|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bijete se často? |
| ano |
|
16% |
[ 16 ] |
| ne |
|
83% |
[ 82 ] |
|
| Celkem hlasů : 98 |
|
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:49 pm Předmět: Re: . |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Č174 napsal: |
Zase ty fighteři uměj třeba kopat a boxovat ale řekni mi co bude dělat až ho ten kultík bude mit v ruce.. jiank nevim proč by měli bejt lifteři a strongmani ohebnější než kultíci to mě přijde jako velká blbost kultíci cvičej každý sval v plnym rozsahu pohybu takže by neměli být pohybově nijak omezený.. a to nemluvím o jejich strečinku.. |
vsechno co pises jsou nesmysly :) predstavujes si to jak Hurvinek valku
muzes mi rict, co to znamena ze bude mit "nekoho v ruce" ? Tohle pripada v uvahu kdyz umis paky, skrceni apod, ale to se asi ve fitku nenaucis a kulturistika opravdu nebude ta spravna pruprava :)
no a co se tyka zbytku... ja nevim kde na to chodis, ale jsou to hrozne slataniny |
Prostě že je něco jinýho rink a třeba parket na diskotéce.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
koms
|
Zaslal: po září 14, 2009 2:50 pm Předmět: |
|
|
A hlavne kulturisti nebudou zvykly na to dostat ranu.. Dostane 1 ranu klidne nic moc nekam do obliceje a muze zkoncit.. Ja ikdyz sem delal bojovej sport, tak sem si dlouho zvykal nato dostat do obliceje jen lehci ranu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
| koms napsal: | | A hlavne kulturisti nebudou zvykly na to dostat ranu.. Dostane 1 ranu klidne nic moc nekam do obliceje a muze zkoncit.. Ja ikdyz sem delal bojovej sport, tak sem si dlouho zvykal nato dostat do obliceje jen lehci ranu.. |
to je pravda.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:01 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Cizem. Velká část kulturistů, zejména profíci jsou jednostranně (silově) zaměřený, což sebou nese sice velkou sílu, ale na druhou stranu zkrácení svalů, které ovlivňují jejich pružnost a flexibilitu. Pokud se kulturista nevěnuje doplňkovým sportům tak svaly a síla z něho lepšího fajtéra neudělají. Jeden z kulturistů, který byl úspěšný i v kick-boxu byl Dan Pechánek, znáho ho z posilovny a ten trénoval jak ve fitku, tak i na tréninku Kick-Boxu. Posilovna mu určitě hodně pomohla, ale fajtera z něho rozhodně neudělala.
Č174: svaly, které vystavíš dlouhodobě silovému zatížení, se bez soustavného strečinku a vytrvalostních tréninků snadno zkracují. Typ kulturisty, který cvičí jen v posilovně nebude moc flexibilní.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:03 pm Předmět: |
|
|
Herzo jak se tak divam tak on zavodil v KB pred kulturistikou (teda jestli je to on)
1991: MEJ, Birmingham (Anglie), 2. místo
1992: Vienna Open kick-box, 2. místo
1992: MČR, kick-box, 1. místo
1992: ME, kick-box, 2. místo
1998: MČRJ, kulturistika, 2. místo
1998: MČR, kulturistika, 5. místo
1999: MČR, kulturistika, 1. místo
1999: ME, kulturistika, 7. místo
2000: MS, kulturistika, 1. místo
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
znam i kulturisty, kteri byli sakra rychli a rozhodne by s nima zadnej fighter nemel lehkou praci, ale jsou to vyjimky - kluci, co proste byli od prirody rychli a mrstny a o tyhle vlastnosti neprisli ani kdyz nabrali hromadu svalu... nicmene to jsou spis vyjimky _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:05 pm Předmět: |
|
|
Jo, to sedi. Delal kick pred kult.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:07 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | znam i kulturisty, kteri byli sakra rychli a rozhodne by s nima zadnej fighter nemel lehkou praci, ale jsou to vyjimky - kluci, co proste byli od prirody rychli a mrstny a o tyhle vlastnosti neprisli ani kdyz nabrali hromadu svalu... nicmene to jsou spis vyjimky |
Asi nejsem jediny kdo si vybavi Mooga a jeho premety
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
JPS: Ano, ale Kick-Boxu se věnoval (kondičně) ještě během závodní kariery v kulturistice. Jak jsem napsal, znám ho z posilovny osobně. Byl pružný jak guma, během volné sestavy neměl problém s rozštěpem.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:10 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | JPS: Ano, ale Kick-Boxu se věnoval (kondičně) ještě během závodní kariery v kulturistice. Jak jsem napsal, znám ho z posilovny osobně. Byl pružný jak guma, během volné sestavy neměl problém s rozštěpem. |
Ohebnost je z velke casti dana geneticky, navic to ze udela rozstep znamena akorat to ze je ohebny.
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:11 pm Předmět: . |
|
|
já sem reagoval hlavně na to jak zde někdo srovnával strongmana s kulturistou.. já si neumim 150 kilovýho obtloustlýho strongmana představit jak dělá to co někteří kulturisti ve svých sestávách.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
A zas je plno thaixeru co rozstep neudela..
Tahle diskuze je slepa ulicka
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | znam i kulturisty, kteri byli sakra rychli a rozhodne by s nima zadnej fighter nemel lehkou praci, ale jsou to vyjimky - kluci, co proste byli od prirody rychli a mrstny a o tyhle vlastnosti neprisli ani kdyz nabrali hromadu svalu... nicmene to jsou spis vyjimky |
Asi nejsem jediny kdo si vybavi Mooga a jeho premety |
jo, to je hezkej priklad, moog je unikatni priklad toho, ze to jde :)) mohl by se treba rozepsat jak moc se musel snazit, aby si tyhle atributy udrzel i pri kulturistickem treninku, to by me docela zajimalo _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|