|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 12:38 pm Předmět: |
|
|
díky všem za slova útěchy..bolí to a ještě hodně dlouho bolet bude..člověk si vždycky nejvíc uvědomí to co ztratil, až když to nemá a jakákoliv ztráta životního partnera je zničující.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
!KODL!
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 2:20 pm Předmět: |
|
|
Ted mě neskutečně štve že jsem si při pátečním Korteho tréninku při mrtvole poškodil záda, ale nejhorší je že mám obavy jestli něco není s plotýnkou nebo s páteří, když se chci jen pro něco trochu předklonit je to strašná bolest.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | díky všem za slova útěchy..bolí to a ještě hodně dlouho bolet bude..člověk si vždycky nejvíc uvědomí to co ztratil, až když to nemá a jakákoliv ztráta životního partnera je zničující.. |
Presne tak ... ja to oficialne jeste neztratil, ale v momente sem si zacal vzpominat, na to co sme spolu zazili a na to co pro me znamena ... a uvedomuju si, ze ztracim hodne ... ikdyz sme spolu nebyli dlouho, tak to byl skvely vztah se vsim vsudy...
Nastesti mam taky kamose, kterej uz mi pise, ze to musime probrat u pivka... clovek je rad za tyhle lidi... uz kolikrat za mnou stal...a ja stojim za nim...kdyz nekdo neco potrebuje, tak na toho druhyho muze byt vzdycky spoleh... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | sere me , ze me stat uz nechce zivit a ja su nucen jit do roboty konec zivotniho stylu ala IFBB Pro Bodybuilder |
chod do solarka a delej na namesti ohne...pak budes moct nerusene pokracovat ve Tvem stylu IFBB | hm tak ty 3000 ze socialky by me fakt vytrhly to je na 2 pixle proteinu a zdar |
porad lepsi nez klackem prez koule synku
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
A je to... sem svobodny ...ve stredu si to akorat rekneme osobne, vezmu si veci a konec...
Nevim proc ,ale tedka mam takovou chvilku, kdy su naprosto v pohode... ale vim, ze se rano zase probudim a budu se citit uplne nahovno... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
BD, mrzí mě, že to nedopadlo... držela sem palce... ale život jde dál... no
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
Ja vedel, ze to dopadne, tak jak to dopadlo ... jinak to ani nemohlo ... co uz se da delat...
Pokecal sem si klasicky s kamosem po ICQ a je mi lip .. uz pres 9 mesicu sem ho s temahle vecma neotravoval...a pristi utery pujdem na pivko...s tim druhym se jeste domluvim ... bude dobre...
Rikam si, ze je spousta holek, strasna spousta... a nektery i lepsi nez je tahle, ale tedka si to proste nevsugeruju ...
Navic .. ktera by chtela osklivyho tlustyho fizla? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | A je to... sem svobodny ...ve stredu si to akorat rekneme osobne, vezmu si veci a konec...
Nevim proc ,ale tedka mam takovou chvilku, kdy su naprosto v pohode... ale vim, ze se rano zase probudim a budu se citit uplne nahovno... |
vyser sa na to, buď tvrdý, hnevaj sa,krič, len sa neobviňuj a neľutuj _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja vedel, ze to dopadne, tak jak to dopadlo ... jinak to ani nemohlo ... co uz se da delat...
Pokecal sem si klasicky s kamosem po ICQ a je mi lip .. uz pres 9 mesicu sem ho s temahle vecma neotravoval...a pristi utery pujdem na pivko...s tim druhym se jeste domluvim ... bude dobre...
Rikam si, ze je spousta holek, strasna spousta... a nektery i lepsi nez je tahle, ale tedka si to proste nevsugeruju ...
Navic .. ktera by chtela osklivyho tlustyho fizla? |
Něco končí a něco začíná, nikdy nevíš, co tě potká. Každopádně držím palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | MOOG napsal: | Sedni do vektry a prijed do Blue Sunu na poradnej trenink. Privedu te na jiny myslenky kamo |
moog vieš dobre čo píšeš, cvičenie je liek na všetko, na prehnanú energiu a aj na veľký smútok |
svatá pravda..já to zažil před víc jak rokem
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|