Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
škoda jenom,že ten zákrok nebyl tak o 1000% tvrdší...přijet do cizí země a dělat bordel v davu,demolovat restaurace a ohrožovat občany české republiky.Tak kde to kurva jsme.V těchle případech by měli mít policajti dovolený rozsekat je na hadry

jo přesně, akorát u nás stačí že policajt někoho bouchne v sebeobraně nebo něco podobnýho, a už jde před soud, nemůžou vůbec nic ....
Petey

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

policajt nemoze vobec nic?policajt ide hned pred sud?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
policajt nemoze vobec nic?policajt ide hned pred sud?

no v podstatě ano, ne že nemůže vůbec nic, ale jeho pravomoci sou v ČR podle mě malé ;-) (oproti USA např.)
Georgo_K

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Georgo_K

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw 400 hodin verejne prospesnych praci je pro cikana neco jako trest smrti
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nechapu proc se s nema tak serou, kdyz delaji bordel, varoval bych je a kdyby se neuklidnili rozlozil bych tam tezkej kulomet a rozstrilel je na sracky, a nikdo by nic nemohl...
co to je za picovinu ze oni nici veci a policajti nemuzou nic...
Petey

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co by nemohli.Pokial vidia,ze utocia na niekoho,alebo nicia veci - v pohode moze zobrat obusok a nakladat im az do spacifikovania.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ShawnRay: nemyslel jsem zrovna v tomhle případě, ale obecně .... policajti maj malý pravomoce ve srovnání s jinýma státama.

Jinak k videu: tu je vidět inteligence cigánů co byli natočení, jen nadávky a dělat ze sebe největší frajery, postřílet je, zvířata! A potom před soudem chudinku ja nic to on, a myslej si že když se omluví Šlégrové že vše bude OK. JEN ať pracují, lepší než kdyby seděli za mřížema, takhle budou aspoň trochu prospěšní.
Diana

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z totazů na lékaře Hutnické zaměstnanecké pojištovny :

Dotaz uživatele:
Mám 17letého syna, který se už několik let věnuje posilování. Teď si koupil nějaký práškový proteinový preparát. Podle informací na obale by se mělo jednat o protein obohacený o vitamíny a minerály. Myslíte si, že je to pro něj v tomto věku vhodné?
Odpověď lékaře:
Myslím si, že to prodávají posilovny jako kšeft. Řada lidí si stěžuje pak na zdravotní potíže, být mým synem, zakázal bych mu cokoliv takového používat a dokonce za to utrácet prachy !Snaha získat převahu nad jinými svalovou hmotou zcela potlačuje snahu být nad jinými intelektuálně na úrovňi !
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.

Naposledy upravil Diana dne pá srpen 21, 2009 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Jeden z totazů na lékaře Hutnické zdravotní pojištovny :

Dotaz uživatele:
Mám 17letého syna, který se už několik let věnuje posilování. Teď si koupil nějaký práškový proteinový preparát. Podle informací na obale by se mělo jednat o protein obohacený o vitamíny a minerály. Myslíte si, že je to pro něj v tomto věku vhodné?
Odpověď lékaře:
Myslím si, že to prodávají posilovny jako kšeft. Řada lidí si stěžuje pak na zdravotní potíže, být mým synem, zakázal bych mu cokoliv takového používat a dokonce za to utrácet prachy !Snaha získat převahu nad jinými svalovou hmotou zcela potlačuje snahu být nad jinými intelektuálně na úrovňi !

..."úrov ň i".
_Lundgren

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je bohužel názor tak 90% rodičů. Ještě že je mám relativně osvícené. Ale od spolubydlících si občas vyslechnu, jakej jsem feťák a že v proteinech jsou steroidy....
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Tohle je bohužel názor tak 90% rodičů. Ještě že je mám relativně osvícené. Ale od spolubydlících si občas vyslechnu, jakej jsem feťák a že v proteinech jsou steroidy....

jop, tak to máš pravdu. Já jsem jim o tom něco málo řekl a moji rodiče sou v pohodě...takže sou zvyklý že jim v kuchyni leží 3 pixly proteináků
Diana

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna překlep bych panu doktorovi nevyčítala...
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Zrovna překlep bych panu doktorovi nevyčítala...

píše tam něco o intelektuální úrovni, a sám dělá takovéhle hrubky. překlep? Překlep je tohle: čau ak se máš, já dobrý cp ty, ale ne...že udělá háček nad n, to bylo úmyslné ;-). Celkově jeho smýšlení o proteinech je dosti zábavné.
Diana

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tím jen chtěla naznačit, že tato chyba je proti obsahu odpovědi zcela zanedbatelná. Nechápu, proč se kvůli tomu tak rozčiluješ.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: