|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 4:43 am Předmět: |
|
|
Cvicit budu hodne ... to musim, hlavne kvuli praci ... musim si nahnat fyzicku a udrzet neco malo svalu...
Chlast zalezi od smen..sranda je v tom, ze nemuzu do prace dojit ani se zbytkacem, pac by byl pruser jako hrom
eob:
Ale jo .. vi to... jedna z veci, co mi rikala nedavno, je ta, ze ji chybi svoboda... 10 let v podstate neustale ve vztazich a minimum volnosti... nevyloucili sme moznost, ze by sme se mohli dat casem dohromady ...
owar:
Ja kdybych dosel o pul paty, tak bych byl kurva v prdeli, az bych se probudil, teda pokud bych se neudusil zvratkama _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: út srpen 11, 2009 4:59 am Předmět: |
|
|
Od 4 hodin nemůžu spát... to je se mi stalo snad poprvé _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 10:02 am Předmět: |
|
|
mladý se nelíbí že si budu kupovat silnější motorku....má o mě strach že se mi něco stane. bojim se aby mi nedala fakt na výběr jestli ona nebo motorka  to mě sere.......... _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út srpen 11, 2009 10:08 am Předmět: |
|
|
| ptaak napsal: | mladý se nelíbí že si budu kupovat silnější motorku....má o mě strach že se mi něco stane. bojim se aby mi nedala fakt na výběr jestli ona nebo motorka to mě sere.......... |
z babety osedlas dachla?
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
z cagivy planet horneta asi....... _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
janiste
|
Zaslal: út srpen 11, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
| majda napsal: | | LJ napsal: | | majda napsal: | štve mě že netrénuju podle svých představ....
Hledám sparinga na cvičení :
Je mi jedno jestli to bude holka nebo kluk, muž nebo žena...nebo jak chcete...prostě někdo. Když jedu svoje treninky sama tak to stojí za.....nejdu tak do mrtva jak bych mohla se sparingem. To mě štve. | klasika, pošli fotku, když budeš ucházející, možná najdeš i kamarády na dopisování |
nejde mi jen o kamarády na dopisování, ale na cvičení v ově není s kým.. |
tak přijd a zacvičíme si....
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: út srpen 11, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | neleze mi na nervy ale žasnu nad uzivatelem Trevor a jeho fotkama |
Zasněně pokukuješ po jeho trapézách, viď? Možná by ani nebyl tak vysoko v návštěvnosti, kdybys mu to pořád nenaklikával.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
Venku ted rvou mali cikani..to je hnus!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|