|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | | Robb napsal: | | Diana napsal: | | Had je v pohodě, ale kdyby po mě přelezl ten veliký pavouk, tek vážně od úleku umřu a ještě před tím stihnu zešedivět a zestárnout o 20let. |
někde jsem četl, že člověk během života sní při spánku průměrně pět pavouků..teď si představ, že přileze z hajzlu a projde se ti v pusince ...přeju hezké sny |
Co já vím, tak je to 8 pavouků... Určitě se Dianě stává, že když jde spát, tak má hlad a přitom po probuzení se cítí sytá.. No a teď je záhady konec. |
A já si pořád říkám, z čeho tloustnu a proč se často znenadání v noci začnu dusit*a20* Tajemná záhada je vyřešena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
khx27

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
Ale tak dokud chutna, tak proc ne co? A vastne bilkoviny zadaco :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
khx27

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
Mno vyhledaval jsem tam mouchu, ale tu jsem taky ale nemohl najit : (
prtoze pak by teoreticky slo pocitat pavouka jako dvojtou mouchu, pokud by byl napapany :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 2:40 pm Předmět: |
|
|
V jednom TV pořadu vařili hmyz. A pán vařil i rýži a říkal, že jí můžeme ozdobit praženými moučnými červy. Obrátil se mi žaludek naruby
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
khx27

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
Hmm, kdyz jsem ty pozirace haveti videl poprvy, tak jsem se taky u toho netvaril asi nijak zvlast nejlip, i kdyz normalne to taky neni nic moc :), ale postupem casu .... tak ze par let ... mozna to vyzkousim taky, kdyz je to tak zdravy a chutny, jen si musime pockat, az takovou luxusni hmizi restauracku udelaj v praglu no :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
tak já to nezral v Bruně, ale v Thomayerce na konferenci, kde nám to připravoval šéfkuchař z tý restaurace a inženýrka ze zemědělky nám k tomu dělala přednášku.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
khx27

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
a co o tom prednasela? vyzivny hodnoty a kde se ten hmyz nachazi, nebo jak se pripravuji? Nic dalsiho me nenapada ..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 4:02 pm Předmět: |
|
|
| khx27 napsal: | | a co o tom prednasela? vyzivny hodnoty a kde se ten hmyz nachazi, nebo jak se pripravuji? Nic dalsiho me nenapada .. | no to už si moc nepamatuju, ale něco v tom smyslu plus, že by to mohlo zastavit hladomor a čím se to krmí atd. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
U nás na Mendelce působí jedna hmyzožroutka, doktorka Borkovcová. Občas dělá nějaký ocgutnávky...atd. Nechutná to špatně, ele některý druhy hmyzu rád vynechám.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | | U nás na Mendelce působí jedna hmyzožroutka, doktorka Borkovcová. Občas dělá nějaký ocgutnávky...atd. Nechutná to špatně, ele některý druhy hmyzu rád vynechám. |
Na to by som asi zaludok nemal,ja napriklad pri jedle sa nemozem pozerat na nic take ako hmyz alebo podobne veci co su mi nechutne,inak uz nemam na to jedlo chut
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | | U nás na Mendelce působí jedna hmyzožroutka, doktorka Borkovcová. Občas dělá nějaký ocgutnávky...atd. Nechutná to špatně, ele některý druhy hmyzu rád vynechám. | jo to je ona ta inženýrka, taková zapálená propagátorka hmyzu :-) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
tak si to napíšu ještě sem... SERE MĚ NOHA!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|