|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | supporter napsal: | | Mattoni napsal: | | mandor napsal: | | Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | Hlavně si myslim že to je uplně jiná "liga". Tohleto jsou vojáci z Balkánu. | jistě máš plakát v životní velikosti :D |
Říkej si co chceš. Většina těhle magorů zažila to co ve zbytku Evropy nikdo jentak nezažije. Naštěstí. |
No já teda žil v domění, že lidé, kteří zažili válku si dokážou vážit míru. A jestli je hrdinství někomu zdemolovat město, když tam jedu na fotbal tak ať se sejdou na louce, dají si přes hubu a ošetření zaplatí v hotovosti a pohoda. |
Já ale nic takovýho neřekl. Jen jsem upozornil na to, že naši odvážní policisté budou mít určitě spoustu práce. |
no hlavně jeden na jednoho by asi švestičky neměli moc šancí, naštěstí jich je hafo ....tohle nejsou rádoby rowdies, tohle jsou rowdies |
No minule tu obhajoval ten Black Dragon ten zásah proti tomu klukovi v bezvědomí. Přál bych jim střet s takovouhle partičkou! |
já taky a bez chráničů, helem a štítů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | By utekli | a kdo uteče, VYHRAJE! :P
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:33 pm Předmět: |
|
|
supportere, nezlob se na me, ale fandit tyhle luze, to mi nejak nekoresponduje s tvym vyhranenym nazorem na mensiny _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | já taky a bez chráničů, helem a štítů | a takhle zrušit vůbec policajty, stejnak jsou k ničemu, akorát buzerujou ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | supporter napsal: | | já taky a bez chráničů, helem a štítů | a takhle zrušit vůbec policajty , stejnak jsou k ničemu, akorát buzerujou ;) |
Ale na jednu stranu jste hrdinové....vzali jste to na sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | supporter napsal: | | já taky a bez chráničů, helem a štítů | a takhle zrušit vůbec policajty , stejnak jsou k ničemu, akorát buzerujou ;) |
Ale na jednu stranu jste hrdinové....vzali jste to na sebe. | klidně pošlu fotku s podpisem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | supportere, nezlob se na me, ale fandit tyhle luze, to mi nejak nekoresponduje s tvym vyhranenym nazorem na mensiny |
nikde sem nepsal, že jim fandim....ale při bitce oni vs fízli fandím jim Jinak kdo nepoznal mentalitu ( debilitu ) lidí z Balkánu, tohle asi nepochopí...
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:42 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | supporter napsal: | | já taky a bez chráničů, helem a štítů | a takhle zrušit vůbec policajty , stejnak jsou k ničemu, akorát buzerujou ;) |
Ale na jednu stranu jste hrdinové....vzali jste to na sebe. | klidně pošlu fotku s podpisem ;) |
Ale na tý fotce budeš muset bejt ty, zrovna když bojuješ proti zločinu. Třeba jak chytáš nezletilý opilce po hospodách, nebo nasazuješ někomu botičku
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:48 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | _Lundgren napsal: | Komu fandíš při bitce Policie s cikánama? | takovou bitku jsem snad ještě neviděl.. |
Právě :) Jenom by mě zajímalo, co by supporter dělal, asi by si dal kávičku, cigáo, pohoda, klídek.....
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | tucet napsal: | | supporter napsal: | | já taky a bez chráničů, helem a štítů | a takhle zrušit vůbec policajty , stejnak jsou k ničemu, akorát buzerujou ;) |
Ale na jednu stranu jste hrdinové....vzali jste to na sebe. | klidně pošlu fotku s podpisem ;) |
Ale na tý fotce budeš muset bejt ty, zrovna když bojuješ proti zločinu. Třeba jak chytáš nezletilý opilce po hospodách, nebo nasazuješ někomu botičku | ok, ale mam jen, jak stíhám zločinné chodce, co jdou mimo přechod ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:11 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Komu fandíš při bitce Policie s cikánama? |
hrobařům a saniťákům
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|