|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 11:18 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | supporter napsal: | | owar napsal: | | právě jsme se rozešli s mojí láskou..respektive ona se mnou..je to děs..asi se mi zhroutil svět.. |
to dáš | asi jo..ale momentálně jsem úplně na dně..jsem si jí chtěl vzít a mít s ní děti kurva! |
nikdy neříkej nikdy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 11:27 pm Předmět: |
|
|
Hm to už by ji ale nikdy nevěřil mne  .
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 11:38 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | supporter napsal: | | owar napsal: | | supporter napsal: | | owar napsal: | | právě jsme se rozešli s mojí láskou..respektive ona se mnou..je to děs..asi se mi zhroutil svět.. |
to dáš | asi jo..ale momentálně jsem úplně na dně..jsem si jí chtěl vzít a mít s ní děti kurva! |
nikdy neříkej nikdy | jsem prostě v hajzlu..ale dík..od tebe bych to nečekal.. |
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 12:39 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | právě jsme se rozešli s mojí láskou..respektive ona se mnou..je to děs..asi se mi zhroutil svět.. |
Rozchody takhle v noci, to je cekem sila
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 4:35 am Předmět: |
|
|
Pica asi nejakej spatnej tlak nebo co ...
Oware ... drz se
fiha .. vaha po dnu hladoveni o 2kg dole ... _________________ ...
Naposledy upravil Black Dragon dne po srpen 10, 2009 5:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 4:55 am Předmět: |
|
|
leze mi na makovici ten kýbl tvarohu a pytel vloček, co ted do sebe musim narvat  nejraději bych si tu hubu nafackoval _________________ Jsem zpět :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 6:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 9:00 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | eob napsal: | | owar napsal: | | právě jsme se rozešli s mojí láskou..respektive ona se mnou..je to děs..asi se mi zhroutil svět.. |
Rozchody takhle v noci, to je cekem sila | ještěže existuje člověk, který je mi nejlepším přítelem, pro kterého není problém kdykoliv jít a povzbudit kamaráda, když je potřeba.. |
Tak to mas skvely, o je k nezaplaceni. Alespon se pozna, kdo ma cenu byt tvym pritelem/partnerem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | sere me , ze me stat uz nechce zivit a ja su nucen jit do roboty konec zivotniho stylu ala IFBB Pro Bodybuilder |
chod do solarka a delej na namesti ohne...pak budes moct nerusene pokracovat ve Tvem stylu IFBB
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | sere me , ze me stat uz nechce zivit a ja su nucen jit do roboty konec zivotniho stylu ala IFBB Pro Bodybuilder |
chod do solarka a delej na namesti ohne...pak budes moct nerusene pokracovat ve Tvem stylu IFBB | hm tak ty 3000 ze socialky by me fakt vytrhly to je na 2 pixle proteinu a zdar
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|