|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | P.T. napsal: | | Gohan napsal: |
Aha a to jako tímhle chceš říct že lidi s maturitou se nechovají někdy jako zmrdi? Tak tomu se musím zasmát |
jen říkám že k policajtům může každej duševně chorej magor a cikán. |
Ale s maturitou. A tu ty nemáš. Takže i když jsi dost duševně chorej magor, tak se k nim nedostaneš, protože nemáš maturitu. |
Znám pár debilů, co šli s vyučním listem k policistům, tak mě prosím tě nevykládej, že maturita je podmínkou. |
Já znám jednoho debila, co si myslí že zná pár debilů co šli s výučním listem k policistům. |
Nebraň pořád tu ČP tolik. Každej přece ví, když nemůže sehnat práci, tak jde dělat píčuse k policii:) |
Já žádnou policii nebráním. Já tady jenom všem dokazuju že si imbecil. I když nevím, jestli je někomu ještě co dokazovat po tom co tu předvádíš. |
jsem imbecil, protože berou k policii cikány a duševně nevyrovnaný občany? Aha...
Zřejmě budeš jeden z blbečků co se hlásí (chce přihlásit) k policii. |
Nene jsi imbecil....protože prostě jsi imbecil |
lepší argument by nebyl? |
Není potřeba..pápá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Gohane drž hubu. Teď jdu přefiknout tvojí matku a až se vrátim, tak ať je tu klid!!! |
Good Luck and Have Fun then
|
|
| nahoru |
|
 |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Mattoni napsal: | | Gohane drž hubu. Teď jdu přefiknout tvojí matku a až se vrátim, tak ať je tu klid!!! |
Good Luck and Have Fun then |
nehraj tolik toho kántra, máš z toho zdegenerovanej mozek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | | Gohan napsal: | | Mattoni napsal: | | Gohane drž hubu. Teď jdu přefiknout tvojí matku a až se vrátim, tak ať je tu klid!!! |
nehraj tolik toho kántra, máš z toho zdegenerovanej mozek. |
Roger That.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | Tak to zase prrrrr...Střílení policajtů, to člověka děsně uklidní |
To byla nějaká rychlovka. Koukám že v posteli taky moc úspěchů nemáš, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Mattoni napsal: | Tak to zase prrrrr...Střílení policajtů, to člověka děsně uklidní |
|
Znáš jí, je to dračice
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Gohan napsal: | | Mattoni napsal: | Tak to zase prrrrr...Střílení policajtů, to člověka děsně uklidní |
|
Znáš jí, je to dračice |
Moc ne, ale tím že sem za celou tu dobu nespozoroval nic zvláštního u nás doma, bych řekl, že jsi trochu kecal
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Mattoni napsal: | | Gohane drž hubu. Teď jdu přefiknout tvojí matku a až se vrátim, tak ať je tu klid!!! |
your english is truly brilliant
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
Uživatel P.T. dostal BAN,protože se jednalo o asi desátý nick jednoho idiota (flame1,Blasta1,pepicek.x,atd..).
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Uživatel P.T. dostal BAN,protože se jednalo o asi desátý nick jednoho idiota (flame1,Blasta1,pepicek.x,atd..). |
proc takovejm koko*um nedavate ban na ip? nebo se to da nejak obejit?... (to ze by se takovej clovek "zlepsil" pochybuju kdyz si dava takovou praci si tady furt zakladat nicky a jen otravovat)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:42 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Bara napsal: | | Uživatel P.T. dostal BAN,protože se jednalo o asi desátý nick jednoho idiota (flame1,Blasta1,pepicek.x,atd..). |
proc takovejm koko*um nedavate ban na ip? nebo se to da nejak obejit?... (to ze by se takovej clovek "zlepsil" pochybuju kdyz si dava takovou praci si tady furt zakladat nicky a jen otravovat) |
Dá se to obejít celkem dobře, záleží na tom jaké má dané parametry internetu od providera. Ale zkusit se to může no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
Ono staci, kdyz bude mit internet, u ktereho se meni IP pokazdem novem pripojeni, kdysi jsem to tak mela u O2, tam se proste menila IP pokazde, kdyz jsem se pripojila znovu k netu..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|