|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
Zaslal: pá září 25, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Peca napsal: | budu velice rad kdyz ti to nejaky admin potvrdi
ale ti maji dulezitejsi veci na praci nez hledat zpravy polozabanovanych uzivatelu fora
btw.
to ze admini vidi do pm si mozna nemel rikat |
Uz jsem napsal jak ronniemu, tak barovi. Mej se. |
nezpomen jeste na narodni vybor.mej se take
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi reloaded
|
Zaslal: so září 26, 2009 12:31 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | yazi..krasna priroda...priste vyfot i nejaky zensky |
hehe a jaky bys rad? indianky? asiatky? belosky? cernosky? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: so září 26, 2009 6:02 am Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | Iron.Pumping napsal: | yazi..krasna priroda...priste vyfot i nejaky zensky |
hehe a jaky bys rad? indianky? asiatky? belosky? cernosky? :-) |
to je jedno hlavne nech to ma <> a kozy ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: so září 26, 2009 8:37 am Předmět: |
|
|
Cutler _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 26, 2009 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so září 26, 2009 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so září 26, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | to ze admini vidi do pm si mozna nemel rikat |
Čas od času se zde na fóru objeví příspěvek, kde někdo zmíní, že administrátoři mohou nahlížet do soukromých zpráv uživatelů. Jenže jak to je ve skutečnosti?
Verze phpBB fóra, tzn. diskusního fóra, které je využíváno zde na Ronnie.cz, čtení soukromých zpráv uživatelů administrátory ani moderátory neumožňuje . Pokud to umí nějaké pozdější verze, nevím, každopádně na diskusním fóru Ronnie.cz je to, aby administrátoři nebo moderátoři měli přístup k soukromým zprávám uživatelů, vyloučeno.
Existuje zde jediná výjimka (podobná, jako třeba u e-mailových účtů na Seznam.cz, na Google Mailu a podobně) a tou jsou programátoři serveru, kteří - pokud se budou hodně snažit - zprávy číst přímým vstupem do databáze mohou. Jenže stejně jako (předpokládám) mají programátoři Seznam.cz jiné starosti, než aby četli milióny e-mailů svých uživatelů, mají programátoři Ronnie.cz také více zálib, než čtení desetitisíců PM, které přes Ronnie.cz fórum procházejí. Vzhledem k počtu programátorů, které Ronnie.cz má (je jediný a to jsem já) mám v tom, co tvrdím, naprostou jistotu.
Pokud tedy Vaše přístupové heslo nezná nikdo třetí, je vyloučeno, aby Vaše soukromá zpráva na Ronnie.cz byla přečtena kýmkoliv kromě Vás a osoby, které zprávu píšete.
Ps.: je tedy vyloučeno žádat mne nebo kohokoliv jiného, abych to či ono zkontroloval... na takové žádosti odpovídám jedinému orgánu a tím je Policie ČR.
Ps2.: díky mojí nedůslednosti bych ruku do ohně za to, jaký byl stav v této otázce v dávnější minulosti, nedal (tím na otázku "měl k PM někdo přístup?" neříkám "ano" ani "ne", jen prosté "myslím, že ne, ale s jistotou nevím") - každopádně v současnosti je bezpečnost PM na takové úrovni, že jakoukoliv možnost porušení soukromí vylučuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 26, 2009 12:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 26, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne září 27, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Domi napsal: | | ...ze e4 dostal ban. |
hehe, za co ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Domi napsal: | | ...ze e4 dostal ban. |
hehe, za co ? |
Za to, že si dal SCHWACovo fotku do avataru.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne září 27, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
Pozdě, ale přece... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Pozdě, ale přece... |
Asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|