Gynekomastie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gynekomastie  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Gynekomastie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Porez

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže se gyno vlastně může udělat v jakémkoliv věku?To, že se mi to dělá na jedné straně je taky normální? Nebo mám čekat, že jde spíše o něco jiného...každopádně nečekám, že jste tady všichni doktoři, je jasné, že se tomu asi nevyhnu a budu muset k lékaři (doufám, že ne). Už se těším na ty kecy, jak uvidí, že cvičím, že to mám ze sypání.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JE mi 17 nesypu a na levé bradavce mám gyno vidět více.
Porez

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm tak snad se to už nezvětší
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokopal se někdo z přítomných až k operaci? Pár tipů resp. nějaký osobní zkušenosti by se mi hodily - furt se dokopávám začít si to vyběhávat, ale nějak se mi do toho nechce. OBvoďačka mi řekla úplný hovno.
Hanis

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to řešil, mám oběhány všechny potřebné doktory, všechny vyšetření, ale dorazil me plastický chirurg, ktery po mě chce abych vyrýsoval a až pak prý bude řezat, dříve ne já se jak vůl patlám s tím abych nebyl hubený jak tyčka a on po mě chce abych to zase shodil takže na to teď kašlu, až našetřím, tak mu zamávám prachama a to pak bude bez keců konat doufám
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heh, to je dobrý.
Jinak jak je to s tím endokrinologem? To je nutný? Mně obvoďačka řekla něco jako "hmm no tak si běžte na plastickou chirurgii, ale je to drahý". To jsem se toho dozvěděl. K tý už nevlezu.

Kdes všude lítal?
Hanis

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obvoďačka mi řekla, že je to nutné, gyno může mít i spoustu jiných příčin, tak je třeba to vyšetřit, endokrinolog dokonce něco říkal o nádoru na mozku, špatná funkce ledvin atd. ale to prý až v pozdějším věku, kdo ví co je na tom pravdy. Jinak pokud chceš aby to šlo přes pojišťovnu, tak musíš mít doporučení od endokrinologa, takhle rovnou na plastiku by sis to musel platit sám.

u mě jen obvoďák-endo-nasazena léčba antiestrogenama na 3měsíce-nepomohlo-endo-plastika-
tomjanovic

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau všichni
Já už to mám tak od 13 let a teď je mi 26, pořád stejně veliké na obou stranách, nezmenšuje se to, nezvětšuje, prostě pořád stejný. Obvoďák nic neví, tak mě poslal na Endo... .Tam mě doktor naprosto zklamal - do zprávy mi napsal, že gyno vylučuje, že zvětšení prsou je důsledkem cvičení, což mě přijde jako naprostá blbost, jelikož nejsem sice žádnej závodní kulturista, ale svalové hmoty mám celkem dost a s obsahem tuků problém nemám ( moje míry 179 cm, 79 Kg ), a proto vypadá hodně divně, když mám prsa a nejenom prsa celkem dobře vyrýsovaný a jenom bradavky mi vystupují 1.5 cm ven, což vypadá hodně trapně, nehledě nato, když se člověk někde vysleče, nebo má na sobě obtáhlejší tričko, tak vypadá jako 12 letá holka s bradavkami, které vypadají jako lentilky pod kobercem. Nikdy jsem nesypal, su normální chlap jako každej jinej a proto jsou názory některých doktorů pro mě naprosto nepochopitelné. V současné době uvažuji o plastické operaci - samozřejmě je největší problém finační stránka !!!

To co zde píšou někteří pro mě 15,16,17letí kluci já osobně nepovažuji za problém, pro mě je problém, že s tím žiju už 13 let a s tím souvisí 13 let studu, někdy i posměchu, nakupování oblečení se musí přispůsobovat tomu, aby to nebylo moc vydět, atd atd....

Kdyby se zde našel někdo s podobným problémem tak bych rád uvítal jakoukoliv radu.
mandor

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To tomjanovic, já jsem měl gyno po kortikoidech a jiných přípravcích které jsem díky své mimořádně pestré zdravotní kartě spořádal. Nebyly to ani tak žlázy jako tuk a zatvrdliny. No a poradil jsem se s doktory a šel pod nůž. Normálně to stojí 10-15 tisíc, podle toho kde. Já jsem si tedy došel pro potvrzení od lékaře, že to mám z medikamentů a bylo to zadarmo. Tak možná kdyš pana doktora poprosíš... napíše ti to taky. Operace v pohodě, poté bolesti žádné, vyndávání drenů drobná nepříjemnost a pak pár týdnů nosíš kolem hrudi obvaz a nesmíš prsa namáhat. Všechno v pohodě, jen si to naplánuj na zimu ať se s v těch obvazech nepotíš přes léto jako já.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom, jsem na tom tak nějak podobně, akorát že obvykle nelezu mezi lidi a nikde se nesvlíkám, tak to není zase tak hrozný :)
Leda snad zkusit jít za jiným doktorem?
tomjanovic

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

For Mandor
Tak to sem na tom podobně jako ty, žádný žlázy, ale spíš takový zatvrdlý kusy čehosi ... A k tomu, že ti doktor napsal, že to máš z léčby medikamenty to je sice fajn, ale pochybuju, že rozumnej doktor ti to napíše jenom tak, pokud to není pravda, obvzlášť, když moje zdravotní karta je skoro prázdná !! Navíc dnešní pojišťovny si jenom tak na peníze sáhnout nenechají a proto si určitě vyžádaly tvou zdravotní dokumentaci nebo něco takového.
Takže pro mě asi jediná volba je operace. Kdes na tom byl. Bydlím v okolí Brna, takže bych asi uvažoval o něčem v Brně. Kdyby někdo o něčem věděl, tak dejte vědět. DÍK !!!

For Octopuss:
Chlape, jestli raději nelezeš mezi lidi a nikde se nevyslíkáš, tak to tě teda hodně lituju. Je mě to sice nepříjemný, ale abych byl jako ty, tak to je extrém.
mandor

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak já byl v Brně - Fakultní nemocnice u sv. Anny, doporučil mi to můj onkolog v Olomouci, takže asi mají dobré jméno zaslouženě a i mezi doktory. Dělala mi to jedna moc sympatická doktorka na jejíž jméno si teď nemůžu vzpomenout (ostuda). Jediná věc - nakup si jídlo na tu dvou/třídenní hospitalizaci po operaci. Já jsem trpěl jak zvíře a to mám jen 75kg, pro velkého chlapa je ten pobyt jak hladovka.
tomjanovic

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

For Mandor
říkáš Fakultní nemocnice u sv. Anny, a to ses tam normálně někde objednal, nebo jak to funguje?? Ale říkals, žes měl dobrozdání od obvoďáka a to já nemám a proto nevím, jestli by mě to tam udělali, jestli se na to nebude muset někam jako na soukromou plastiku, nebo tak, protože u sv. Anny je to vlatně státní nemocnice ne?? Možná říkám blbosti, ale fakt nevím. Co ty na to??
mandor

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zavoláš, objednáš se na ambulanci tam si promluvíš s doktorem/doktorkou prostě konzultace. Udělají ti to tam určitě, ale budeš asi muset na rozdíl ode mne tu operaci zaplatit. Domluví se termín (počítej s tím, že pořadník je na pár měsíců), říkal jsem ti, nejlíp zima-nepotíš se tolik, menší riziko infekce, nechybí ti koupaliště..etc. Tak týden před operací budeš muset na předoperační vyšetření k obvoďákovi ať operatéři ví, že tě můžou uspat, nemáš alergii etc. Na soukromé kliniky pozor, bylo mi řečeno, že tam můžou být sice schopní lékaři, ale přeci jenom fakultní nemocnice je větší zárukou určitého standartu. Já byl fakt sto pro spokojen,mám jen dvě malé jizvičky kolem dvorců, všichni říkají, že to není vidět. Ale samozřejmě za výsledek ti ručit nemůžu..jen ti říkám své osobní zkušenosti.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomjanovic napsal:
For Octopuss:
Chlape, jestli raději nelezeš mezi lidi a nikde se nevyslíkáš, tak to tě teda hodně lituju. Je mě to sice nepříjemný, ale abych byl jako ty, tak to je extrém.

To si nerozumíme - to ne kvůli tomu. Chtěl jsem spíš říct, že s tím nemám problém vzhledem k okolí, protože jsem spíš takovej asociál a mezi lidi nějak nemám potřebu chodit :) Stačí mi do práce a pro rohlíky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gynekomastie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: