|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá září 04, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
porad zazivaci problemy, prujem jak svin, sem zvedavej kdy se to hodi do normalu s takovou zacnu poradne cvicit az budu v brne... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lameboy
|
Zaslal: pá září 04, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
Máš to nějak dlouho ne? Neměl bys jít k doktorovi? Al-srajda mě nikdy než 2 dny nepronásledovala. Nebo nemáš sračku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá září 04, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
ja jsem to mel opndeli vecer - utery pak to rychlo odeznelo a sel jsem do prace, ale este to nebylo ok a vratilo se me zvraceni a sracka zustala, esli to bude i po vikendu jdu k doktorovi... uz mam dole za ten tyden 4kg cca sice nevim ceho ale sem lehci, asi hodne vody... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 05, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
uz se to asi hodlo do normalu nejak...
ale 6kg dole... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 06, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
tak ns takovy mensi rozhybani s mou novou HC cinkou xD Ma cca 55kg
Good morning
10x55kg 10x55kg 10x55kg 10x55kg
Dřepy
15x55kg 15x55kg 15x55kg 15x55kg
Přítahy VČ
15x55kg 15x55kg 15x55kg 10x55kg
pak se me zacala motat alice tak sem skoncil, ono to stacilo, prece jen sem toho moc nesnedel a jsem celkemzeslablej, ale nazacatku to bylo vklidu celkem
tj moje HC cinka:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 06, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
ted asi zacnu trochu s full body tak na 3-|4 tydny az budu vedet jak to budu mit ve skole, tak skole orizpusobim trenink a rozhodnu se kam chodit cviit v brne... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:33 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | ted asi zacnu trochu s full body tak na 3-|4 tydny az budu vedet jak to budu mit ve skole, tak skole orizpusobim trenink a rozhodnu se kam chodit cviit v brne. .. |
to je jasny http://www.fitko2000.cz/ :)
pripadne
www.bluegym.cz _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 07, 2009 6:23 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Wojtkingson napsal: | | ted asi zacnu trochu s full body tak na 3-|4 tydny az budu vedet jak to budu mit ve skole, tak skole orizpusobim trenink a rozhodnu se kam chodit cviit v brne. .. |
to je jasny http://www.fitko2000.cz/ :)
pripadne
www.bluegym.cz |
potrebuju neco levynho a blizko krpoli, pac nemam salinkartu a ani si ji neplanuju kupovat:D
ale koukam na to fitko 2000 a to by mozna slo, uvidim jeste jestli nezlevnil ten borec u nas kolejich jak ma posilovnu _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: po září 07, 2009 6:35 am Předmět: |
|
|
Nevim, zda to tu uz nekde nemas, ale kde jsi na kolejich?
A co mas za skolu? Pokud jsi na VUT, tak posilku muzes met za dobrou cenu v ramci CESA _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 07, 2009 6:42 am Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | Nevim, zda to tu uz nekde nemas, ale kde jsi na kolejich?
A co mas za skolu? Pokud jsi na VUT, tak posilku muzes met za dobrou cenu v ramci CESA |
Purkynovi koleje jsem na strojnim inzenrstvi... Jj ohledne toho se budu informovat jak to tam chodi, protoze oni tam v posilce maji otevreny takhle pro lidi asi jen od 6 maji tam nejaky kondicni posilovani celej den do 6 a tj jen hodinu, musim se na to podivat... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: po září 07, 2009 6:48 am Předmět: |
|
|
No a po te seste je to natriskane vetsinou. Ono je lepsi si vybrat posilku, kam muzes kdykoli, kdyz budes met dopolko nejake volno mezi skolou.
Vim, ze jeste byla posilka na Dobraku, ale jestli je to jeste funkcni, to nevim.
A ohledne te salinkarty, vzdyt jako studenti to mate na ctvrt roku v podstate za par korun.
Ale na tu CESU je to dobre, aj kdyz delas jine sporty, je to za par korun vetsinou. _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 07, 2009 5:13 pm Předmět: |
|
|
Jj, ja budu s kamosama chodit na to kondicni posilovani, chteji prej odborny vedeni:D (nevim proc rikali mne:D) Takze brzy se budu muset stavit do modre ustrice aby me D zdrbal za techniku a rozsah vsech cviku...:D
btw volno _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 07, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Jj, ja budu s kamosama chodit na to kondicni posilovani, chteji prej odborny vedeni:D (nevim proc rikali mne:D) Takze brzy se budu muset stavit do modre ustrice aby me D zdrbal za techniku a rozsah vsech cviku...:D
btw volno |
pokud jsem "D" ja a ty budes chtit zdrbat, prijd, kdyz pojedu kozy, to jsem obvykle hodne nasranej, protoze me ted vubec nabavi a zdrbani myslim nebude takovy problem a nebo druha moznost, zacni na me mluvit nebo koukat, kdyz vesluji, obzvlast tu prvni pulhodinu. Prvnich par minut to bude bez reakce a pak se naseru, stoupnu, vezmu to druhe veslo, omlatim ti ho o hlavu a zase budu vesele pokracovat dal A uplne nejlepsi bude, pokud na me zacnes mluvit, kdyz budu na veslu po zku**enym treninku prsou, to za sebe nerucim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 07, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Wojtkingson napsal: | Jj, ja budu s kamosama chodit na to kondicni posilovani, chteji prej odborny vedeni:D (nevim proc rikali mne:D) Takze brzy se budu muset stavit do modre ustrice aby me D zdrbal za techniku a rozsah vsech cviku...:D
btw volno |
pokud jsem "D" ja a ty budes chtit zdrbat, prijd, kdyz pojedu kozy, to jsem obvykle hodne nasranej, protoze me ted vubec nabavi a zdrbani myslim nebude takovy problem a nebo druha moznost, zacni na me mluvit nebo koukat, kdyz vesluji, obzvlast tu prvni pulhodinu. Prvnich par minut to bude bez reakce a pak se naseru, stoupnu, vezmu to druhe veslo, omlatim ti ho o hlavu a zase budu vesele pokracovat dal A uplne nejlepsi bude, pokud na me zacnes mluvit, kdyz budu na veslu po zku**enym treninku prsou, to za sebe nerucim |
Potrebuju radu co se tyce provedeni cviku, ne se nechat mlatit od nekoho:D:D Mno nicmene na tebe moje fyzicka sila stacit nebude tak az pujdu do modre ustrice tak si sebou radsi vemu peprak od kamosky, kdybych te nachytal nahodou na vesle po zkruvenym treninku koz...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út září 08, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
Volno, poslendi dobou to volno je nejaky casty, nicmene pojedu FB 3x tydne takze cekam na stredu:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|