NHL 10 na PC nevyjde,pouze pro X360/PS3.
Vydání je plánováno na září/říjen.
Jj těšim se na xbox verzi. Dřív jsem hrál NHL na PC snad od roku 2005 do roku 2009 byly všechny ty NHL stejné. Pak jsem si zahrál demo na 09 na xboxu a uplně jiná hratelnost,grafika,....prostě nádhera....navíc teď řekli, že vylepší souboje u mantinelu + rvačky ( pohled s vlastních očí)
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Po dlouhé době jsem znovu nainstaloval klasiky jako: Baldurs Gate, Mafia, Freelancer a Civilization III. To prostě nemá chybu Žádná z moderních her mě tolik nechytla i přes svojí ultra-mega HD grafiku.....
Já teď hraju Bioshosk už podruhé pod vistama a poprvé jsem ho hrál pod xpčkama a nějaký velký rozdíl v grafice directx10 nevidím.Zato v Crysis to je znát celkem dost hlavně co se týče nasvícení a je to paráda mám 30 palcový monitor a v té velikosti v rozlišení 2560x1600 to vypadá úžasně.
Ja mam momentalne chut na staru klasiku Red Alert 2 alebo Diablo 2,len som to skusal nainstalovat a su tie CDcka nejake posrane takze si to musim zohnat!Inak poslednu dobou som hral Strongholta crusader,tiez som mal po dlhsej dobe na to chut,velmi podarena hra.,
Inak neviete niekdo kedy ma vyst NHL 2010 a ci vobec vyjde na PC,su o tom rozne dohady zeby nemala.
nhl vychazi na podzim, kdyz zacina nova sezona, ne?
noo nejako tak september oktober uz som to nasiel,ale neni mi to nic platne,ked je pravda co pisal brut ze vyjde len na X360/PS3.
NHL 10 na PC nevyjde,pouze pro X360/PS3.
Vydání je plánováno na září/říjen.
Jj těšim se na xbox verzi. Dřív jsem hrál NHL na PC snad od roku 2005 do roku 2009 byly všechny ty NHL stejné. Pak jsem si zahrál demo na 09 na xboxu a uplně jiná hratelnost,grafika,....prostě nádhera....navíc teď řekli, že vylepší souboje u mantinelu + rvačky ( pohled s vlastních očí)
nevite kde se to da stahnout to baldurs gate? kazdy to chvali, tak sem si rikal ze bych to moh zkusit zahrat
ty vole nezlob se na mě, ale ty si fakt retard!v jakýmkoliv topicu si čtu tvoje příspěvky, tak se mi otevírá nůž v kapse..
aby se mi nesplasila moje devitka
a co je na tom ze se ptam na rady, ja se priznam v tomto su trochu pozadu. To ze se daji stahovat filmy jsem zjistil tak pred 3 mesicama, co je torrent nevim a vim jen to ze se pres to jaksi stahuji filmy.
Na tom sem ulítával tak před čtyřmi léty když to nebylo ještě tak rozjeté :D
A závěr karíéry sem si okořenil podvodama ve formě: WTS rune 2h , od kterého jsem měl takový ten lístek do banky, místo potvrzení tradu sem dal cancel, omluvil jsem se za misslick a místo rune2h jsem tam dal lístek od iron 2h, který měl stejnou barvu a vydělal jsem jako sviňa, ale neber to jako návod podvádění je špatné :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru