|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | tak si to napíšu ještě sem... SERE MĚ NOHA! |
ta me sere uz od ledna :)
Jinak sere me a to celkem dost, jak letosni rok strasne rychle leti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | tucet napsal: | | tak si to napíšu ještě sem... SERE MĚ NOHA! | ta me sere uz od ledna :) | tak to máš blbý, mě to za pár dní přejde a bude zase vše v cajku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
že se mě asi vrátil zánět šlachy v chodidle:/ _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/176914-opili-belehradsti-fanousci-se-v-centru-prahy-poprali-s-policisty.html
Večer tam bude ještě sranda. Pro pány policisty.Tohle nejsou smažky z Czechtekku. |
jj někteří jsou pěkní řízci....a s ničim a nikym se neserou, je jim jedno, že dostanou flastr, stejně to nezaplatí, vyhostí je a co...jebat nějaký Čechy
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Mattoni napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/176914-opili-belehradsti-fanousci-se-v-centru-prahy-poprali-s-policisty.html
Večer tam bude ještě sranda. Pro pány policisty.Tohle nejsou smažky z Czechtekku. |
jj někteří jsou pěkní řízci....a s ničim a nikym se neserou, je jim jedno, že dostanou flastr, stejně to nezaplatí, vyhostí je a co...jebat nějaký Čechy |
Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
Sou to curaci tak akorat.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu. | jistě máš plakát v životní velikosti :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu. | jistě máš plakát v životní velikosti :D |
Říkej si co chceš. Většina těhle magorů zažila to co ve zbytku Evropy nikdo jentak nezažije. Naštěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu. |
tady zase začíná zavánět hospodou, kde se většina chlapů po několika pivech předhání která speciální jednotka je lepší, kde maj větší ramba, chlapi co prej na 1000km jsou schopný prakem poslepu a zády zasáhnou atom vodíku
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu. | jistě máš plakát v životní velikosti :D |
Říkej si co chceš. Většina těhle magorů zažila to co ve zbytku Evropy nikdo jentak nezažije. Naštěstí. |
No já teda žil v domění, že lidé, kteří zažili válku si dokážou vážit míru. A jestli je hrdinství někomu zdemolovat město, když tam jedu na fotbal tak ať se sejdou na louce, dají si přes hubu a ošetření zaplatí v hotovosti a pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu. | jistě máš plakát v životní velikosti :D |
Říkej si co chceš. Většina těhle magorů zažila to co ve zbytku Evropy nikdo jentak nezažije. Naštěstí. |
No já teda žil v domění, že lidé, kteří zažili válku si dokážou vážit míru. A jestli je hrdinství někomu zdemolovat město, když tam jedu na fotbal tak ať se sejdou na louce, dají si přes hubu a ošetření zaplatí v hotovosti a pohoda. |
Já ale nic takovýho neřekl. Jen jsem upozornil na to, že naši odvážní policisté budou mít určitě spoustu práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | mandor napsal: | | Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu. | jistě máš plakát v životní velikosti :D |
No já teda žil v domění, že lidé, kteří zažili válku si dokážou vážit míru. A jestli je hrdinství někomu zdemolovat město, když tam jedu na fotbal tak ať se sejdou na louce, dají si přes hubu a ošetření zaplatí v hotovosti a pohoda. |
Já ale nic takovýho neřekl. Jen jsem upozornil na to, že naši odvážní policisté budou mít určitě spoustu práce. |
no hlavně jeden na jednoho by asi švestičky neměli moc šancí, naštěstí jich je hafo ....tohle nejsou rádoby rowdies, tohle jsou rowdies
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:22 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Mattoni napsal: | | mandor napsal: | | Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu. | jistě máš plakát v životní velikosti :D |
Já ale nic takovýho neřekl. Jen jsem upozornil na to, že naši odvážní policisté budou mít určitě spoustu práce. |
no hlavně jeden na jednoho by asi švestičky neměli moc šancí, naštěstí jich je hafo ....tohle nejsou rádoby rowdies, tohle jsou rowdies |
No minule tu obhajoval ten Black Dragon ten zásah proti tomu klukovi v bezvědomí. Přál bych jim střet s takovouhle partičkou!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|