|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: po září 14, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Leg press Hackeny |
btw zajimavy nazev |
Každej z vás už tu má minimláně jeden cvik co si sám pojmenoval tak tohle je moje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny HaRd
|
Zaslal: út září 15, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
Hoši, já snad kvůli vám půjdu na vejšku do Brna _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st září 16, 2009 11:23 am Předmět: |
|
|
15.9.2009 Treninkový den: 108
Přítahy horní kladky na hrudník: 10x40, 5x60, 2x5x80 , 10x5x70
Tlaky s JČ: 10x20, 10x25, 5x30 2x5x35 , 15x5x25
pullover: 10x15, 10x25, 10x25, 10x25
Ramena přitahy VČ k bradě: 10x20, 10x30, 10x40, 10x40, 10x40, 10x40
Váha po tréninku: ??
Pozn: Přitahy krásně procítěný. Jednoručky nahovněc:) dlouhý pauzy, blbá váha a navíc mě rozesmíval Bazzy a Drap  . Drap mě nadal že mam blbý pauzy, a Bazzy že ho serou moje vyhrnutý rukávy  . Byli na mě oba zlí. A to ještě nemluvím o tom že na mě nepočkaly a šli beze mě do fitka. Drap byl zezačátku nasranej ale pak se mu ten trenink rozjel a byl zase v pohodě  . Bazzyátor byl nasranej celou dobu a našel asi 1000 chyb na fitku, na lidech, na počasí, na zemi na všem a chtělo se mu blit  , ale na konec trenalu ukazal že je to hodnej kluk a nabídl mi že mi prodá šejkr za 1200Kč  .Já měl náladu nahovno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st září 16, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
Přehled výkonů v atletice, relativní síle a absolutní síle.
Atletika:
-Vrh koulí 5Kg (boční postoj): 8,99m
-Sprint 100m: 12,06sec  (na Kraví hoře po betoně do zatáčky  )
-Běh 1000m: 3:05min (na Kraví hoře přes dva kopečky  )
-Skok do dálky: ???
-Skok do výšky: ???
Relativní síla:
-Shyby: 18x (Těch 20 musím dát)
-Vznosy: 11x (nikdy sem to nevcičil takže dobrý)
-Tlaky s polovinou TH: 60x (mega dobrej výkon, jen pro zajimavost před 3 rokama sem jich dal 7 :) )
Absolutní síla:
-Vojenský tlak 5x: 70kg Překonal sem 11let starej rekod školy
-Biceps s EZ na scotovce 5x: 51Kg (hodně slušný)
-Dřep 5x: 135kg (rezerva tak 2reps)
-Mrtvý tah 5x: ???
-Bench press 5x: 5x105 (fail na 110 ale příště to dám :) )
Ostatní:
-Šplh na tyč (4m): 5:10sec (síla tam je ale neumím se do toho poskládat)
-???
Poznámka k jednotlivým výkonům:
-Postupně sem budu přidávat jednotlivé výkony a popisky k nim.
- Vrh koulí: Tohle určitě nepatří k mým silným stránkám už jen proto že sem koulí vrhal ani né 10x v životě. Můj nejlepší pokus zanesl kouli do vzálenosti 8,99m což je podle mě hodně tragický. Bylo mi řečeno že mám silný ruce a hážu to jenom rukama, že je to hrozně moc statický a že sem do toho vůbec nezapojil nohy a tělo.Výkonostní rezerva je tam prý velká, tak aspoň že to.
- Sprint 100m: Určitě jednaz mých lepších stránek. O 0,07sec mi utekl rekord školy  . Myslel sem že mi ty nohy uletí ale nakonec z toho bylo 12,06sec. Podle učitela tragickej styl běhu avšak perfektní čas s přihlédnutím že se to běží na betonu do zatáčky. Prej by se semnou dali dělat divy kdybych obul tretry a běžel na tartaru ze startem z takovejch těch blbostí. Rázem sem ho však vyvedl z omylu protože sem tretry nikdy neměl na nohách,na tartaru sem nikdy neběžel a start jinak než ze stoje taky neumím  . Celkově s výsledkem velká spokojenost.
- Běh 1000m: Tohodle sem se hodně bál protože naposledy sem byl běhat někdy před půl rokem. Běžel sem co nejrychleji a snažil se nezpomalovat ikdyš se mi dělalo blbě a špatně se mi dýchalo, avšak v těch dvou kopečcích sem prostě musel zpomalit a únava noh byla znát. Na to že moje vytrvalostní aktivity sou teměř nulové a prej na to že mám 95kg je to hodně dobrý. Takže za mě velká spokojenost.
- Shyby: Shyby sem bohužel cvičil včera takže sem ty zada cítil ale i tak řekl bych slušných, vydřených 18. Každopádně to chci vytáhnou aspoň na 20.Takže za 14dní to prubnu  .
- Vznosy: Nikdy sem to necvičil. Nebo přesněji jednou před třema rokama a dal sem krásný 4 a teď 11.Takže spokojenost. Ve třídě dal víc jen jeden člověk a ten dělá parkůr takže je to vopičák
- Vojenský tlak: Tam ta da dá. Ramena se mi hodně zlepšily a je to znát. 5x70kg je překonání 11let starýho rekordu rekordu školy o 2,5kg  . Sem zapsán do pamětí školy  . Ještě kdyby mi to tak v učení pomohlo  .
- Dřep: Nečekaně lehkých 135kg 5x bylo pro mě velký překvapení. Jel sem to až na prdel a dosud nikdy sem nejel až na prdel víc jak 110kg takže tohle bylo super. SIlová rezerva tam ještě byla tak na 2reps tzn příště zkusí víc  O to cenější to je když vím jak sou kotouče ve škole kurva těžký.
- Šplh: Šel sem do toho s tím že to bude zase propadák protože doposud byl muj rekord něco přes 8sec. nakonec se z toho vyklubalo 5:10sec což je muj osobák ale vým že je to hrozný. Takže aspoň sem v celkovím bodování neztratil tolik bodů jako kdybych to vylezl za nějakej horší čas.
- Bench press: Od začátku sem se na to necítil což byla asi chyba. 105kg sem prý dal s rezervou a zas tak moc těžký to nebylo ale pak mě začali přemlouvat ať spíš zkusím 1x125 tak sem se nějak rozhodil a na 110kg nakonec fail při čtvrtym opakování. Cítím ale že příště to dám.
- Biceps s EZ na scotovce: Neunavoval sem se zbytečným pomalím přihazováním a celkem to šlo. Nahodil sem 51Kg a poslední opáčko už bylo hodně vydřený ale dal sem to. Nevím proč ale 51kg na scotovce mi přišlo hodně dobrý
- Tlaky s polovinou TH: Vzhledem k tomu že sem to jel už unavenej po maximálce na benči sem to chtěl jet spíš tak na dodělání ale když to pořád ještě šlo na čtyřicátým opakování tak sem to hecl a nakonec padlo těch 60. Nutno podotknout že poslední tři opakování byli pro mě těžší než tři opakování se 110kg na ose. Tenhle výsledek mě udělal brutální radost už jen pro to že před třema rokama sem dal TH 7x a šedesátka je prostě super. Zjištění že rekord je 71 mě taky potěšilo a do konce školního roku ho musím položit
Naposledy upravil Ernandes dne út listopad 03, 2009 8:19 pm, celkově upraveno 12 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 16, 2009 1:26 pm Předmět: |
|
|
Zdar, nějak jsem nepochopil tu atletiku, to máš jako jen pro sebe, nebo se na něco připravuješ? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 16, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
to má, aby nás s tím tady mohl srát _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 16, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | Jak bych to řekl...Můj cíl není bejt 120Kg svalnatý hovado (ikdyš se mi to fakt líbí) ale takovej univerzál, co na jednu stranu má sílu ale dokáže i v solidním čase odběhnout 100, 3000, 6000m, udělat 20a víc shybů apod. |
jo to chápu, mám podobné představy (akorát se mí ty 120kg nelíbí :)) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt září 17, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
17.9.2009 Treninkový den: 110
Dřep ass on grass: 20x20, 5x50, 5x80, 2x5x100 , 10x5x90
Zakopávání: 10x40, 10x60, 10x75, 10x75, 10x75, 10x75 (plnej knedl, zvádnul bych víc)
Výpony ve stoji: ??? Těžce oje...o
Břicho mohamedy v sedě: 20x20, 20x25, 20x25, 20x25
Sedy-lehy na lavce: 20x, 20+5kg, 20x+10kg, 20x+10Kg (kotouč na hrudi)
Sedy lehy: 3x30
Váha po tréninku: ?
Pozn: Trenink ve Fitnes 2000 ve společnosti Drapera. Lidí tam bylo celkem dost ale Drap to tam zachraňoval, jinak by se mi tam asi nelíbilo. Dřepy pohoda, krátký pauzy. Dlouhý pauzy mezi jednotlivejma cvikama (prndal sem na baru s Drapem  ). Zakopavani tam mají nějaký lehký zvádl sem plnej kotel a dal bych víc. Lýtka sem oj..al. Břicho naprd. Nějak nemůžu najít cvik co bych potřeboval a seděl by mi. Jinak je mi blbě. Bolí mě v krku, mám ucpanej nos a cítim se mizerně, doufám že to přespim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 17, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
Ty drepy byly skutecne precizni technikou a myslim, ze by se je od tebe mohl kde kdo ucit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt září 17, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
Ernandesi: na břicho jedině s balonem!  řekni Oakusovi, on ti to ukáže  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá září 18, 2009 7:43 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Ernandesi: na břicho jedině s balonem! řekni Oakusovi, on ti to ukáže . |
Jako fighter bych potřeboval podle mě jiný břicho. Ideální sou sedy-lehy na lavce s kotoučem za hlavou, ale asi mám slabí břicho tak to tahám spodníma zádama a je to nepříjemný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá září 18, 2009 7:47 am Předmět: |
|
|
18.9.2009 Treninkový den: 111
Nucené volno
Pozn:  Tak sem to nepřespal  .Zvýšená teplota, zahleněný průdušky, ucpanej nos. Cítím se jak kdyby mě přejel buldozer
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po září 21, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
19.9.2009 Treninkový den: 112
Nucené volno
Pozn:  I was ill.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|