Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Overeem sice vyhraje a Geroj bude mit dalsi potupny podpis, ale v tomhle jsem s nim. The Wrestler je povedený film a Rourkeuv herecky vykon ho jeste o trochu pozvednul, to je ale muj nazor, tvuj ti neberu, Drago. jenom me trosku zarazilo, kdyz jsem se dozvedel, ze jsem vlastne teplej, protoze nemam bobra v podpazi. asi zijeme kazdej v jinym svete a v jiny dobe..
Drago

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Overeem sice vyhraje a Geroj bude mit dalsi potupny podpis, ale v tomhle jsem s nim. The Wrestler je povedený film a Rourkeuv herecky vykon ho jeste o trochu pozvednul, to je ale muj nazor, tvuj ti neberu, Drago. jenom me trosku zarazilo, kdyz jsem se dozvedel, ze jsem vlastne teplej, protoze nemam bobra v podpazi. asi zijeme kazdej v jinym svete a v jiny dobe..

Musel bys mit vsecko dohromady to co sem psal .

A urcite je to kazdyho nazor, me to jen nudilo a nevidel sem na tom filmu nic extra.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar: nemůžu se dočkat, až se bude můj podpis vyjímat u tvých příspěvku a věř mi, pomsta bude sladká.

A tady draga si nevšímej, to je stará citlivka, u toho je dobrej film takovej, kde si může pěkně pobrečet a posmrkat u toho balík papírovejch kapísníků nebo roli toaleťáku. Nechme ho, ať se dojímá, nad patetickou slátaninou jako 7 životů. A nechme ho, ať věří, že mezi náma chodí někdo, kdo kdyby mohl, tak daruje i obě koule.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
secret78

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jánošík - teraz nový film 11/10 ale nie je to pre každého
Drago

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj: A furt tech 7zivotu... Tedka sem byl se zenou na filmu "Návrh" v kine a jak se nam to libilo.
Romanticka komedie se Sandrou Bullock
Michael Müller

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:18 pm    Předmět: Filmy Odpovědět s citátem

Kluci, kde to mám stáhnout:http://www.csfd.cz/film/153379-rikioh-the-story-of-ricky-lik-wong/? Na cucaj to nemůžu najít.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:20 pm    Předmět: Re: Filmy Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Kluci, kde to mám stáhnout:http://www.csfd.cz/film/153379-rikioh-the-story-of-ricky-lik-wong/? Na cucaj to nemůžu najít.

http://uloz.to/2311299/story-of-ricky.zip
Nejlepsi bylo jak jednomu borcovi liskl a mu vypadlo okö
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Geroj: A furt tech 7zivotu... Tedka sem byl se zenou na filmu "Návrh" v kine a jak se nam to libilo.
Romanticka komedie se Sandrou Bullock

Vsadim se, že to byl tvůj nápad.

Na to se schválně podívám. :-))
Michael Müller

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:34 pm    Předmět: Filmy Odpovědět s citátem

Díky za ten link. Já jsem viděl v poslední době dva filmy o van Dammovi a o M. Tysonovi-JCVD a Tyson. Jsem z generace zhruba jak oni, takže ty filmy byly pro mne zajímavé. Ovšem oba dva se při svých zpovědích rozbrečí. To mne dojalo, ale ne k slzám. Netvrdím, že to bylo neupřímné, ale zdá se mi, že se rozbrečeli a tedy zmoudřeli-jakoby-trošku pozdě. No hlavně, že vůbec, doufejme. V JCVD je vynikající scéna, kdy fanoušek JC vyráží cigaretu z pusy nohou. Ta je bezkonkurenční.
BUFU

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

Tak nějak se na to bojím podívat, poté co sem si přečetl tohle :
citace:
Tak toto čudo sa nemalo radšej nikdy dotočiť, lebo to čo v konečnom výsledku vzniklo sa nedá ináč označiť než čistá amatérska blamáž. Dej žiadny, herecké výkony nulové, hlavne zarazí postava Jánošíka čo mala ťahať film ale Václav Jiráček je v tejto úlohe prázdny, nevýrazný, tak ako ostatné postavy, žiadne hlbšie vykreslenie charakterov, žiadna hrdinská aura či charizma sa okolo postavy Jánošíka ani len neobtrie, ďalej taká hudba je absolútne mimo obraz, sláčikový doprovod tam absolútne nepasuje, proste nechcene sa to bije z obrazom, no a kamera, to snaď bol nejaký nevydarený vtip, pri súbojoch tak roztrasená až to bolo maximálne bezúčelové, či neustále detaily tváre protagonistov, k tomu nemožný strih a okolo toho navešaná samá príbehová vata, vata, vata,.... neúnosné rozťahané cez dve hodiny, už po 30minútach som sa dostával do roviny zúfalstva.

-komentář z csfd...
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiez som o Janosikovi nepocul nic dobreho az kym som si neprecital Secretov post...a od toho filmu som ani nic necakal, co sa ostatne da cakat od diela, co sa toci na sto krat celu vecnost....
secret78

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
secret78 napsal:

Tak nějak se na to bojím podívat, poté co sem si přečetl tohle :
citace:
Tak toto čudo sa nemalo radšej nikdy dotočiť, lebo to čo v konečnom výsledku vzniklo sa nedá ináč označiť než čistá amatérska blamáž. Dej žiadny, herecké výkony nulové, hlavne zarazí postava Jánošíka čo mala ťahať film ale Václav Jiráček je v tejto úlohe prázdny, nevýrazný, tak ako ostatné postavy, žiadne hlbšie vykreslenie charakterov, žiadna hrdinská aura či charizma sa okolo postavy Jánošíka ani len neobtrie, ďalej taká hudba je absolútne mimo obraz, sláčikový doprovod tam absolútne nepasuje, proste nechcene sa to bije z obrazom, no a kamera, to snaď bol nejaký nevydarený vtip, pri súbojoch tak roztrasená až to bolo maximálne bezúčelové, či neustále detaily tváre protagonistov, k tomu nemožný strih a okolo toho navešaná samá príbehová vata, vata, vata,.... neúnosné rozťahané cez dve hodiny, už po 30minútach som sa dostával do roviny zúfalstva.

-komentář z csfd...

na to ser, budme radi ze to nieje film typu rambo kde hlavny hrdina holymi rukami vyzabija celu armadu
agnez

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo Hulk Hogan a ta jeho ,,špinavá paruka"to je nářez
ZanyK

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

" 9 "
http://www.csfd.cz/film/228252-cislo-9-9/

Jeden z nejlepsich animaku (samozrejme spolecne s Wall-Em :)), co jsem videla, hlavne svou akcnosti, coz ani moc animak nepripominalo, nejdriv jsem se bala, ze to bude kratke, ale nakonec to bylo akorat a ja odesla z kina prijemne prekvapena, tesila jsem se jiz od prvniho traileru a nezklamalo me to. Vytkla bych jen konec, ktery mohl byt rozhodne lepsi, ale i tak se mi to libilo a davam 8/10.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: