|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
Kolega v práci má super věc na nástěnce:
Top Ten Things Engineering School Didn’t Teach You
| citace: | 10. There are at least 10 types of capacitors.
9. Theory tells you how a circuit works, not why it does not work.
8. Not everything works according to the specs in the databook.
7. Anything practical you learn will be obsolete before you use it, except the complex math, which you will never use.
6. Always try to fix the hardware with software.
5. Engineering is like having an 8 a.m. class and a late afternoon lab every day for the rest of your life.
4. Overtime pay? What overtime pay?
3. Managers, not engineers, rule the world.
2. If you like junk food, caffeine and all-nighters, go into software.
1. Dilbert is not a comic strip, it’s a documentary. | _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Robb
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 9:00 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | V souvislosti s tou levností... Sem si dneska propočítal nakolik by mě s kámošem vyšel nákup suplemetů u ronnieho a kolik mě vyšel v jiným eshopu (kde sem si objednal a včera mi to došlo).
4 položky : u ronnieho 3359 kč a u konkurence 2571 kč = rozdíl 788 kč.
To už mi přijde celkem hafo teda Byly doby kdy to bylo naopak... |
Když vezmeš jiné čtyři položky, vyjde ti to klidně, věřím, opačně.
Btw. ale i kdyby ne, my stavíme na šíři sortimentu skutečně skladem, maximální spolehlivosti a
rychlosti doručení, komunikaci a řešení případných výměn atd., to zákazníci oceňují v současnosti
jednoznačně více jak prostou cenu . Alespoň strmý růst náš a pokles obratů většiny ostatních
o tom svědčí.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 9:08 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | BUFU napsal: | V souvislosti s tou levností... Sem si dneska propočítal nakolik by mě s kámošem vyšel nákup suplemetů u ronnieho a kolik mě vyšel v jiným eshopu (kde sem si objednal a včera mi to došlo).
Btw. ale i kdyby ne, my stavíme na šíři sortimentu skutečně skladem, maximální spolehlivosti a
rychlosti doručení, komunikaci a řešení případných výměn atd., to zákazníci oceňují v současnosti
jednoznačně více jak prostou cenu . Alespoň strmý růst náš a pokles obratů většiny ostatních
o tom svědčí. |
No já moc jiných položek ani nenakupuji. Ano musím uznat, že vaše rychlost doručení, komunikace, splehlivost atd. je fakt na úrovni. Na druhou stranu, když si student nebo někdo s méně penězi bude objednávat a vyjde mu tak obrovský rozdíl cen, tak pro mě je to jasná volba. Sice mu ten protein dojde o 1-2 dny pozdějc, ale ušetří 800 kč.
EDIT: ještě sem zapomněl dodat, že s každým nákupem jsou doplňky levnější (mám pocit že na ronniem něco takovýho je/mělo být, ale popravdě sem si ničeho nevšiml). Takže ten kdo u nich nakupuje častějc než já, by ten rozdíl cen měl třeba ještě o 100 větší... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Ronnie napsal: | | BUFU napsal: | V souvislosti s tou levností... Sem si dneska propočítal nakolik by mě s kámošem vyšel nákup suplemetů u ronnieho a kolik mě vyšel v jiným eshopu (kde sem si objednal a včera mi to došlo).
o tom svědčí. |
No já moc jiných položek ani nenakupuji. Ano musím uznat, že vaše rychlost doručení, komunikace, splehlivost atd. je fakt na úrovni. Na druhou stranu, když si student nebo někdo s méně penězi bude objednávat a vyjde mu tak obrovský rozdíl cen, tak pro mě je to jasná volba. Sice mu ten protein dojde o 1-2 dny pozdějc, ale ušetří 800 kč. | ja v tech sluzbach teda nevidim zadnej rozdil , jak u ronnieho , tak jinde se mi ixkrat stalo , ze me byla poslana jina prichut , nebo uplne jinej produkt ... Rychlost doruceni je stejna a komunikace? No email ma kazdej shop a ten rozdil uz neni par korun ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | No já moc jiných položek ani nenakupuji. Ano musím uznat, že vaše rychlost doručení, komunikace, splehlivost atd. je fakt na úrovni. Na druhou stranu, když si student nebo někdo s méně penězi bude objednávat a vyjde mu tak obrovský rozdíl cen, tak pro mě je to jasná volba. Sice mu ten protein dojde o 1-2 dny pozdějc, ale ušetří 800 kč. |
Jak říkám, ono hodně záleží na položkách a určitě i době, kdy to člověk nakupuje. Pokud je někdo Promilový, tak asi 2,5 + 2,5 kg za tu cenu, co byla minulý (ani nevím, předminulý?) týden, nikde jinde nesežene; na druhou stranu chápu, pokud jsi tam dal třeba Matrix, že teď je k dostání jinde (byť z dovozu z Polska, ale to zákazník neřeší) levněji. Zase ale ne na vždy. Na druhou stranu to třeba teď kompenzujeme tím Pharma Blendem (asi ho nenajdeš nikde levněji) nebo Clutchem (820 Kč taky není špatné). Ale jak říkám, cenové akce sice děláme stále, ale na tom, že jsme nejlevnější, stavě nechceme a nebudeme, řadu věcí preferujeme skutečně více a jak jsem zmínil, ze statistik i průzkumů mezi zákazníky to je lepší cesta. Btw. teď v rozmezí pár týdnů (možná měsíců, pokud se bude snažit) skončí na českém trhu jeden velmi zavedený a levný e-shop, který to, že jít na hranici nákupních cen za cenu služeb, nikam nevede, potvrzuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|