|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po září 28, 2009 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Azmodan

|
Zaslal: po září 28, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po září 28, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | co mi leze na nervy? Internetoví machírci
PM co mi přišla:
| total-magor napsal: | | nesnasim zkurvene nacky, kdyz navic vypadaji jak slabi hurvinci to byl je zbil hned |
|
Mě posílá PM jen úchylnej Smeták a doufám už brzo zabanovanej e4...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po září 28, 2009 3:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:37 am Předmět: |
|
|
vlezl na mě nějaký zlý bacil a mam knedlík v krku : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:37 am Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | vlezl na mě nějaký zlý bacil a mam knedlík v krku : ( |
taky, taky.... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: út září 29, 2009 8:40 am Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy, ze poprvi za 4 roky dam fotku do aktualek, a Schwaca ji hned nevericne maze :D
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:41 am Předmět: |
|
|
| Domi napsal: | | Leze mi na nervy, ze poprvi za 4 roky dam fotku do aktualek, a Schwaca ji hned nevericne maze :D |
dej si ji doma na zed moulo
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: út září 29, 2009 8:42 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Domi napsal: | | Leze mi na nervy, ze poprvi za 4 roky dam fotku do aktualek, a Schwaca ji hned nevericne maze :D |
dej si ji doma na zed moulo |
prej docasny log kvuli spamu domiho
ano , jedna aktualni fotka nlohou je spam, silenej
never, je to tvoje vec :)
aoj
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út září 29, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
strašně mě sere ta ztráta energie. Nějak se nedokážu nakopnout je nějaká zima všechno je nějaký pochumřelý chtělo by to nějak povzbudit :) _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: st září 30, 2009 5:44 am Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | strašně mě sere ta ztráta energie. Nějak se nedokážu nakopnout je nějaká zima všechno je nějaký pochumřelý chtělo by to nějak povzbudit :) |
pokolokokoko
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st září 30, 2009 2:18 pm Předmět: |
|
|
v práci jsme měli poradu, od osmi do dvanácti a jelikož mám zítra normálně šichtu, tak musim zbytek dne zevlovat v Praze : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st září 30, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
od zítra nám zvednou v práci polední přestávku s 30 minut na 45 minut ale pracovní doba zůstane nezměněna takže tam budu tvrdnout místo 8 hodin 8hodin a 15minut to je v prdeli tohle, místo aby vyřešili frontu na oběd atd tak zvednou neplacenou povinnou pauzu. fakt kkti _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: st září 30, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
Měli jste se líp (a víc) učit HAHA
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|