|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: po září 21, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | daymoon napsal: | | Draper napsal: | Jedina, zatim dobra zprava, je ta, ze jdu mimoradne do prace | Tvůj optimismus bych chtěl mít. Já bych nejradši zase pátek. Práce jak hodin na kostele |
Souhlasim ... povazovat za dobrou zpravu to, ze musim mimoradne do prace
Uz se tesim na nedelu |
Děláte, jak kdybyste si už dávno nezvykli na to, že náš Draper je poněkud...ehm... no však víte
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: po září 21, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
Mít po 4 za sebo angínu a 9kg dole.Přitom cvičit jsem nešel,docela poctivě sem to léčil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po září 21, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Mít po 4 za sebo angínu a 9kg dole.Přitom cvičit jsem nešel,docela poctivě sem to léčil. |
uz vis proc jsem ti minule rikal at si das klid do konce roku a ani tak to neni jiste,ze se nevrati.
ja zvladl jednu zimu 10 nemoci z toho vetsina ruzne anginy ala streptokok pyogenes,kteremu se u me moc libilo:) a uz bych to nechtel zazit,celkem me pak vzdycky zachranil bioparox a cesnekove tobolky ve vysokych davkach,vstrebavajici se ze strev (abych nahodou nezabil nejakyho upira:)bioparoxu ti napise kotel kazdej obvodak,vyzkousej to
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po září 21, 2009 1:28 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Mít po 4 za sebo angínu a 9kg dole.Přitom cvičit jsem nešel,docela poctivě sem to léčil. |
Vím jak se asi cítíš. V zimě jsem ležel s angínama cca 3 měsíce a letos v létě jsem kvůli vracejícím se zánětům krku musel zrušit přípravu na své první závody, je to k prdu... Bohužel tohle moc neovlivníš, když už to na tebe přijde /: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po září 21, 2009 2:14 pm Předmět: |
|
|
Haha, u me dost podobny. Pan doktor dal prasky na bolest a poradil masaze  , po treti uz bylo sezeni na vic jak 5min zcela nemozny. Na operaci me taky posilali, ale nakonec z toho diky opetovnemu cviceni seslo.
Fakt to mas tak spatny, ze musis neodkladne na op? Kolik ti je?
Naposledy upravil frode dne po září 21, 2009 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 21, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | Haha, u me dost podobny. Pan doktor dal prasky na bolest a poradil masaze , po treti uz bylo sezeni na vic jak 5min zcela nemozny. Na operaci me taky posilali, ale nakonec z toho diky opetovnemu cviceni seslo.
Fakt to mas tak spatny, ze musis neodkladne na op? Kolik ti je? |
Mě se to nestalo, stalo se to kamarádovi který ted leži v nemocnici v ostravě. Hned jak se dozvěděli že má posunutou tu plotýnku tak ho brali na operaci. Už je po operaci, ale ještě se neví jestli si někdy zacvičí pořádně.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po září 21, 2009 2:18 pm Předmět: |
|
|
Tj, chudak. Tohle asi muselo byt akutni, jinak by si ho tam nenechavali. Co delal?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 21, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
Dělal hackeny a ruplo mu v bedrech.
EDIT: Vlastně ani nevím kde mu to přesně ruplo, nebyl jsem u toho, ale předpokládám že někde na křížích.
Něco takového by se mělo řešit. Doktor který tě s tímhle pošle domů a ne na pořádné vyšetřením rentgenem nebo něco jenom proto, že ho nebaví sedět na ambulanci a pacienty fakuje jenom ať už může domů přece nemůže zůstat doktorem.
Naposledy upravil Gohan dne po září 21, 2009 2:21 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 21, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
No to potez...tak at se z toho dostane brzo a vrati se do plne sily.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 21, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
Vyhřezlá,vyklenutá atd. plotýnka se dá diagnostikovat asi tak za minutu...
Mám teď podobnou zkušenost,ostrá bolest vystřelující do nohy,laségova zkouška pozitivní,už tak při 15 stupních a doktor dá prášky a řekne že to tak půl roku bude bolet  A poradí cvičit. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po září 21, 2009 4:40 pm Předmět: |
|
|
Tebe musí těšit, že za ně dostane něco někdo jiný, ne? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|