg
stahování horní kladky up to 75kg
bic. zdvihy rehab
tricepsové stahování kladky rehab
Dneska konečně dlouho očekávaný pětky na benchi, je přede mnou snad ještě několik tréninkům s postupným přidáváním a zvykáním si na větší váhu, silově je to ok.
luki und her knesl opět v akci  , prsa přifouklé, nohy odfouklé, ale to mě klasicky netrápí
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
| švadla napsal: | | kosmen napsal: | ty trenky jsou každou fotkou níž a níž |
A chlapci blíž a blíž . | já fotím se pořád stejně blízko (tj. co nejblíž), protože problém našich mobilů je, že z dálky když zoomuju tak to začne bejt nekvalitní..
kosmen: dík, prostě cvičím trošku pravidelněji a tak to roste, není v tom věda a já to nikdy nevydržím nějak dlouho, tak tentokrát snad aspoň do pár rekordů to půjde
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so srpen 08, 2009 4:38 pm Předmět: |
|
|
trénink
bench 5x5x90kg
chestpress up to 10x80kg
military press rehab
tlaky na ramena na stroji rehab
veslo rehab
Dneska spánek do půl dvanáctý, takže odpočatý tělo. Chtěl jsem přihodit na pětkách jen 2,5kg, ale nemáme ve fitku tak malý fidorky, tak jsem přihodil zase 5kg a jel míň sérií, ať mám kam přihazovat. Další trénink tj. asi už zítra to zase oroštuju, síla zatím pořád je, tak toho musím využít.
Objednal jsem si u Ronnieho amina (opět extrifit, když už tu mám ty proteiny  ), ve středu to přijde a plánuju že vzhledem k blížícímu se začátku školního roku a tanečních kurzů se tentokrát opravdu dokopu k běhání a redukci tuku  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
trénink
bench 6x5x90kg
tlaky s JR up to 5x30kg
peckdek rehab
přítahy kladky s oporou hrudníku up to 3x90kg
přítahy v předklonu up to 5x85kg
Dneska opět trénink bez sparinga, u benche sem byl klasicky posranej, že to na mě v nestřežený chvíli spadne, tak sem se na to u 7. série vysral  , hlavně mě začalo píchat rameno a to je znamení na den odpočinku. Zkusil jsem po čase přítahy v předklonu s lehkou váhou, v pohodě, někdy si zkusím plnej kotel.
V šatně se mi stala věc, jakou už možná nikdy nezažiju  , naposledy mě totiž někdo pochválil ve fitku ještě na střední, kde chodily cvičit 15 letý děcka  . Přišel za mnou nějakej pán a ptal se kolik benchuju že to bylo dobrý a že on tam má o hodně míň, tak sem ho musel uklidnit, že o co víc benchuju, o to sem těžší  . TH 96kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
jo není nic hezčího když jde bench nahoru a ještě tě za to někdo obdivuje  prozradils mu aspoň svoji "tajnou" metodu? _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|