|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
jsem myslel, že ty, jako místní vyhlášená domina, bys měla mít tuto a podobnou havěť ráda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | ten je ale ťuťu ňuňu :P | jo je , ale do ruky sem ho jeste radsi nevzal , nejsem pojistenej
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | jsem myslel, že ty, jako místní vyhlášená domina, bys měla mít tuto a podobnou havěť ráda :) |
Nechápu, jak si takovou věc může o mě někdo myslet. Nikomu bych neublížila, kdyby o to vysloveně nepoprosil
Nicméně pavouky nesnáším. Ještě snad ve skleníku, ale minimálně metr daleko. Doma, to je hrůza....A dokážeš si představit, že sedíš na WC a najednou tohle? To tě veškerá potřeba okamžitě přejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:41 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Nechápu, jak si takovou věc může o mě někdo myslet. Nikomu bych neublížila, kdyby o to vysloveně nepoprosil
Nicméně pavouky nesnáším. Ještě snad ve skleníku, ale minimálně metr daleko. Doma, to je hrůza....A dokážeš si představit, že sedíš na WC a najednou tohle? To tě veškerá potřeba okamžitě přejde. | nebo naopak, i když potřeba není, tak okamžitě vznikne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Sacharidacek napsal: | | tucet napsal: | | ten je ale ťuťu ňuňu :P | jo je , ale do ruky sem ho jeste radsi nevzal , nejsem pojistenej |
toho bych se nedotkl ani 5 metrovou tyčí
Měli jsme něco podobného doma, táta si to koupil...chudák se blbě svléknul a byl kaput...
Teď máme naštěstí jen hada.... |
Had je v pohodě, ale kdyby po mě přelezl ten veliký pavouk, tek vážně od úleku umřu a ještě před tím stihnu zešedivět a zestárnout o 20let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Diana napsal: | Nechápu, jak si takovou věc může o mě někdo myslet. Nikomu bych neublížila, kdyby o to vysloveně nepoprosil
Nicméně pavouky nesnáším. Ještě snad ve skleníku, ale minimálně metr daleko. Doma, to je hrůza....A dokážeš si představit, že sedíš na WC a najednou tohle? To tě veškerá potřeba okamžitě přejde. | nebo naopak, i když potřeba není, tak okamžitě vznikne :) |
Já ti nevím. Mně se snad i zastavila "pumpička"
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tucet napsal: | | Diana napsal: | Nechápu, jak si takovou věc může o mě někdo myslet. Nikomu bych neublížila, kdyby o to vysloveně nepoprosil
Nicméně pavouky nesnáším. Ještě snad ve skleníku, ale minimálně metr daleko. Doma, to je hrůza....A dokážeš si představit, že sedíš na WC a najednou tohle? To tě veškerá potřeba okamžitě přejde. | nebo naopak, i když potřeba není, tak okamžitě vznikne :) |
Já ti nevím. Mně se snad i zastavila "pumpička" |
fuj, uz toho nechte, jen pohled na tu potvoru a pokousi se o me infarkt brrrrrrrrr _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
Za domem máme takový neudržovaný rybník a je v něm velká spousta žab, které večer a v noci nádherně kvákají. Nedávno jsem zjistila, že se v této lokalitě vyskytuje zřejmě Skokan ostronosý, který se v době páření zbarvuje modře ( sameček )!
Co mě štve je fakt, že majitel tento rybník zakoupil s úmyslem ho vysušit a na jeho místě postavit kemp... jednou mu to již obec zamítla, ale obávám se, že finanční argumenty, které možná použije, budou tak silné, že rybník i se vzácnými živočichy zmizí...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Za domem máme takový neudržovaný rybník a je v něm velká spousta žab, které večer a v noci nádherně kvákají. Nedávno jsem zjistila, že se v této lokalitě vyskytuje zřejmě Skokan ostronosý, který se v době páření zbarvuje modře ( sameček )!
Co mě štve je fakt, že majitel tento rybník zakoupil s úmyslem ho vysušit a na jeho místě postavit kemp... jednou mu to již obec zamítla, ale obávám se, že finanční argumenty, které možná použije, budou tak silné, že rybník i se vzácnými živočichy zmizí... |
zavolej na ŽP ať tam někoho pošlou, on tam najde pár vzácnejch chrobáků, ňákýho modrýho skokana, pár kytek....a má po kempu
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Had je v pohodě, ale kdyby po mě přelezl ten veliký pavouk, tek vážně od úleku umřu a ještě před tím stihnu zešedivět a zestárnout o 20let. |
někde jsem četl, že člověk během života sní při spánku průměrně pět pavouků..teď si představ, že přileze z hajzlu a projde se ti v pusince ...přeju hezké sny
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Diana napsal: | | Had je v pohodě, ale kdyby po mě přelezl ten veliký pavouk, tek vážně od úleku umřu a ještě před tím stihnu zešedivět a zestárnout o 20let. |
někde jsem četl, že člověk během života sní při spánku průměrně pět pavouků..teď si představ, že přileze z hajzlu a projde se ti v pusince ...přeju hezké sny |
Co já vím, tak je to 8 pavouků... Určitě se Dianě stává, že když jde spát, tak má hlad a přitom po probuzení se cítí sytá.. No a teď je záhady konec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Diana napsal: | Za domem máme takový neudržovaný rybník a je v něm velká spousta žab, které večer a v noci nádherně kvákají. Nedávno jsem zjistila, že se v této lokalitě vyskytuje zřejmě Skokan ostronosý, který se v době páření zbarvuje modře ( sameček )!
Co mě štve je fakt, že majitel tento rybník zakoupil s úmyslem ho vysušit a na jeho místě postavit kemp... jednou mu to již obec zamítla, ale obávám se, že finanční argumenty, které možná použije, budou tak silné, že rybník i se vzácnými živočichy zmizí... |
zavolej na ŽP ať tam někoho pošlou, on tam najde pár vzácnejch chrobáků, ňákýho modrýho skokana, pár kytek....a má po kempu |
To určitě udělám. Jsme jen několik metrů od hranic přírodní památky ( volavky, vzácné druhy žab, další vodní ptactvo apod. ), takže by to snad mělo vyjít.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|