|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:38 am Předmět: Oddo - up to 95kg BW! |
|
|
Oddo a jeho LOG
Zdravím přátele železa. Dlouho jsem se rozhodoval jest-li si založit LOG, ale nikdy jsem k tomu nenašel chuť a odvahu, až teď.
Tento LOG si chci zařídit hlavně kvůli tomu, abych si mohl lépe kontrolovat zlepšení a v neposlední řadě taky proto, aby mi zkušenější borci mohli poradit co zlepšit a co dělám špatně.
Základní údaje :
Endomorf
186 cm / 88 kg
19 let
cvičím cca 2 roky
Momentálně jedu trochu upraveného BEARA (3x týdně cvičím) a cílem mého snažení je nabrat co nejvíce svaloviny. Jídelníček si myslím, že už mám slušný, z doplňků stravy používám pouze EliteWhey protein.
Stručně jídelníček :
Snídaně : 100g ovesných vloček + protein rozmíchaný v 0,4l nizkotuc. mléka
Svačina I. : celozrný rohlík/racia s 30% eidamem nebo kuřecí šumkou
Oběd : co mamka uvaří, ale už si zvykla na ty moje stravovací návyky takže většinou maso + brambory/rýže, nebo těstovinový salát, sojové maso, k tomu zelenina atd.
Svačina II. : totéž jako svačina I., nebo všlijak upravený cottage sýr, zelenina
Večeře po tréninku : vaječná placka z 5 vajec + celozrné pečivo, nebo maso co zbylo od obeda + ryze, spagety s tunakem a syrem, je toho vic ale snazim se co nejvic masa...
Před spaním : protein + 0,5l nizkotuc. mleka nebo nizkotuc. tvaroh 250g
Do posilovny mám možnost chodit pouze po-pá (přez víkend nefunguje) a přez týden otevírá až v 5 hodin. Proto cvičím po-stř-pá.
Dneska začnu se zápisem do LOGu, včera sem totiž neměl možnost zajít do posilovny.
Nakonec nějaké fotky do začátku ať si uděláte představu o mém žalostném stavu
[klikni pro zvětšení]
A pokus o ukazani trapez
A nakonec nohy,ktere sem zacal cvicit az nedavno...
Naposledy upravil Oddo dne ne prosinec 18, 2016 6:11 pm, celkově upraveno 51 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:51 am Předmět: Re: Oddo a jeho LOG |
|
|
Tak držím palce ať v tom vydržíš, ja už najíždím na druhý týden :oP _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
1. treninkovy den (v LOGu) 18.8.2009
Benchpress
2 serie x 5 opakovani x 70kg
10 serii x 5 opakovani x 60kg
MT
2 serie x 5 opakovani x 55kg
6 serii x 5 opakovani x 45kg
+ Triceps
Kliky na bradlech
3 serie 6,6,8 opakovani s vlastni vahou
Francouzaky v leze s EZtou
3 serie 8,8,10 opakovani 25kg
Stlacovani horni kladky
3 serie 10,10,12 opakovani 45kg
Dneska perfektni trenink, paradni zabiracka, jen se mi zda ze na benchi ztracim silu, ty posledni serie s 60 byli pekne tezke...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
2. treninkovy den (v LOGu) 21.8.2009
Dřepy s volnou vahou
2 serie x 5 opakovani x 72,5kg
6 serii x 5 opakovani x 64kg
Tlaky na ramena s JČ
2 serie x 5 opakovani x 16kg jednoručky
6 serii x 5 opakovani x 14kg jednoručky
+ Biceps
Zdvihy s EZ ve stoje
3 serie 6,6,8 opakovani 30kg
Zdvihy JČ v sedě na šikmé lavici
2 serie 8 opakovani 12kg / 1s 10 opakovani 10kg
Zdvihy na Scottove lavici s EZtou
3 serie 10,10,12 opakovani 24kg, posledni serie shazovaci
Dneska opet dobry trenink, dva dny volna me prospeli a byl sem plny energie...
Na zaver treninku sem dal jeste zkracovacky na sikmne lavici s 10kg kotoucem 70 opakovani...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
22 + 23.8.2009 - VOLNO - (víkend)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
Ano je to tím, shyby zapojují více široký sval zádový, kdežto přítahové cviky jako přítahy v překlonu, nebo MT více budují vzpřimovače, trapézový sval a vůbec svaly, které tvoří hmotu zad...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 3:07 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | Ano je to tím, shyby zapojují více široký sval zádový, kdežto přítahové cviky jako přítahy v překlonu, nebo MT více budují vzpřimovače, trapézový sval a vůbec svaly, které tvoří hmotu zad... |
Á tady někdo čte můj LOG, paráda Takže myslíš že se v tréninku bez shybů obejdu nebo bych je měl zařadit?
EDIT: Je velký rozdíl mezi shybem a stahováním horní kladky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | No_pain napsal: | | Ano je to tím, shyby zapojují více široký sval zádový, kdežto přítahové cviky jako přítahy v překlonu, nebo MT více budují vzpřimovače, trapézový sval a vůbec svaly, které tvoří hmotu zad... |
Á tady někdo čte můj LOG, paráda Takže myslíš že se v tréninku bez shybů obejdu nebo bych je měl zařadit?
EDIT: Je velký rozdíl mezi shybem a stahováním horní kladky? |
shyb je podle mě daleko těžší, a myslím že i víc komplexnější _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 6:06 am Předmět: |
|
|
Kladka je pro ty co se neutáhnou, udělej to tak...
1.Shyby
2. MT / Přítahy v předklonu
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | Kladka je pro ty co se neutáhnou, udělej to tak...
1.Shyby
2. MT / Přítahy v předklonu | no zase za kazdou cenu jezdit shyby , ktery pojede stejne hlavne rukama ...
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | No_pain napsal: | Kladka je pro ty co se neutáhnou, udělej to tak...
1.Shyby
2. MT / Přítahy v předklonu | no zase za kazdou cenu jezdit shyby , ktery pojede stejne hlavne rukama ... |
Sacharidacek ma obrovsky kridla, co cvicis ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 10:41 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Sacharidacek napsal: | | No_pain napsal: | Kladka je pro ty co se neutáhnou, udělej to tak...
1.Shyby
2. MT / Přítahy v předklonu | no zase za kazdou cenu jezdit shyby , ktery pojede stejne hlavne rukama ... |
Sacharidacek ma obrovsky kridla, co cvicis ty? | shybu sem udlela za celej zivot tak 50 mam rad kladku no
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|