Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 421, 422, 423 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lameboy

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Mám nesmírnou radost, že se zdařila operace ploténky našeho psa. Ze začátku to vypadalo velice špatně i vzhledem k tomu, že je kardiak a potřeboval speciální narkózu, ale nakonec vše dobře dopadlo a hafík už docela čile běhá. Veliký dík patří veterinární klinice Jaggy Prahy, konkrétně neurochirurgovi MVDr.Šrenkovi, anesteziologovi MVDr. Novákovi a vůbec celému týmu lékařů a ošetřovatelů.
Zmiňuji se zde o klinice proto, že sem chodí spousta pejskařů a někdy se holt stane, že ti naši miláčkové potřebuji odbornou péči, na kterou běžný veterinář nestačí. Sesterská klinika pod stejným jménem je i v Brně.

a kolik ta operace stála aspoň Kč 10 000?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mathas

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To zas bude pejsek běhat jako za mlada . Samou radostí skočí pod auto a.... 10tis v prdeli
Lameboy

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jenom, že kamarád musel nechat utratit fenku Kokršpaněla asi minulý týden a asi před měsícem s ní byl na všelijakých vyšetřeních, kde stejně nic nezjistili, zaplatil asi Kč 6 000. Starej pes se stejně nakonec trápil a ... bohužel ... a šestka v hajzlu, proto si koupím maximálně rybičky.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi připomíná naše sousedy. mají fenku jezevčíka. Ze začátku v pohodě, měli ji navolno na dvorku, zahrádce, běhala po schodech na balkon....zakázali jí na zahrádku ( plůtek ) tak běhala po dvorku a na balkon....zakázali jí dvorek ( ohrádka ) ....tak běhala už jen na balkon a schody....zakázali jí balkon ( vrátka ) ....nakonec má ten jezevčík pod schodama asi tři metry čtvereční ohrádku s boudou a nesmí nikam!!

Ta fenka za celej život opustila dvorek jen jednou a to, když v létě spadla z balkonu ( ona totiž nesměla přímo na balkon, ale jen na tu část od skla k okapu, na římsu ) Neskutečný když máti mluvila se sousedkou, že dlouho neviděla psa...prej spadnul, tak sme jeli k veterinářovi ať jí utratí ( aniž by chtěli vědět, jestli jí něco je ) Prý za žádnou cenu nebudou platit léčbu. jenže pes byl jen naraženej a veterinář je poslal do prdele s tím, že takoví lidi jako oni by ani neměli mít psa.

Fenka dožije zavřená v kotcu, nikdo si s ní nehraje, nikam nesmí - a přitom má vedle sebe zahrádku 200 metrů čtverečních.
samorost

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

svině
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi pripomnelo take jednu vec...po revoluci,psi od pohranicni straze (na kazde rote byvalo tak 8-10 psu).. tak kdo si je z vojaku nevzal a nebo kdokoli z lidi se o ne nepostaral,tak byli svazeni po desitkach autama do Susice,kde se vsichni nechali utratit Uz pro ne nebylo misto,tak museli zemrit
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co nekteri lidi vyvadi se zviratama tj fakt k podivu...
qAndrew

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je mi z toho na
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 4:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak sem klidnej clovek a pacifista, tak takovymhle curakum bych rozkopal drzku ...
ZanyK

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel lidi se ke zviratum chovat neumeji
vzhledem k tomu, ze se pohybuju od puberty u koni jsem uz parkrat zazila jak nekteri dopadnou, to ze jim nikdo neda krmeni a vesele se na takovem chudackovi prohani nikoho nezajima, a pokud poslete veterinarni spravu, ta s tim nic neudela, ohlasi se predem a mily majitel najednou ma krmiva a vseho dostatek, coz jim staci nehlede na to, v jakem stavu zvire je a ochranci nezmuzou ani prd
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana: my s klinikou Jaggy v Brně nemáme dobré zkušenosti. Hlavně s jejich cenami, které jsou podle mě trochu mimo realitu...

Když chtějí za hospitalizaci kočky, kterou nechají ležet v naší přenosce, ve které jsme ji přinesli, 2000Kč za noc a za operaci vykloubené kyčle chtějí 30000 a když jsme si našli levnější kliniku v Praze (Veterinární klinika ERIKA, 8000Kč a špičková zvířecí ortopedka Dr. Nováková tuším), byli ještě drzí, že si hledáme levnější operaci...

Jsem připravený za to, že to teď schytám za to, že jsem držgrešle, ale nekradu ani v noci s obrazama nechodím.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Diana

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
Diana napsal:
Mám nesmírnou radost, že se zdařila operace ploténky našeho psa. Ze začátku to vypadalo velice špatně i vzhledem k tomu, že je kardiak a potřeboval speciální narkózu, ale nakonec vše dobře dopadlo a hafík už docela čile běhá. Veliký dík patří veterinární klinice Jaggy Prahy, konkrétně neurochirurgovi MVDr.Šrenkovi, anesteziologovi MVDr. Novákovi a vůbec celému týmu lékařů a ošetřovatelů.
Zmiňuji se zde o klinice proto, že sem chodí spousta pejskařů a někdy se holt stane, že ti naši miláčkové potřebuji odbornou péči, na kterou běžný veterinář nestačí. Sesterská klinika pod stejným jménem je i v Brně.

a kolik ta operace stála aspoň Kč 10 000?

Mnohem víc. Ale náš Beník je člen rodiny, je to zlatý pejsek a bez té operace by ochrnul a nemohl vylučovat. navíc měl neskutečné bolesti a strašlivě naříkal. I kdybych měla pak jíst jen suché rohlíky, tak se budu snažit svému psovi poskytnout co nejlepší péči.
Nechápu, co je na tom k vysmívání, že se snažíme dobře postarat o pejska.
Mimochodem...dost lidí tady píše, kolik peněz dají za doplňky a za stravu pro sebe, ale když by se měli omezit a dát peníze třeba za péči o psa, tak je to najednou problém. A nedej bože, že má někdo radost, že se jeho pes uzdravil, tak jim hned v hlavě jede kalkulačka, kolik že to asi stálo. Já myslím, že je to zbytečná starost.....
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.

Naposledy upravil Diana dne st říjen 21, 2009 9:17 am, celkově upraveno 1 krát
Diana

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Diana: my s klinikou Jaggy v Brně nemáme dobré zkušenosti. Hlavně s jejich cenami, které jsou podle mě trochu mimo realitu...

Když chtějí za hospitalizaci kočky, kterou nechají ležet v naší přenosce, ve které jsme ji přinesli, 2000Kč za noc a za operaci vykloubené kyčle chtějí 30000 a když jsme si našli levnější kliniku v Praze (Veterinární klinika ERIKA, 8000Kč a špičková zvířecí ortopedka Dr. Nováková tuším), byli ještě drzí, že si hledáme levnější operaci...

Jsem připravený za to, že to teď schytám za to, že jsem držgrešle, ale nekradu ani v noci s obrazama nechodím.

Za kliniku v Brně bohužel mluvit nemohu. V Praze jsme byli nesmírně spokojeni. Ano, ceny jsou vyšší, ale 2tis. za denní hospitalizaci v Praze nechtějí. Platí se 1.350Kč je to v jejich kotcích s veškerým pooperačním vybavením. Náš pes musel být např. 2dny na JIP. A 30tis. nestála ani tak komplikovaná operace jakou měl Beník ( +7mi denní hospitalizace ). Jistě, jinde by nám to asi udělali levněji, ale výsledek by byl vzhledem k poškození páteře a srdečním problémům nejistý.

Nejsi držgrešle. Ne každý má na takovou operaci.Ale na druhou stranu kdo ty peníze za takovou operaci dá, nemusí nutně krást.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, s tím zlodějem jsem to přehnal, není to zase extrémně hodně, ale je to rozhodně dost.

Navíc tahle operace v podání kliniky Erika trvala 2 hodiny a byla podle řeči velmi snadná. V podstatě jen otevřeli, odřízli kloubní hlavici, zašili a zašili to celý. U malých zvířat se vytvoří pakloub a zvířeti to nevadí. Asi 2 měsíce kulhala, ale pak se to dalo dohromady a teď zase běhá jako dřív.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:

dost lidí tady píše, kolik peněz dají za doplňky a za stravu pro

Je to hezké když někdo dokáže takhle investovat do svého mazlička. Ale zase je rozdíl dát třeba 2000kč za doplňky a nebo najednou vyplácnout třeba 20 000 za operaci.
Já třeba bych řekl, že naši by asi neměli tolik na operaci. Takže kdyby se něco stalo kočce tak se asi zbláznim.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 421, 422, 423 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: