|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | škoda jenom,že ten zákrok nebyl tak o 1000% tvrdší...přijet do cizí země a dělat bordel v davu,demolovat restaurace a ohrožovat občany české republiky.Tak kde to kurva jsme.V těchle případech by měli mít policajti dovolený rozsekat je na hadry |
jo přesně, akorát u nás stačí že policajt někoho bouchne v sebeobraně nebo něco podobnýho, a už jde před soud, nemůžou vůbec nic .... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
policajt nemoze vobec nic?policajt ide hned pred sud? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
Ja nechapu proc se s nema tak serou, kdyz delaji bordel, varoval bych je a kdyby se neuklidnili rozlozil bych tam tezkej kulomet a rozstrilel je na sracky, a nikdo by nic nemohl...
co to je za picovinu ze oni nici veci a policajti nemuzou nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
Co by nemohli.Pokial vidia,ze utocia na niekoho,alebo nicia veci - v pohode moze zobrat obusok a nakladat im az do spacifikovania. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
To ShawnRay: nemyslel jsem zrovna v tomhle případě, ale obecně .... policajti maj malý pravomoce ve srovnání s jinýma státama.
Jinak k videu: tu je vidět inteligence cigánů co byli natočení, jen nadávky a dělat ze sebe největší frajery, postřílet je, zvířata! A potom před soudem chudinku ja nic to on, a myslej si že když se omluví Šlégrové že vše bude OK. JEN ať pracují, lepší než kdyby seděli za mřížema, takhle budou aspoň trochu prospěšní. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
Jeden z totazů na lékaře Hutnické zaměstnanecké pojištovny :
Dotaz uživatele:
Mám 17letého syna, který se už několik let věnuje posilování. Teď si koupil nějaký práškový proteinový preparát. Podle informací na obale by se mělo jednat o protein obohacený o vitamíny a minerály. Myslíte si, že je to pro něj v tomto věku vhodné?
Odpověď lékaře:
Myslím si, že to prodávají posilovny jako kšeft. Řada lidí si stěžuje pak na zdravotní potíže, být mým synem, zakázal bych mu cokoliv takového používat a dokonce za to utrácet prachy !Snaha získat převahu nad jinými svalovou hmotou zcela potlačuje snahu být nad jinými intelektuálně na úrovňi ! _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Naposledy upravil Diana dne pá srpen 21, 2009 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Jeden z totazů na lékaře Hutnické zdravotní pojištovny :
Dotaz uživatele:
Mám 17letého syna, který se už několik let věnuje posilování. Teď si koupil nějaký práškový proteinový preparát. Podle informací na obale by se mělo jednat o protein obohacený o vitamíny a minerály. Myslíte si, že je to pro něj v tomto věku vhodné?
Odpověď lékaře:
Myslím si, že to prodávají posilovny jako kšeft. Řada lidí si stěžuje pak na zdravotní potíže, být mým synem, zakázal bych mu cokoliv takového používat a dokonce za to utrácet prachy !Snaha získat převahu nad jinými svalovou hmotou zcela potlačuje snahu být nad jinými intelektuálně na úrovňi ! |
..."úrov ň i". _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
Tohle je bohužel názor tak 90% rodičů. Ještě že je mám relativně osvícené. Ale od spolubydlících si občas vyslechnu, jakej jsem feťák a že v proteinech jsou steroidy....
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
Zrovna překlep bych panu doktorovi nevyčítala... _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 2:46 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Zrovna překlep bych panu doktorovi nevyčítala... |
píše tam něco o intelektuální úrovni, a sám dělá takovéhle hrubky. překlep? Překlep je tohle: čau ak se máš, já dobrý cp ty, ale ne...že udělá háček nad n, to bylo úmyslné ;-). Celkově jeho smýšlení o proteinech je dosti zábavné. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
Já tím jen chtěla naznačit, že tato chyba je proti obsahu odpovědi zcela zanedbatelná. Nechápu, proč se kvůli tomu tak rozčiluješ. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|