|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: | | Teď jsem to nepobral. To nepsala bo ještě chodila s tím minulým, jo? |
Kdyz jeste chodila s tim byvalim, tak od toho mela zakazany spoustu veci... vcetne toho psani... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deviator
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
Jo takže jsem to pochopil.
No je mazec že si někdo nechá zakazat nějaké věci od partnera.
Třeba mě by nemohla zakázat onanii  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
Taky sem docela cumel ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
Dragone drz se....a ja si myslel s tim rozchodem ze sem sam  jinak drago to popsal naprosto dokonale.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
Drago vi...Drago byt skuseny...
Ja se drzim...je to lepsi tedka trochu...ve stredu si pujdeme sednout a finalne to doresit...do ty doby nic uz resit nehodlam...
Ale mlada je z toho taky totalne v prdeli...ze si pripada jak mrcha atd. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Drago vi...Drago byt skuseny...
Ja se drzim...je to lepsi tedka trochu...ve stredu si pujdeme sednout a finalne to doresit...do ty doby nic uz resit nehodlam...
Ale mlada je z toho taky totalne v prdeli...ze si pripada jak mrcha atd. |
Nechci malovat certa na zed, ale podle toho, jak pises, mi prijde, ze si hleda alibi, jak odejit. Tim, ze to nakousla, muze sledovat tvoji reakci na pripadny rozchod.
Samozrejme ji neznam, takze nedokazu soudit.
Ber to jako pohled od zeny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
| slevac napsal: | | Black dragon:Musíš jí ukázat,že jsi nad věcí.Jetsli se s tebou bude chtit rozejít,řekni jí,že fajn,že jí nechceš bránit ve štěstí,že ty ten váš vztah vidíš třeba jinak,ale ona má asi jiný názor.Nesmí si tebou být až pořespříliš jistááá......opakuji,nesmí si tebou být až přespříliš jistá,to jí nudíí.Mám s tím bohaté zkušenosti.takové ty projevý lásky,kytky atd každý týden__-zapomeň. |
bez nějaké návaznosti na dragona s tímle musím souhlasit.Udělat pro ženskou první poslední je cesta do pekel.člověk musí být i tak trochu "zmrd",nejlíp to vystihuje asi tahle lidová moudrost:-)
Žena, to je plémě hadí, kdo ji hladí, toho zradí, kdo ji souží, po tom touží _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: | Jo takže jsem to pochopil.
No je mazec že si někdo nechá zakazat nějaké věci od partnera.
Třeba mě by nemohla zakázat onanii . |
leda,ze by jste si ji zakazali navzajem
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | slevac napsal: | | Black dragon:Musíš jí ukázat,že jsi nad věcí.Jetsli se s tebou bude chtit rozejít,řekni jí,že fajn,že jí nechceš bránit ve štěstí,že ty ten váš vztah vidíš třeba jinak,ale ona má asi jiný názor.Nesmí si tebou být až pořespříliš jistááá......opakuji,nesmí si tebou být až přespříliš jistá,to jí nudíí.Mám s tím bohaté zkušenosti.takové ty projevý lásky,kytky atd každý týden__-zapomeň. |
bez nějaké návaznosti na dragona s tímle musím souhlasit.Udělat pro ženskou první poslední je cesta do pekel.člověk musí být i tak trochu "zmrd",nejlíp to vystihuje asi tahle lidová moudrost:-)
Žena, to je plémě hadí, kdo ji hladí, toho zradí, kdo ji souží, po tom touží |
Hosi to zkousejte na 20citky, ale ne na zenskou s kterou chcete mit decko a prozit s ni zbytek zivota a ona pro vas dela prvni posledni.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
je taká česká pieseň : v lásce vyhráva ten, co má rád míň
když máš někoho rád, nedaj mu to moc znát...
smutné, ale platí, za to ručím _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Fidzin
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | je taká česká pieseň : v lásce vyhráva ten, co má rád míň
když máš někoho rád, nedaj mu to moc znát...
smutné, ale platí, za to ručím |
Svatá pravda. Tahle Smolíkova píseň má v sobě hodně pravdy...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
právě jsme se rozešli s mojí láskou..respektive ona se mnou..je to děs..asi se mi zhroutil svět.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | právě jsme se rozešli s mojí láskou..respektive ona se mnou..je to děs..asi se mi zhroutil svět.. |
to dáš
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|