Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShawnRay

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
ShawnRay napsal:
Robb napsal:
http://www.sport.cz/diskuse?id=152875&articleId=/ostatni/atletika/154879-bolt-na-ms-hladce-postoupil-z-rozbehu-na-200-m-strakova-vypadla.html&sectionId=35

to je fakt hnus, co tam ty lidi píšou , kdyby skočila přes dva metry tak by najednou všichni otočili

tohle nesnášim jak češi, když se někomu nedaří tak mu nadávaj, a když se mu něco povede, tak se předháněj kdo by komu vlezl víc do p**ele

Precti si jak tam nadavaji Spotakove vsude...

A kde je psano,ze musi vsichni fandit zrovna ji?Sice ta discuse je hnuj,ale ja fandim rusce a navic je velice sexy:)

Jo ruska je dobra, a me je celkem jedno kdo vyhraje, jen ji tam proste dost nadavaji za nic....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Robb

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
ja fandim rusce a navic je velice sexy:)

jinak nechapu jak řikaj, že je osvalená, přičemž některý ty oštěpařky jsou proti ní docela krabice
Phenomenom

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

81 hlasů -
Musím hlavně pochválit supervýkon Tomáše Dvořáka v roli spolukomentátora ČT.Radost jeho postřehy…
38 hlasů -
n co ty si za hovado, to se vážně jen tak nevidí, napíše debilovinu a nakliká si to
36 hlasů -
Vyšel nový Football Manager 2010, více informací zde: footballmanager2010 (tecka)webnode (tecka)CéZed
27 hlasů -
Naše výškařka Straková - další propadák. Dle jejích slov jí chybělo štěstí, ale to jak známo…
18 hlasů -
bolt vyhraje i 200 m

_Lundgren

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu mě mrzí některé komentáře, co jsem si přečetl pod články s vynikajícím stříbrným umístěním Špotákové.
Lameboy

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že jsem kvůli sledování Špotákové vynechal trénink a ještě jsem k tomu sežral na noc Koláčky cukrářské speciál. Jsem čurák.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
Sere mě, že jsem kvůli sledování Špotákové vynechal trénink a ještě jsem k tomu sežral na noc Koláčky cukrářské speciál. Jsem čurák.

souhlasím
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Lameboy napsal:

souhlasím
JOga

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:

Každý zlo je pro něco dobrý .
YUD

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
ShawnRay napsal:
Robb napsal:
http://www.sport.cz/diskuse?id=152875&articleId=/ostatni/atletika/154879-bolt-na-ms-hladce-postoupil-z-rozbehu-na-200-m-strakova-vypadla.html&sectionId=35

to je fakt hnus, co tam ty lidi píšou , kdyby skočila přes dva metry tak by najednou všichni otočili

tohle nesnášim jak češi, když se někomu nedaří tak mu nadávaj, a když se mu něco povede, tak se předháněj kdo by komu vlezl víc do p**ele

Precti si jak tam nadavaji Spotakove vsude...

A kde je psano,ze musi vsichni fandit zrovna ji?Sice ta discuse je hnuj,ale ja fandim rusce a navic je velice sexy:)

Fandíš Abakumovové, jo? Zrovna ty, takovej obhájce naturálního sportu?
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere me ze v utery vecer je ve meste vsude, ale uplne vsude totalne mrtvo clovek si chce skusit zbalit nejaky kurvy a vony nikde zadny nejsou
caladan

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Sere me ze v utery vecer je ve meste vsude, ale uplne vsude totalne mrtvo clovek si chce skusit zbalit nejaky kurvy a vony nikde zadny nejsou

Ve službě nebo mimo?:-)
Drago

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Byvalo lip v Brne co pamatuju...ale mozna jsou vsecky zdejsi "divky" unaveny z GP vikendu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
Black Dragon napsal:

Ve službě nebo mimo?:-)

Ja sem ve sluzbe 24 hodin denne ...
Ted mam "volno" , tak sme byli chlastat... jediny stesti ze sme chlastali uz od 4 .. jinak bych byl nasranej jeste vic, ale stejne me stve, ze nikde nikdo neni...
Akorat sme dali poradnou sadu holkam v hospode, kde sme byli ... takovou bandu hovad jeste nevidely

Mate jeste nejaky prani?? No dal bych si gangbang a pak mozna bukkake ...
Plazer

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

No to víš...měl sem doma párty :D :D
Robb

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
Black Dragon napsal:

Ve službě

no jasně, že ve službě....jak myslíš, že se žení policajti ...seberou nějakou ženskou a buď manželství nebo 5 let nepodmíněně

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: