|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eschaia

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | http://zpravy.idnes.cz/praha-zavede-mytne-vjezd-do-centra-bude-stat-120-korun-fyq-/praha.asp?c=A091021_092503_praha_lpo
Pomiňme vše ostatní, protože co a jak bude se beztak houno ví, ale ..... 30 MEGA ZA STUDII??? ..... to jim fakt m..á |
Nejsem z Prahy, ale pokud to bude Praha tak se klidně může stát, že přijdou na řadu další města... proč potom platíme daně? Aby sme se nemohli dostat do města autem "zadarmo". Já jen čekám kdy budeme platit poplatky za vzduch a za sluneční světlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 2:50 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Poslední dobrou vše doslova na hovno. Nic mi nejde. Doma mi nejde komp, jelikože se mi seknou XP při instalaci. Ve škole samé testy. Nestíhám to dostávám pětky. Včera 3 pětky. Dneska písemka z ekonomie a dvě s PC a pak angličtina. Fakt super.
Jediné místo kde se cítím jako ryba ve vodě je posilovna. |
Tak se vic uc misto tuzeni bicaku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 3:10 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | http://zpravy.idnes.cz/praha-zavede-mytne-vjezd-do-centra-bude-stat-120-korun-fyq-/praha.asp?c=A091021_092503_praha_lpo
Pomiňme vše ostatní, protože co a jak bude se beztak houno ví, ale ..... 30 MEGA ZA STUDII??? ..... to jim fakt m..á |
samozřejmě, jsou to všechny firmy, které dostávají tyto zakázky buď vlastněné někým ze zastupitelů, nebo jejich příbuzných, nebo jejich kamarádů, vždyť je to tak jednoduché, co jste si zvolili, to máte, pracuji v Praze, ale daně odvádím do Znojma, protože tady mám trvalé bydliště, tam se samozřejmě děje, to samé, ale v malém, ve Znojmě podobná studie přijde třeba na 500 000-600 000, přesně podle počtu obyvatel , komu se nechce dělat, ale zároveň být těžce ve vatě, jde do politiky, aby mohl přihrávat státní nebo obecní zakázky, takovej už je život...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
Ve Znojme je minimalne stejnej bordel ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
To Lameboy .... tak to mi je jasné, ale líp mi z toho není, a hlavně mi tohle připomíná ono klasické "Když už žerete, tak aspoň nemlaskejte!". Protože tohle je ale KUA velká malá domů _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | spadnul mi novej felefon do čaje. Já se poseru |
Do caje??Tohle slysim poprve Pokavad nemas litrovej hrnek tak by to snad melo byt ok
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | spadnul mi novej felefon do čaje. Já se poseru |
Do caje??Tohle slysim poprve Pokavad nemas litrovej hrnek tak by to snad melo byt ok |
jo bylo tam tak čtvrtka..hned proběhlo fenování a vypadá to,že je to cajk UF
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
Když spustíš Setup (.exe), objeví se něco jako Install Audio devices? Děláš to podle mě moc nízkoúrovnově. Tohle bývá velmi blbuvzdorné a není potřeba nějaký hack. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
Nechápu. Pokud se mám ale vcítit do tvé mysli, tak druhý setup, next, next next next a finish a restart _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
To jsem přesně udělal a prostě nic.
Furt nejde zvuk. Nemůže to bejt, že když jsem kupoval comp tak tam byly Visty? Ale zase já už tam Xp měl a pokud se nepletu tak problém nebyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
A neinstaluješ drivery na visty a né na xp?
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|