_________________ Nezáleží na tom ,kolik golů jsi dal, počet bodů, které sis připsal, rekordy, které jsi překonal, trofeje, které jsi získal nebo soupeři, které jsi porazil. Jelikož velké sportovce dělá velké srdce. A jen ti s největším srdcem, zápalem, plným nasazením a především láskou ke sportu se stávájí legendami.
Já si bohužel budu připadat jako začátečník,ale dneska jsem si zkusil maximálku na DL a skončil jsem u 105kg,pak už jsem se bál o záda
Komentáře typu "nic moc,bída" si nechte pro sebe a nekažte mi radost
tak dneska spokojnosť, už teraz len natrénovať velké váhy:
tak ešte niečo , nie som taký tučný ako vyzerám , mám na sebe 2 mikiny a 1 triko + kamera, teda uhol záberu nič moc len som musel požiadať jedného neznémeho v posilke, aby to natočil, dakujem za ochotu
to ti tych 5 extra opakovani dali tie nove topanky?
fakt super, niet co dodat
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Po delší době jsem zkoušel maximálky:
Bench 190kg
Dřep 220kg
Mrtvola 250kgx2 to mi udělalo největší radost
Kolik vážíš? Jinak výkony fakt husté...
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru