Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Poman napsal:
www.runescape.com

Zná někdo?

Na tom sem ulítával tak před čtyřmi léty když to nebylo ještě tak rozjeté :D
A závěr karíéry sem si okořenil podvodama ve formě: WTS rune 2h , od kterého jsem měl takový ten lístek do banky, místo potvrzení tradu sem dal cancel, omluvil jsem se za misslick a místo rune2h jsem tam dal lístek od iron 2h, který měl stejnou barvu a vydělal jsem jako sviňa, ale neber to jako návod podvádění je špatné :D

Já taky oprášil ted znovu svou letitou postavu:))
Ale změnilo se to k nepoznání.

BTW.Scamer?!?To se mas teda cim chlubit
Azmodan

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď pařím postarší kousek God of War na PS2 a je to libová akcička. Cákance krve a hrmomady mrtvol, občas nějakej questík. Ze všeho nejvíc mě baví trhat medůzám hlavy fakt celkem brutal. Doporučuju.
xCROWx

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

God of War 1 a 2 jsou fakt povedený. A teď nám zlevnili PS3 a God of War 3 se blíží
nEcro

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no pro wowfanatiky je tady trailer na novy datadisk
( snad ho to uz nikdo nedal )

http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/media/?autoplay=true#video

Nove rasy
Povolani
Profese
Uzemi
vsecko zase navic pekne se to sere od BC ten se jeste dal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

WoW Pro mě končím wotlkem, dál už se na tom týrání mozků podílet chtít nebudu.
mysH

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

povolit mit na serveru obe strany, kazda rasa kazdou classu .. a jiny demence. Cela lore WoWka je v riti .. a nejspis si datac nekoupim. WotLK byl nadhernej datac, supr expeni .. jenze nic k tomu .. instanci malo, pvp naprosto priserny. BC bylo o neco lepsi, i high end raidovani pekny. Puvodni wowko .. tak o tom snad ani nema smysl mluvit .. prvni rok hrani jsem u toho sedel myslim 50% cistyho casu roku :D
PS: goblini vypadaj bozsky .. zato worgeni? WTF ty jako kde se tam vzali?
PS2: spousta "novinek" ukradena z Warhammeru ..
Seva98

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsem s tebou Mysh souhlasim

Muj prvni acc ... Rogue AQ/Naxx equip a asi 200 wipu na Cthunovi nez jsme ho poprve a naposled dali a priblizne 3/4 roku, 4x tydne az do pulnoci na raidech + alt Warrior PvP / BWL a neco AQ equip .. z prichodem TBC jsem neco malo nahral v Karazhanu a pak jsem to prodal

Druhy acc ... Shaman lvl 70 neco malo s aren a v byvale guilde jsme pobral nepotrebne veci ze SSC a TK a pak jsem to prodal uz me to nebavilo

Treti acc ... Mage lvl 70 areny equip dobry, prichod WOTLK, DK lvl 80 pvp equip za par tydnu -> nuda, na pve nebyla guilda a do prichodu nove sezony bylo hodne casu -> ucet prodan

Verim ze to byl muj posledni acc, z toho co jsem napsal vyvozuju to, ze blizzard wow kazdy datadiskem cim dal tim vic pos*al, me se WOTLK vubec nelibil uz kvuli toho jak udelali vse tisickrat lehci.
Gohan

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to není World of Warcraft, protože warcraft končí Lich Kingem.

Celé lore posrali a ty jejich vylepšení jsou už jenom zhoršení. Je to humus snaží se z toho vytřískat jen už co nejvíc peněz na dalším datáči a tak doufám že is další datadisk koupí co nejmíň lidí ať pochopí, že z nejhranější mmorpg se může stát hodně rychle mmorpg s největší ztrátou platících uživatelů.

Sice ted mám 80 DK a 80 Paladina v high-endové guildě, raidujeme vše co se dá, ale ta nová instance je pro mě zklamáním, obtížnost nula. Jediné na co se snad těším je remake onyxie, ale vzhledem k tomu že její hlava pravidelně obývá orgrimmar od dob původního wow, zajímalo by mě, jeslti bude teda onyxie bez hlayv nebo jak, protože tohle bude zase trošku přehmat v posloupnosti událostí.
mysH

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim kde hrajete vy (BDcka? nebo Zdechliny tenkrat?) .. ja jsem od zacatku v MOTION .. a dokud jsem se citil jako nekdo, kdo ma neco co nemaj ostatni - tzn. high end raidovani, ktery tenkrat davaly jen 2guildy na celym serveru .. tak me to bavilo. I pres to, ze jsem chodil jen do prace a hral, na nic jinyho nebyl cas :) S BC uz tech equipnutych charu bylo prece jen vic, ale porad high end davala minimum guild - treba takovy pristupovy questy do SSC a EYE, to bylo neco.
Jenze WotLK a potkavat v Dalaranu jen full Tset postavy .. uplny noname guildy jak davaj vsechno .. to bych blil. Achievy tu hru uplne posrali .. kdysi byl vysledek uspechu equip .. ted naky pojebany achievy, ktery nikoho normalniho ani nezajimaj.
Nehraju od jara, skoncil jsem pred Ulduarem .. a ani nemam chut znova zacit. Tesco pro vsechny - nasrat.
Gohan

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo posrali to teď potkáš každou lamu s Tčkem, protože s pugem se to v pohodě dává, dungy nejsou vůbec obtížné a i ted navíc padají emblem of conquest (dá se za ně koupit T8 části) z normálních heroiců. Strašně ulehčili získávání věcí takže už to není cenné jako to bývalo, že má někdo komplet tier. Taky mě to hodně sere.
khx27

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heh, ja se k vam pridam, ja hraval uz od puvodniho wow, byl jsem chvili v CONTu za wara, pote jsem presel k ali do neznamych guild Czech Patrols, IWL, kde jsem na sobe makal, abych se dostal do tech "lepsich", kde byl na prvnim miste progress - Motion, TTH, Preachers .., pak se me postesilo a v TBC jsem se dostal do guildy Lamy, kde to byly nejlepsi casy na wow - Kara, SSC, TK ..., pak se guilda pomalu rozpadavala a skoncil jsem v equilibriu a tam jsem citil, ze to neni guilda pro me, tak jsem dal dlouhou pauzu. Pak ve wotlk jsem se pridal k Not Prepared, protoze tam bylo dost znamych a tam teprve ted jsem si uvedomil, ze zavisly hrani je PEKNA KRAVINA :)

Edit: Abych doplnil, vse bylo na serveeru Drak'Thul pote Burning Blade a ano, kazdym patchem se wow jen zhorsovalo - cim dal tim vetsi rozdily postav, balance uplne vymizela (ne ze by nekdy byla, ale kdysi se o ni aspon snazili :)) ... pvp a pve zacinala byt cim dal tim vetsi nuda.

Naposledy upravil khx27 dne so srpen 22, 2009 1:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Seva98

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja hral tu http://supreme-guild.cz/ server Frostmane a pred migraci myslim Dragonmaw pokud jeste pamatuju byli jsme jedina aliancni CZ/SK guilda a za hordu tam byli Brave Hearths a ti presli celi na Drak´thul tusim. Ale jsem rad, ze nesdilim sam nazor s tim, ze to s kazdym datadiskem bylo horsi a horsi.
EmbrYoYo

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.quakelive.com/
Gohan

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dostal beta key na karos online.. pro všechny další zájemce je soutěž na gameparku odpovědi jsou: Fletta , NHN , Anglictina nemcina a turectina
ShawnRay

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hrajete tu nekdo divoke kmeny ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: