|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: |
Aha a to jako tímhle chceš říct že lidi s maturitou se nechovají někdy jako zmrdi? Tak tomu se musím zasmát |
jen říkám že k policajtům může každej duševně chorej magor a cikán. |
Ale s maturitou. A tu ty nemáš. Takže i když jsi dost duševně chorej magor, tak se k nim nedostaneš, protože nemáš maturitu. |
Znám pár debilů, co šli s vyučním listem k policistům, tak mě prosím tě nevykládej, že maturita je podmínkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:07 pm Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: |
Aha a to jako tímhle chceš říct že lidi s maturitou se nechovají někdy jako zmrdi? Tak tomu se musím zasmát |
Ale s maturitou. A tu ty nemáš. Takže i když jsi dost duševně chorej magor, tak se k nim nedostaneš, protože nemáš maturitu. |
Znám pár debilů, co šli s vyučním listem k policistům, tak mě prosím tě nevykládej, že maturita je podmínkou. |
Já znám jednoho debila, co si myslí že zná pár debilů co šli s výučním listem k policistům.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: |
Přestaň YGGu s těma blbýma kecama. Měla smůlu, že ji zrovna někdo vyfotil s našpulenýma rtama. I fitnesky si nechávají dělat umělý kozy a komu to vadí, nikomu, ale na kulturistkách je to k posrání, nechápu proč. I přes veškere upgrady mi přijde více sexy, než ty tvoje 2 krásky, nad kterýma se rozplýváš. Klidně bych lízal i kouřil. |
Na všech fotkách....to je fakt smůla . Ale já ti tvoji zálibu v silikonu a botoxu nevymlouvám, občas to může vypadat fajn. Ale beru na vědomí, že pro tebe platí, že čím víc, tím líp , navíc je mi jasné, takže třeba taková Stockelová tě fakt zaujme asi těžko .
Ty blbé kecy konkrétně od tebe beru jako kompliment . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: |
Znám pár debilů, co šli s vyučním listem k policistům, tak mě prosím tě nevykládej, že maturita je podmínkou. |
Já znám jednoho debila, co si myslí že zná pár debilů co šli s výučním listem k policistům. |
Nebraň pořád tu ČP tolik. Každej přece ví, když nemůže sehnat práci, tak jde dělat píčuse k policii:)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Zanyk: Trosku vytrzene z kontextu. |
Tak vyznelo to, ze lidem bez matury nadavas do blbcu, tak mi prijde, ze maturitu muze mit dneska zrovna kazdej blbec
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: |
Já znám jednoho debila, co si myslí že zná pár debilů co šli s výučním listem k policistům. |
Nebraň pořád tu ČP tolik. Každej přece ví, když nemůže sehnat práci, tak jde dělat píčuse k policii:) |
Já žádnou policii nebráním. Já tady jenom všem dokazuju že si imbecil. I když nevím, jestli je někomu ještě co dokazovat po tom co tu předvádíš.
EDIT: A nehledě na to, že každý nejspíš už tuší kdo se schovává za nickem P.T.
Naposledy upravil Gohan dne ne říjen 18, 2009 12:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | | Gohan napsal: | | Zanyk: Trosku vytrzene z kontextu. |
Tak vyznelo to, ze lidem bez matury nadavas do blbcu, tak mi prijde, ze maturitu muze mit dneska zrovna kazdej blbec |
Ale najdou se ještě větši blbci, kteří maturitu nemají :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | ZanyK napsal: | | Gohan napsal: | | Zanyk: Trosku vytrzene z kontextu. |
Tak vyznelo to, ze lidem bez matury nadavas do blbcu, tak mi prijde, ze maturitu muze mit dneska zrovna kazdej blbec |
Ale najdou se ještě větši blbci, kteří maturitu nemají :D |
Netvrdila bych
Dokonce jsem poznala i hodne blbcu s VS titulem
|
|
| nahoru |
|
 |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: |
Nebraň pořád tu ČP tolik. Každej přece ví, když nemůže sehnat práci, tak jde dělat píčuse k policii:) |
Já žádnou policii nebráním. Já tady jenom všem dokazuju že si imbecil. I když nevím, jestli je někomu ještě co dokazovat po tom co tu předvádíš. |
jsem imbecil, protože berou k policii cikány a duševně nevyrovnaný občany? Aha...
Zřejmě budeš jeden z blbečků co se hlásí (chce přihlásit) k policii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | | Gohan napsal: | | ZanyK napsal: | | Gohan napsal: | | Zanyk: Trosku vytrzene z kontextu. |
Ale najdou se ještě větši blbci, kteří maturitu nemají :D |
Netvrdila bych
Dokonce jsem poznala i hodne blbcu s VS titulem |
Já bych to řekl takto: "kokoti sú na celom svetě"
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
podle školy se lidé rozdělují na blbce? to je zas blbost ... _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
|
| P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: |
Já žádnou policii nebráním. Já tady jenom všem dokazuju že si imbecil. I když nevím, jestli je někomu ještě co dokazovat po tom co tu předvádíš. |
jsem imbecil, protože berou k policii cikány a duševně nevyrovnaný občany? Aha...
Zřejmě budeš jeden z blbečků co se hlásí (chce přihlásit) k policii. |
Nene jsi imbecil....protože prostě jsi imbecil
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
|
| Kadd napsal: | | podle školy se lidé rozdělují na blbce? to je zas blbost ... |
Ale kurňa vůbec ne všechno je vytržené z kontextu s P.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: |
Zřejmě budeš jeden z blbečků co se hlásí (chce přihlásit) k policii. |
Nene jsi imbecil....protože prostě jsi imbecil |
lepší argument by nebyl?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:15 pm Předmět: |
|
|
Gohane drž hubu. Teď jdu přefiknout tvojí matku a až se vrátim, tak ať je tu klid!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|