|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: čt září 10, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
Overeem sice vyhraje a Geroj bude mit dalsi potupny podpis, ale v tomhle jsem s nim. The Wrestler je povedený film a Rourkeuv herecky vykon ho jeste o trochu pozvednul, to je ale muj nazor, tvuj ti neberu, Drago. jenom me trosku zarazilo, kdyz jsem se dozvedel, ze jsem vlastne teplej, protoze nemam bobra v podpazi. asi zijeme kazdej v jinym svete a v jiny dobe.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: čt září 10, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Overeem sice vyhraje a Geroj bude mit dalsi potupny podpis, ale v tomhle jsem s nim. The Wrestler je povedený film a Rourkeuv herecky vykon ho jeste o trochu pozvednul, to je ale muj nazor, tvuj ti neberu, Drago. jenom me trosku zarazilo, kdyz jsem se dozvedel, ze jsem vlastne teplej, protoze nemam bobra v podpazi. asi zijeme kazdej v jinym svete a v jiny dobe.. |
Musel bys mit vsecko dohromady to co sem psal .
A urcite je to kazdyho nazor, me to jen nudilo a nevidel sem na tom filmu nic extra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 10, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 10, 2009 5:48 pm Předmět: |
|
|
owar: nemůžu se dočkat, až se bude můj podpis vyjímat u tvých příspěvku a věř mi, pomsta bude sladká.
A tady draga si nevšímej, to je stará citlivka, u toho je dobrej film takovej, kde si může pěkně pobrečet a posmrkat u toho balík papírovejch kapísníků nebo roli toaleťáku. Nechme ho, ať se dojímá, nad patetickou slátaninou jako 7 životů. A nechme ho, ať věří, že mezi náma chodí někdo, kdo kdyby mohl, tak daruje i obě koule.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
Jánošík - teraz nový film 11/10 ale nie je to pre každého
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:18 pm Předmět: Filmy |
|
|
Kluci, kde to mám stáhnout:http://www.csfd.cz/film/153379-rikioh-the-story-of-ricky-lik-wong/? Na cucaj to nemůžu najít. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:20 pm Předmět: Re: Filmy |
|
|
| Michael Müller napsal: | | Kluci, kde to mám stáhnout:http://www.csfd.cz/film/153379-rikioh-the-story-of-ricky-lik-wong/? Na cucaj to nemůžu najít. |
http://uloz.to/2311299/story-of-ricky.zip
Nejlepsi bylo jak jednomu borcovi liskl a mu vypadlo okö
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Geroj: A furt tech 7zivotu... Tedka sem byl se zenou na filmu "Návrh" v kine a jak se nam to libilo.
Romanticka komedie se Sandrou Bullock |
Vsadim se, že to byl tvůj nápad.
Na to se schválně podívám. :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:34 pm Předmět: Filmy |
|
|
Díky za ten link. Já jsem viděl v poslední době dva filmy o van Dammovi a o M. Tysonovi-JCVD a Tyson. Jsem z generace zhruba jak oni, takže ty filmy byly pro mne zajímavé. Ovšem oba dva se při svých zpovědích rozbrečí. To mne dojalo, ale ne k slzám. Netvrdím, že to bylo neupřímné, ale zdá se mi, že se rozbrečeli a tedy zmoudřeli-jakoby-trošku pozdě. No hlavně, že vůbec, doufejme. V JCVD je vynikající scéna, kdy fanoušek JC vyráží cigaretu z pusy nohou. Ta je bezkonkurenční. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Jánošík - teraz nový film 11/10 ale nie je to pre každého |
Tak nějak se na to bojím podívat, poté co sem si přečetl tohle :
| citace: | | Tak toto čudo sa nemalo radšej nikdy dotočiť, lebo to čo v konečnom výsledku vzniklo sa nedá ináč označiť než čistá amatérska blamáž. Dej žiadny, herecké výkony nulové, hlavne zarazí postava Jánošíka čo mala ťahať film ale Václav Jiráček je v tejto úlohe prázdny, nevýrazný, tak ako ostatné postavy, žiadne hlbšie vykreslenie charakterov, žiadna hrdinská aura či charizma sa okolo postavy Jánošíka ani len neobtrie, ďalej taká hudba je absolútne mimo obraz, sláčikový doprovod tam absolútne nepasuje, proste nechcene sa to bije z obrazom, no a kamera, to snaď bol nejaký nevydarený vtip, pri súbojoch tak roztrasená až to bolo maximálne bezúčelové, či neustále detaily tváre protagonistov, k tomu nemožný strih a okolo toho navešaná samá príbehová vata, vata, vata,.... neúnosné rozťahané cez dve hodiny, už po 30minútach som sa dostával do roviny zúfalstva. |
-komentář z csfd... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
Tiez som o Janosikovi nepocul nic dobreho az kym som si neprecital Secretov post...a od toho filmu som ani nic necakal, co sa ostatne da cakat od diela, co sa toci na sto krat celu vecnost.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | secret78 napsal: | | Jánošík - teraz nový film 11/10 ale nie je to pre každého |
Tak nějak se na to bojím podívat, poté co sem si přečetl tohle :
| citace: | | Tak toto čudo sa nemalo radšej nikdy dotočiť, lebo to čo v konečnom výsledku vzniklo sa nedá ináč označiť než čistá amatérska blamáž. Dej žiadny, herecké výkony nulové, hlavne zarazí postava Jánošíka čo mala ťahať film ale Václav Jiráček je v tejto úlohe prázdny, nevýrazný, tak ako ostatné postavy, žiadne hlbšie vykreslenie charakterov, žiadna hrdinská aura či charizma sa okolo postavy Jánošíka ani len neobtrie, ďalej taká hudba je absolútne mimo obraz, sláčikový doprovod tam absolútne nepasuje, proste nechcene sa to bije z obrazom, no a kamera, to snaď bol nejaký nevydarený vtip, pri súbojoch tak roztrasená až to bolo maximálne bezúčelové, či neustále detaily tváre protagonistov, k tomu nemožný strih a okolo toho navešaná samá príbehová vata, vata, vata,.... neúnosné rozťahané cez dve hodiny, už po 30minútach som sa dostával do roviny zúfalstva. |
-komentář z csfd... |
na to ser, budme radi ze to nieje film typu rambo kde hlavny hrdina holymi rukami vyzabija celu armadu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
" 9 "
http://www.csfd.cz/film/228252-cislo-9-9/
Jeden z nejlepsich animaku (samozrejme spolecne s Wall-Em :)), co jsem videla, hlavne svou akcnosti, coz ani moc animak nepripominalo, nejdriv jsem se bala, ze to bude kratke, ale nakonec to bylo akorat a ja odesla z kina prijemne prekvapena, tesila jsem se jiz od prvniho traileru a nezklamalo me to. Vytkla bych jen konec, ktery mohl byt rozhodne lepsi, ale i tak se mi to libilo a davam 8/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|