|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
Po druhy zlomenej nos z thaiboxu..kdy ja se konecne naucim tam ty ruce drzet jako prikovany _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ja sem si prokousl zevnitr drzku pod rtem..nechce se to zahojit, taky je to sranda, hlavne pri jidle ...
A navic mam od vcerejska sracku a nechce jit pryc mrcha jedna... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja sem si prokousl zevnitr drzku pod rtem..nechce se to zahojit, taky je to sranda, hlavne pri jidle ...
A navic mam od vcerejska sracku a nechce jit pryc mrcha jedna... |
Mě se něco taky podobnýho stalo, jen sem se kousl do rtu a udělala se mi tam po čase taká malá boulička a musel sem s tim jít na chirurgii .
|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Najkl napsal: | | JOga napsal: | Mě se něco taky podobnýho stalo, jen sem se kousl do rtu a udělala se mi tam po čase taká malá boulička a musel sem s tim jít na chirurgii . |
Vazne me se stalo to same s boulickou, ale nejak to neresim. Byl nejaky duvod to vyrezavat nebo te to stvalo?? |
Když tě to nějak nepřekáží, bo nějak neomezuje tak to neřeš, mě to štvalo a dost, je to prý slinná žláza, není to nějak nebezpečné, pouze mě vadilo, že to bylo někdy vidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Ja sem si prokousl zevnitr drzku pod rtem..nechce se to zahojit, taky je to sranda, hlavne pri jidle... |
to se mi taky občas stává, a většinou mi na to pomohla šťáva s citrónu, kterou jsem pil, a kupodivu se to většinou začalo rychle hojit
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Black Dragon napsal: | | Ja sem si prokousl zevnitr drzku pod rtem..nechce se to zahojit, taky je to sranda, hlavne pri jidle... |
to se mi taky občas stává, a většinou mi na to pomohla šťáva s citrónu, kterou jsem pil, a kupodivu se to většinou začalo rychle hojit |
Ty si hovado :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Robb napsal: | | Black Dragon napsal: | | Ja sem si prokousl zevnitr drzku pod rtem..nechce se to zahojit, taky je to sranda, hlavne pri jidle... |
to se mi taky občas stává, a většinou mi na to pomohla šťáva s citrónu, kterou jsem pil, a kupodivu se to většinou začalo rychle hojit |
Ty si hovado :D |
no né , mě to fakt pomáhá, anebo je to nějakej placebo efekt
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
Sere mě e4 nebo jak se ten dement jmenuje...navíc uráží i Herzovu rodinu to neni normální.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
Štve mne, že v nominaci na přátelák s Belgií je 8 obránců, ale jen 5 záložníků... Dost to vypovídá o našem fotbalu. Prostě teď není kde brát /: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
Rosicky se zase zranil  .
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|