|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
Mám dvě CD jedno je na Visty jedno je na XP. Instaluju to na XP. Zkusim schválně to z Vist.
KAKAč: dal jsem everest. A tam jsem dal at mě to hodí na stránku výrobce a přesně kde ty ovladače. Napsalo to, page not found.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:04 am Předmět: |
|
|
Běž přímo na stránky výrobce základní desky a tam si to najdi, většinou v sekci Support.
Ser na nějakej Everest nebo co. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:21 am Předmět: |
|
|
Jo, vpravo si vyber Mainboard a pod tím platformu.
OR Type 2.
Manually Download
Please step by step select a product category. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
ak máš stolný počítač, tak ho otvor, opíš výrobcu a typ konkrétnej karty a potom choď na web výrobcu a tam nájdi potrebný ovládač...
ak je to napríklad realtek tak tu skús pohľadať presný typ:
http://www.realtek.com/downloads/
takto je to naspoľahlivejšie ak to ručne opíšeš, ale ak je to napríklad notebook, tak choď na stránku výrobcu celého notebooku a tam by si mal mať servisnú podporu a stiahnuť kompletne všetky komponenty, ktoré sú inštalované v tomto notebooku...
-edit, ale zvukovku máš integrovanú, takže na stránku základnej dosky, v tom prípade je to niekde tam kde si napísal...
Naposledy upravil KAKAč dne pá říjen 23, 2009 9:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
Ok díky. tak snad už to bude fungovat. Až budu ze školy doma tak to zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
včera po šichtě jsem si šel lehnout ve 12 hodin v poledne, pak jsem vstal asi ve 4 ráno, poté jsem opět v 5 ráno si šel lehnout a vstal jsem až teď v půl jedenáctý, takže naspáno asi 21 a půl hodiny, prostě zabitej den
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 9:41 am Předmět: |
|
|
ok až budu doma tak zkusim. Tenhle ovladač mám přímo od nich na tom CD. Třeba tahle verze půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so říjen 24, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
| qAndrew napsal: | Bolej me uz 14 dni ramena a nemuzu cvicit na 100% |
Tak je zkus necvičit každý den, ony se zregenerujou a bude to ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
IluvSunshine

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | Sere me, jak nekteri ridici tramvaji a busu neberou ohled na to, ze prevazeji lidi, nejdriv jedou jak magori a pak z nevysvetlitelnych duvodu slapou na brzdu, to ze se jim tam lidi pri tom pomlatej je vubec nezajima |
Ne nadarmo se cestujicim rika "kaštani" ;)) A od par ridicu sem slysel dokonce i zasrani kastani, takze kastani samotny je jeste docela v poho ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|