|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 7:40 am Předmět: |
|
|
novinar pise o niecom,o com nema sajnu...objavil si ameriku  mal by si napisat glockovi z mainwebu,ten by ti pomohol _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 12:18 pm Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | | Mattoni napsal: | | Žena za volantem - auto bez řidiče. |
Takovou blbost muze rict proste jen debil, znam spoustu ridicek, ktery jsou nekolik let bez nehody, holky, ktery jezdi i s kamionem s dodavkou, napr. moje segra ridi uz nekolik let kamion s cumakem s navesem i s privesem a nikdy nebourala, ono je to i o cloveku a mikrospanek muze mit kazdy..
Priste bych si byt tebou podobny pubertalni kecy fakt odpustila.. |
dalsi Semenyova? bych byl zvedavej jak by jim dopadly testy pohlavi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Gohan napsal: | Nasralo mě že jsem měl sixpack, byl jsem rýsnutý a měl sem pěkné objemy dokonce jsem byl i natřený barvou a pak jsem se vzbudil |
tak to hodně nasere , třeba se ti zjevila tvoje budoucnost. |
Jestli tak budu vypadat tak bych si pískal
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út říjen 06, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | Takovou blbost muze rict proste jen debil, znam spoustu ridicek, ktery jsou nekolik let bez nehody, holky, ktery jezdi i s kamionem s dodavkou, napr. moje segra ridi uz nekolik let kamion s cumakem s navesem i s privesem a nikdy nebourala, ono je to i o cloveku a mikrospanek muze mit kazdy..
no takovejch holke jen houšť...aspoň skutečně důležitý povolání budou vykonávat jen chlapy .................. .sranda
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | riker napsal: | | ZanyK napsal: | | Mattoni napsal: | | Žena za volantem - auto bez řidiče. |
Takovou blbost muze rict proste jen debil, znam spoustu ridicek, ktery jsou nekolik let bez nehody, holky, ktery jezdi i s kamionem s dodavkou, napr. moje segra ridi uz nekolik let kamion s cumakem s navesem i s privesem a nikdy nebourala, ono je to i o cloveku a mikrospanek muze mit kazdy..
dalsi Semenyova? bych byl zvedavej jak by jim dopadly testy pohlavi... |
Ty jsi moc přirozeného intelektu a slušnosti při narození nezískal, viď? |
testosteron ovlivnuje schopnost orientace v prostoru, takze tezko se normalni holka muze muzum vyrovnat v necem kde je prostorova orientace naprosto klicova...
mozna kdyby sis priste prvne neco nastudoval nez zacnes urazet...
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Zacharo napsal: | | riker napsal: | | ZanyK napsal: | | Mattoni napsal: | | Žena za volantem - auto bez řidiče. |
dalsi Semenyova? bych byl zvedavej jak by jim dopadly testy pohlavi... |
Ty jsi moc přirozeného intelektu a slušnosti při narození nezískal, viď? |
testosteron ovlivnuje schopnost orientace v prostoru, takze tezko se normalni holka muze muzum vyrovnat v necem kde je prostorova orientace naprosto klicova...
mozna kdyby sis priste prvne neco nastudoval nez zacnes urazet... |
Urážel jsi první a vzhledem k tomu, že si to ani sám neuvědomuješ, je mi tě líto. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
9 let jsem dělala dispečerku a vedoucí dopravní firmy a řidičku jsem tam měla..byla výborná a spolehlivá , sice trošku na chlapy, ale výborně jsme si rozuměly a jako ženská neměla problém , že jí dělám šefovou narozdl od pánů  .Neexistuje definice pro žennská a mužská zaměstnání atˇsi dělá každej co chce a na co sám stačí přece... _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
Ale houby :o) já uznávám autoritu chlapa a vždycky jsem uznávala  tedy pokud je celkově větší než _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
V podstate asi bezduvodna nekolikati denni deprese ...
Krome toho, ze mam zanet v lokti a uz sem peknych par tydnu poradne necvicil, tak sem docela v pohode _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|