Paroubek svrhne vládu kvůli co nejrychlejším předčasným volbám a pak je bojkotuje. Topolánek abdikuje na funkci poslance. Objevuje se spekulace, že se má stát eurokomisařem... Přijde mně, že tohle divadlo války oranžoví vs. modří je až příliš umělé. Ale dav to stále baští. Velká koalice tu stejně je a bude, ať už tajná anebo veřejná.
co dodat k téhle diskusi, zajímalo by mě kdo ji založil?:) někdo kdo stál v listopadu na námku vté kose a dnes má megáče? nebo obyč človíček.. odpověd naleznete sami, jinak koukám že se ozývá jen proti.. politici unás sou jedna verbeš... takže jen čekám kdy se zase objeví další trapná diskuse od opozice a bude tu diskuse. smějme se s topolem, aneb zdražili rohléky:D
Paroubek svrhne vládu kvůli co nejrychlejším předčasným volbám a pak je bojkotuje. Topolánek abdikuje na funkci poslance. Objevuje se spekulace, že se má stát eurokomisařem... Přijde mně, že tohle divadlo války oranžoví vs. modří je až příliš umělé. Ale dav to stále baští. Velká koalice tu stejně je a bude, ať už tajná anebo veřejná.
naprostej souhlas, kolikrát sem si položil otázku jesi oni ti dva nejsou kámoši a nechoděj spolu na pivko
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru