LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eob

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2009 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
eob napsal:
taky chci bejt tvuj klient, minimalkne kvuli ty skole smyku
můj klient klidně bejt můžeš, budu tě brát na drahý obědy, na koncerty a na školy smyku, ale jak už to tak v obchodě chodí, budu se taky snažit ti něco u toho prodat

jj, tak to chodi, to znam To musi bejt sakra pecka, pokud to vsechnu tu srandu zaplati

Sorry za ot.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
veslování, 1km za 4 minuty
bench
tlaky s JR na šikmé 3x8x30kg
pushpress
tlaky s JR ve stoje
tlaky na ramena na stroji
shyby
přítahy VČ v předklonu
MT sumo
veslování
bic. zdvihy s EZ
tricepsové stahování lana
předkopy
zákopy

Dneska jsem vzal do posilovny bráchu, byl poprvý, ale hraje závodně basket, tak jsem mu ukazoval nějaký cviky, dřepy a shyby nechtěl jet, ale zbytek si vyzkoušel.

Jel sem stylem jedna série s ním lehká ukázková, dvě série středně těžký na ukázku toho, jak vypadají nějaký normální váhy, takže sem tam klasicky na benchi měl skoro 100kg, na mrtvole sem lítal se 130kg, přítahy v předklonu s 90kg, veslo se 100kg, předkopy zákopy 65kg, prostě pohodička. Vzal jsem mini tílko a díky klasickejm energy boosterům před jsem byl totálně splavenej, ale zase ve fitku zrovna nebyl nikdo nafouklejší v podobně obtaženým tílku, takže sem mohl před bráchou dělat ramena .
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench rozcvička
rozpažky na šikmé lavici s JČ 3x10x15kg
stříhání protisměrným kladkami 2x10x25kg, 15x17,5kg
pullover s nataženýma rukama 10,15,15x20kg

bicepsový zdvih s EZ 8x27,5kg, 3x8x32,5kg
bicepsové zdvihy vsedě 3x10x10kg
bicepsové zdvihy na spodní kladce 3x15x15kg

zkracovačky 50x,20x,20x
stahování lana v kleče 3x15x20kg

Dneska trénink s daymoonem (počkal sem až tady ten trénink napíše, ať to jen zkopíruju ). Dal jsem si cviky co moc nejezdím, stříhání sem jel poprvý, dokonce i břicho sem zařadil, takže pro mě docela exotickej trénink .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
počkal sem až tady ten trénink napíše, ať to jen zkopíruju
Jsi chytrej jak opice, tohle by mě teda nenapadlo

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench 5x102kg, 4x102kg
úzkej bench na triceps na šikmý 10x25kg, 10x35kg, 10x45kg, 5x55kg, 5x65kg, 3x70kg, 3x75kg
tricepsový kliky na stroji rehab

Dneska celej den v Lednici, večer nicméně v rámci potřeby udržovat si pravidelnej příhoz na benchi opět fitko a krátkej trénink. Na benchi mě trošku vystrašilo povídání apofise o tom, jak takhle jednou tradewind benchoval v klidu rychle svižně a najednou mu ruplo v prsu, takže když mi to začalo ve druhý sérii těžknout, raději sem to odložil a nechal to bejt, aspoň může příště jet víc sérií, není kam spěchat.

Na úzkej bench sem se tentokrát probenchoval k 75kg což není žádnej ranec, ale rezerva tam pořád byla docela slušná, zkusím brzo zase o fous vejš.
LJ

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

extra trénink
tlaky s JR na bobečkách 4x15x24,5kg
7x20m sprint s 2x24,5kg JR

Tenhle týden je totálně zabitej kvůli práci, nicméně jsem si doma večer dal tlaky s JR a docela to už bylo poznat, že pár dnů nic nedělám. Jako bonus sem si pak dal běhy s jednoručkama, je to sranda, chápu že to teď každej wannabe strongman zkouší .
LJ

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

extra trénink
tlaky s JR na bobečcích 20x24,5kg, 25x22kg, 20x22kg
tlaky s JR na ramena v sedě bez opory zad 3x10x17kg

Dneska opět návrat z práce po klekání a domácí blbnutí, začal jsem zvostra, ale už mám ohoblovanou jednoručku a nedržel mi s 24,5 uzávěr, tak sem musel sundat fidorky a jet s nižší váhou. Nicméně jsem odjel tři statečně dlouhý série, trochu polechtal ramena a šmitec
LJ

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

extra trénink
tlaky s JR na bobečcích 5x20x22kg PR

Dneska opět bobečkovaná na protažení, zítra už snad konečně fitko, dneska chci ještě dodělat nějakou práci a zítra se pochlubím, jak vypadá moje vlastní taneční škola, stay tuned
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

extra trénink
tlaky s JR na bobečcích 5x20x22kg

Dotřetice bobečky. Je to sice voser, ale aspoň se udržuju trošku rozhejbanej, zítra už mám fitko naplánovaný.

Slibovaný odtajnění je tady, spustil jsem si naparket.cz což je online škola tance, zatím to tak nějak dolaďujeme, ale už teď tam sou destíky výukovejch videí základů hip hopu a break dance, takže kdo se chce naučit tančit, ví kam zamířit .

Kromě toho chystáme i taneční a pohybový kurzy v Praze, ale nedělám si iluze, že by tady někdo chtěl od činek přeběhnout a začít se vykrucovat .
oakus

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v chrome se mi to nějak špatně zobrazuje...
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oakus napsal:
v chrome se mi to nějak špatně zobrazuje...
chrome vidím teda poprvý, že někdo používá:) ... ještě je potřeba dočesat styly, nemyslím si že by byly špatný, protože to je ve firefoxu i opeře ok, v IE 7 občas něco ještě uletí, chrome jsem nikdy neviděl, pošlu to koderovi, díky , pokud chceš web používat předtím, zkus třeba ten firefox
tucet

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mně to na chrome jede v poho
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
mně to na chrome jede v poho
možná má oakus jinou verzi a nebo něco vypnutýho?
oakus

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele teď sem tam vlez a vypadá to trochu jinak a už v pohodě, dobře ste na tom mákli
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oakus napsal:
hele teď sem tam vlez a vypadá to trochu jinak a už v pohodě, dobře ste na tom mákli
zajímavý možná napoprvý se ti to nenačetlo celý nebo nevím nějakej divnej cache, kluci o víkendu nepracují

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: