|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 1:32 pm Předmět: |
|
|
28.8.2009 Treninkový den: 90
Bench press: 20x20, 10x50, 2x5x80 , 15x5x70
Přítahy vč v předklonu: 20x20, 10x45, 2x5x65 , 15x5x55
Biceps vč: 10x25, 10x35, 8x45, 8x45, 8x45, 8x45
Triceps stahovani lana: 10x35, 10x42, 8x50, 8x50, 8x50, 8x50
Upažování v sedě: 10x5, 10x7, 10x7, 10x7, 10x7
Břicho sedy-lehy lavice: 4x26
Váha po tréninku: 91,5Kg
Pozn: 1. trenink medvěda. Goldy na benchpressu mi moc nesedly zbytek pohoda. Akorat ke konci se ozvalo trošku zápěstí.Přítahy byli tentokrát super. YUD mi poradil jak se k tomu postavit tak sem to snad jel apoň trochu tak jak by mělo.Já to cítil hezky a přišlo mi že je tam velká silová rezerva.Biceps a triceps super a upažování sem nikdy nejezdil takže to byl porod:). Pocity s treninku sou asi takový že U Goldů na benchpress budou asi v pozdějších částech problémy.A asi si od příště vezmu bandáže na zápěstí.U přítahů v předklonu byla velká silová rezerva takže budu moct hezky přihodit.Po treninku sem se citil napumpovanej a takovej nějakej větší  a kupodivu i plnej energie
Naposledy upravil Ernandes dne so srpen 29, 2009 3:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
Na to zápěstí dej pozor, mě z těch benchpressů, tlaků, kliků na bradlech a kdoví čeho začalo bolet a naštěstí až na konci. Jinak jsi to rozjel pěkně.
Menší připomínka...nešlo by psát třeba 15x5x70 než rozepisovat každou sérii. Jen pro přehlednost, protože já jsem línej to počítat a zajímalo by mě, kolik těch sérií jedeš. A když jsem u toho benchpressu, kolik chceš přihazovat každý týden? Já přihazoval 5kg za týden. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 3:53 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Na to zápěstí dej pozor, mě z těch benchpressů, tlaků, kliků na bradlech a kdoví čeho začalo bolet a naštěstí až na konci. Jinak jsi to rozjel pěkně.
Menší připomínka...nešlo by psát třeba 15x5x70 než rozepisovat každou sérii. Jen pro přehlednost, protože já jsem línej to počítat a zajímalo by mě, kolik těch sérií jedeš. A když jsem u toho benchpressu, kolik chceš přihazovat každý týden? Já přihazoval 5kg za týden. |
Že seš to ty tak to tak zkusim, ale jsem zvyklej to psat takhle:) ( vypadá to líp ).Přihazovat bych chtěl taky 5kg/týden ale to je zidealizovaná představa. Uvidím podle pocitu buď přihodím 5kg, nebo jen 2,5kg a kdyby to bylo silově uplně v háji tak jen přidám seriie:). Jak sem psal dneska mi ty gold u benchpressu vyloženě nesedly.
Ps:Sem rád že tu sem na mě chodíš koukat .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 5:42 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ernandes napsal: | Ps:Sem rád že tu sem na mě chodíš koukat . | Hlavně ty tvoje desítkový série jsou pro mě motivací, ty hajzlíku :-) |
Musim řict že to byla nahodou parada. Sice spíš než o cvičení je to o vůli, teda aspoň u mě ale vždycky mě nebavili seriie 5x5 protože mi přišli stereotipní a teď když sem jezdil ty desítky tak sou pro mě serie po pěti uplně kraťoučký a zábavný:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
29.8.2009 Treninkový den: 91
Mrtvý tah: 15x20, 10x50, 5x90, 2x5x120 , 15x5x105
Leg press: 10x52, 10x92, 10x112, 10x112, 10x112, 10x112
Výpony v sedě: 10x30, 10x40, 10x40, 10x40, 10x40
Břicho sedy-lehy lavice: 4x26
Váha po tréninku: 91,5Kg
Pozn: Zjistil sem že mam těžce nesymetrický záda a mám z toho depku  . Bazzy málem vraždil, nasral sem Drapa  , oakus mě nedal chvíli pokoje  .Mrtvola silově v pohodě ale je to únavný  ,leg press byla makačka. Viděl jsem nejspíš bývalého člena Lunetic (nebo aspoň podle toho pohybu co se tam snažil naposilovat bych řekl že tam musel být) vypadalo to jak takovej ten taneční pohyb rozsévání zrna  .Jinak v posilce samá známá tvář: Oakus, Drap, Bazzyátor, Yud
daymoon: takhle vyhovuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
JO, obzvláště za tu zlatou barvu dávám jedničku z kreativity _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
to vobšleh vode mě! _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
| oakus napsal: | to vobšleh vode mě! |
Co kecáš ty to máš žlutou tak že to nejde přečíst ja to mám pečlivě vybranou zlatou
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so srpen 29, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle jestli je zlatá... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Tak tohle jestli je zlatá... |
Nerejpej Tohle je echt golt panáčku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
30.8.2009 Treninkový den: 92
Volno
Pozn: Byl sem plavat. Nevím čim to ale po plavání sem vždycky napumpovanej jak balón (samozřejmě balon uměrnej mé velikosti  )
Po plavaní sem měl palačinky plněný nutelou a banánem politý šlehačkou a čokoládovou polevou a posypaný sekanýma praženýma mandlema  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
31.8.2009 Treninkový den: 93
Přitahy kladky na hrudník: 20x20, 10x50, 2x5x65 , 15x5x55
Tlaky s JČ: 10x17, 10x22, 2x5x27 , 15x5x22
pullover: 10x15, 10x22, 10x22, 10x22
Ramena přitahy VČ k bradě: 10x20, 10x30, 10x40, 10x40, 10x40, 10x40, 10x40
Břicho sedy-lehy lavice: 5x26
Břicho rotace: 16x36, 16x40, 16x40, 16x40
Váha po tréninku: 93Kg
Pozn: Přitahy hezky procítěný ale moc lehký na radu Drapera pojedu od příště shyby na široko. Tlaky parada, měl sem bandáže na zapěstí takže pohoda a síly bylo mega. Pullover sem dlouho nejel a bylo to znát hlavně pozkracovaným hrudníkem  prostě mě to natahovalo jak na nějakym mučidle  .Přitaky VČ taky paráda hezky technicky a síly bylo taky plno. Pak sem ještě za YUDa tahal to co si naložil navíc na Dřep  (ne YUDe sranda:) fakt pěknej výkon  ) a pak nějaký břicho a šlo se domů a pak ještě plavat. V posilce byl Drapík, Bazzy, YUD (s kterym sem se tam viděl asi naposled takže bych mu chtěl vzkázat že mi bude chybět  ).Celkově super trénink kterej mě hodně bavil.Váha zase povyrostla ale nevím jestli je to účinek kreáče nebo prostě toho že sem vychlastal ve fitku mega vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | Tlaky parada, měl sem bandáže na zapěst | Ptám se jako debil, ale kde jsi je koupil? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ernandes napsal: | | Tlaky parada, měl sem bandáže na zapěst | Ptám se jako debil, ale kde jsi je koupil? |
Jak jistě víš už nějakej ten rok dělám bojový sporty takže sem si z domu vzal klasický boxerský elastický bandáže 2,5m dlouhý (kterých mám doma tři prdele) a navázal si je jen na zápěstí. Myslím že účel to splnilo dokonale. Pokud bys měl zájem tak směrem od pionirske do města (velde hasičů )sídlí Team X kde je za 100kč seženeš taky nebo PM mě a ja ti je tam domluvim/seženu se slevou .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|