Log jednoho Vojty

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Log jednoho Vojty  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log jednoho Vojty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

porad zazivaci problemy, prujem jak svin, sem zvedavej kdy se to hodi do normalu s takovou zacnu poradne cvicit az budu v brne...
Lameboy

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš to nějak dlouho ne? Neměl bys jít k doktorovi? Al-srajda mě nikdy než 2 dny nepronásledovala. Nebo nemáš sračku?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem to mel opndeli vecer - utery pak to rychlo odeznelo a sel jsem do prace, ale este to nebylo ok a vratilo se me zvraceni a sracka zustala, esli to bude i po vikendu jdu k doktorovi... uz mam dole za ten tyden 4kg cca sice nevim ceho ale sem lehci, asi hodne vody...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz se to asi hodlo do normalu nejak...
ale 6kg dole...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ns takovy mensi rozhybani s mou novou HC cinkou xD Ma cca 55kg

Good morning
10x55kg 10x55kg 10x55kg 10x55kg

Dřepy
15x55kg 15x55kg 15x55kg 15x55kg

Přítahy VČ
15x55kg 15x55kg 15x55kg 10x55kg

pak se me zacala motat alice tak sem skoncil, ono to stacilo, prece jen sem toho moc nesnedel a jsem celkemzeslablej, ale nazacatku to bylo vklidu celkem

tj moje HC cinka:D
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted asi zacnu trochu s full body tak na 3-|4 tydny az budu vedet jak to budu mit ve skole, tak skole orizpusobim trenink a rozhodnu se kam chodit cviit v brne...
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
ted asi zacnu trochu s full body tak na 3-|4 tydny az budu vedet jak to budu mit ve skole, tak skole orizpusobim trenink a rozhodnu se kam chodit cviit v brne. ..

to je jasny http://www.fitko2000.cz/ :)

pripadne

www.bluegym.cz
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Wojtkingson napsal:
ted asi zacnu trochu s full body tak na 3-|4 tydny az budu vedet jak to budu mit ve skole, tak skole orizpusobim trenink a rozhodnu se kam chodit cviit v brne. ..

to je jasny http://www.fitko2000.cz/ :)

pripadne

www.bluegym.cz

potrebuju neco levynho a blizko krpoli, pac nemam salinkartu a ani si ji neplanuju kupovat:D

ale koukam na to fitko 2000 a to by mozna slo, uvidim jeste jestli nezlevnil ten borec u nas kolejich jak ma posilovnu
aikonny

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, zda to tu uz nekde nemas, ale kde jsi na kolejich?
A co mas za skolu? Pokud jsi na VUT, tak posilku muzes met za dobrou cenu v ramci CESA
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aikonny napsal:
Nevim, zda to tu uz nekde nemas, ale kde jsi na kolejich?
A co mas za skolu? Pokud jsi na VUT, tak posilku muzes met za dobrou cenu v ramci CESA

Purkynovi koleje jsem na strojnim inzenrstvi... Jj ohledne toho se budu informovat jak to tam chodi, protoze oni tam v posilce maji otevreny takhle pro lidi asi jen od 6 maji tam nejaky kondicni posilovani celej den do 6 a tj jen hodinu, musim se na to podivat...
aikonny

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a po te seste je to natriskane vetsinou. Ono je lepsi si vybrat posilku, kam muzes kdykoli, kdyz budes met dopolko nejake volno mezi skolou.
Vim, ze jeste byla posilka na Dobraku, ale jestli je to jeste funkcni, to nevim.
A ohledne te salinkarty, vzdyt jako studenti to mate na ctvrt roku v podstate za par korun.
Ale na tu CESU je to dobre, aj kdyz delas jine sporty, je to za par korun vetsinou.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, ja budu s kamosama chodit na to kondicni posilovani, chteji prej odborny vedeni:D (nevim proc rikali mne:D) Takze brzy se budu muset stavit do modre ustrice aby me D zdrbal za techniku a rozsah vsech cviku...:D
btw volno
Draper

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jj, ja budu s kamosama chodit na to kondicni posilovani, chteji prej odborny vedeni:D (nevim proc rikali mne:D) Takze brzy se budu muset stavit do modre ustrice aby me D zdrbal za techniku a rozsah vsech cviku...:D
btw volno

pokud jsem "D" ja a ty budes chtit zdrbat, prijd, kdyz pojedu kozy, to jsem obvykle hodne nasranej, protoze me ted vubec nabavi a zdrbani myslim nebude takovy problem a nebo druha moznost, zacni na me mluvit nebo koukat, kdyz vesluji, obzvlast tu prvni pulhodinu. Prvnich par minut to bude bez reakce a pak se naseru, stoupnu, vezmu to druhe veslo, omlatim ti ho o hlavu a zase budu vesele pokracovat dal A uplne nejlepsi bude, pokud na me zacnes mluvit, kdyz budu na veslu po zku**enym treninku prsou, to za sebe nerucim
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Wojtkingson napsal:
btw volno

pokud jsem "D" ja a ty budes chtit zdrbat, prijd, kdyz pojedu kozy, to jsem obvykle hodne nasranej, protoze me ted vubec nabavi a zdrbani myslim nebude takovy problem a nebo druha moznost, zacni na me mluvit nebo koukat, kdyz vesluji, obzvlast tu prvni pulhodinu. Prvnich par minut to bude bez reakce a pak se naseru, stoupnu, vezmu to druhe veslo, omlatim ti ho o hlavu a zase budu vesele pokracovat dal A uplne nejlepsi bude, pokud na me zacnes mluvit, kdyz budu na veslu po zku**enym treninku prsou, to za sebe nerucim

Potrebuju radu co se tyce provedeni cviku, ne se nechat mlatit od nekoho:D:D Mno nicmene na tebe moje fyzicka sila stacit nebude tak az pujdu do modre ustrice tak si sebou radsi vemu peprak od kamosky, kdybych te nachytal nahodou na vesle po zkruvenym treninku koz...:D
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volno, poslendi dobou to volno je nejaky casty, nicmene pojedu FB 3x tydne takze cekam na stredu:D

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Log jednoho Vojty Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: