Dnes jsem v práci zažil příhodu jako z filmu Sedm. Tyhle lidi, co vypadaj jako mrtvý a pak se pohnou, to se vždycky leknu jak svině. Už se mi to stalo podruhý a zase slušnej šok. A ten smrad, bože, to se člověk musí komplet převlíct. Paradoxní je, že když dotyčná paní přišla k sobě, tak jsem si všiml, že má v bytě pár obrázků německých ovčáků. Vylezlo z ní, že je dlouhý léta chovala a dokonce jezdila na stáže do Sovětskýho svazu. Tak jsme dali lehkou řeč o naší společné zálibě a já jsem si vzpomněl na tu písničku, co jí teď často hrajou v rádiích a začíná "plamínky v očích máš, když vyprávíš, když vzpomínáš..".
Nikdo z nás neví jak skončí, a proto jsem se k paní snažil chovat hezky, za což nám později poděkovala. Ale kolega konstatoval: "ty vole, já už dneska asi žrát nebudu".
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Během týdne 2 zranění na thaiboxu..zlomenej nos a další trénink přetržený vazy na prstě
Ty jsi ale divnej, co já znám thai boxery, tak na treninku nikdy nic a když si jdou jednou zalyžovat, nebo zahrát fotbal, tak si něco zlomí. Thai box je prý nejbezpečnější sport...
Během týdne 2 zranění na thaiboxu..zlomenej nos a další trénink přetržený vazy na prstě
Ty jsi ale divnej, co já znám thai boxery, tak na treninku nikdy nic a když si jdou jednou zalyžovat, nebo zahrát fotbal, tak si něco zlomí. Thai box je prý nejbezpečnější sport...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru