|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lameboy
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Mám nesmírnou radost, že se zdařila operace ploténky našeho psa. Ze začátku to vypadalo velice špatně i vzhledem k tomu, že je kardiak a potřeboval speciální narkózu, ale nakonec vše dobře dopadlo a hafík už docela čile běhá. Veliký dík patří veterinární klinice Jaggy Prahy, konkrétně neurochirurgovi MVDr.Šrenkovi, anesteziologovi MVDr. Novákovi a vůbec celému týmu lékařů a ošetřovatelů.
Zmiňuji se zde o klinice proto, že sem chodí spousta pejskařů a někdy se holt stane, že ti naši miláčkové potřebuji odbornou péči, na kterou běžný veterinář nestačí. Sesterská klinika pod stejným jménem je i v Brně. |
a kolik ta operace stála aspoň Kč 10 000?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 10:42 pm Předmět: |
|
|
To mi připomíná naše sousedy. mají fenku jezevčíka. Ze začátku v pohodě, měli ji navolno na dvorku, zahrádce, běhala po schodech na balkon....zakázali jí na zahrádku ( plůtek ) tak běhala po dvorku a na balkon....zakázali jí dvorek ( ohrádka ) ....tak běhala už jen na balkon a schody....zakázali jí balkon ( vrátka ) ....nakonec má ten jezevčík pod schodama asi tři metry čtvereční ohrádku s boudou a nesmí nikam!!
Ta fenka za celej život opustila dvorek jen jednou a to, když v létě spadla z balkonu ( ona totiž nesměla přímo na balkon, ale jen na tu část od skla k okapu, na římsu ) Neskutečný když máti mluvila se sousedkou, že dlouho neviděla psa...prej spadnul, tak sme jeli k veterinářovi ať jí utratí ( aniž by chtěli vědět, jestli jí něco je ) Prý za žádnou cenu nebudou platit léčbu. jenže pes byl jen naraženej a veterinář je poslal do prdele s tím, že takoví lidi jako oni by ani neměli mít psa.
Fenka dožije zavřená v kotcu, nikdo si s ní nehraje, nikam nesmí - a přitom má vedle sebe zahrádku 200 metrů čtverečních.
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 11:06 pm Předmět: |
|
|
Co nekteri lidi vyvadi se zviratama tj fakt k podivu... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:47 am Předmět: |
|
|
Jak sem klidnej clovek a pacifista, tak takovymhle curakum bych rozkopal drzku ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 6:56 am Předmět: |
|
|
Diana: my s klinikou Jaggy v Brně nemáme dobré zkušenosti. Hlavně s jejich cenami, které jsou podle mě trochu mimo realitu...
Když chtějí za hospitalizaci kočky, kterou nechají ležet v naší přenosce, ve které jsme ji přinesli, 2000Kč za noc a za operaci vykloubené kyčle chtějí 30000 a když jsme si našli levnější kliniku v Praze (Veterinární klinika ERIKA, 8000Kč a špičková zvířecí ortopedka Dr. Nováková tuším), byli ještě drzí, že si hledáme levnější operaci...
Jsem připravený za to, že to teď schytám za to, že jsem držgrešle, ale nekradu ani v noci s obrazama nechodím. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | Diana napsal: | Mám nesmírnou radost, že se zdařila operace ploténky našeho psa. Ze začátku to vypadalo velice špatně i vzhledem k tomu, že je kardiak a potřeboval speciální narkózu, ale nakonec vše dobře dopadlo a hafík už docela čile běhá. Veliký dík patří veterinární klinice Jaggy Prahy, konkrétně neurochirurgovi MVDr.Šrenkovi, anesteziologovi MVDr. Novákovi a vůbec celému týmu lékařů a ošetřovatelů.
Zmiňuji se zde o klinice proto, že sem chodí spousta pejskařů a někdy se holt stane, že ti naši miláčkové potřebuji odbornou péči, na kterou běžný veterinář nestačí. Sesterská klinika pod stejným jménem je i v Brně. |
a kolik ta operace stála aspoň Kč 10 000? |
Mnohem víc. Ale náš Beník je člen rodiny, je to zlatý pejsek a bez té operace by ochrnul a nemohl vylučovat. navíc měl neskutečné bolesti a strašlivě naříkal. I kdybych měla pak jíst jen suché rohlíky, tak se budu snažit svému psovi poskytnout co nejlepší péči.
Nechápu, co je na tom k vysmívání, že se snažíme dobře postarat o pejska.
Mimochodem...dost lidí tady píše, kolik peněz dají za doplňky a za stravu pro sebe, ale když by se měli omezit a dát peníze třeba za péči o psa, tak je to najednou problém. A nedej bože, že má někdo radost, že se jeho pes uzdravil, tak jim hned v hlavě jede kalkulačka, kolik že to asi stálo. Já myslím, že je to zbytečná starost..... _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Naposledy upravil Diana dne st říjen 21, 2009 9:17 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 9:01 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Diana: my s klinikou Jaggy v Brně nemáme dobré zkušenosti. Hlavně s jejich cenami, které jsou podle mě trochu mimo realitu...
Když chtějí za hospitalizaci kočky, kterou nechají ležet v naší přenosce, ve které jsme ji přinesli, 2000Kč za noc a za operaci vykloubené kyčle chtějí 30000 a když jsme si našli levnější kliniku v Praze (Veterinární klinika ERIKA, 8000Kč a špičková zvířecí ortopedka Dr. Nováková tuším), byli ještě drzí, že si hledáme levnější operaci...
Jsem připravený za to, že to teď schytám za to, že jsem držgrešle, ale nekradu ani v noci s obrazama nechodím. |
Za kliniku v Brně bohužel mluvit nemohu. V Praze jsme byli nesmírně spokojeni. Ano, ceny jsou vyšší, ale 2tis. za denní hospitalizaci v Praze nechtějí. Platí se 1.350Kč je to v jejich kotcích s veškerým pooperačním vybavením. Náš pes musel být např. 2dny na JIP. A 30tis. nestála ani tak komplikovaná operace jakou měl Beník ( +7mi denní hospitalizace ). Jistě, jinde by nám to asi udělali levněji, ale výsledek by byl vzhledem k poškození páteře a srdečním problémům nejistý.
Nejsi držgrešle. Ne každý má na takovou operaci.Ale na druhou stranu kdo ty peníze za takovou operaci dá, nemusí nutně krást. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 10:05 am Předmět: |
|
|
Jo, s tím zlodějem jsem to přehnal, není to zase extrémně hodně, ale je to rozhodně dost.
Navíc tahle operace v podání kliniky Erika trvala 2 hodiny a byla podle řeči velmi snadná. V podstatě jen otevřeli, odřízli kloubní hlavici, zašili a zašili to celý. U malých zvířat se vytvoří pakloub a zvířeti to nevadí. Asi 2 měsíce kulhala, ale pak se to dalo dohromady a teď zase běhá jako dřív. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 10:23 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: |
dost lidí tady píše, kolik peněz dají za doplňky a za stravu pro |
Je to hezké když někdo dokáže takhle investovat do svého mazlička. Ale zase je rozdíl dát třeba 2000kč za doplňky a nebo najednou vyplácnout třeba 20 000 za operaci.
Já třeba bych řekl, že naši by asi neměli tolik na operaci. Takže kdyby se něco stalo kočce tak se asi zbláznim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|