|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S jakou oblibou cvičíte dřepy? |
| Dřepy cvičím úplně nejraději. |
|
19% |
[ 31 ] |
| Dřepy cvičím rád. |
|
33% |
[ 52 ] |
| Dřepy mi nevadí. |
|
17% |
[ 28 ] |
| Dřepy mi vadí! |
|
1% |
[ 2 ] |
| Dřepy nenávidím! |
|
1% |
[ 3 ] |
| Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím. |
|
21% |
[ 33 ] |
| Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P) |
|
4% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 156 |
|
| Autor |
Zpráva |
john_rambo
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:00 pm Předmět: Smrt má jméno dřepy :) ANKETA |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:09 pm Předmět: |
|
|
1. Je to kral cvikov. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
bolek polívka
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
Mám je moc rád a dal jsem taky jedničku :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
Neznasam absolutne, cvicim ich hlavne preto lebo "musim"  a suhlasim s Cizom, kral cvikov je Mrtvola! _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
fyzicky mi pridu narocnejsie drepy ako mrtvola, preto je to pre mna kral cvikov. Je ale pravda, ze CNS mam viac rozbitu po mrtvolach. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Sacharidacek napsal: | Co se stane , kdyz drepujes jen na stojanu bez nejakych dorazu s 300kg a nekde v pulce se zaseknes? Nasledky muzou bejt fatalni |
pokud to umis efektivne zahodit, tak se nestane vubec nic | de oto jak moc ses s tou cinkou predklonenej , nekteri to cvicijou uplne narovnani , tak ti to hodej za sebe v pohode , ale ti c oto maj na zadnich deltach a sou moc predkloneni a v te nejnizsi poloze se zasekne Mluvim o vaze pro 1 / 2 opakovani , ne 10tky se 100 kilama
Naposledy upravil Sacharidacek dne čt říjen 29, 2009 6:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | g_dgrim napsal: | | 1. Je to kral cvikov. |
grime, to bysme si nerozumeli, to je prece mrtvej tah |
tak tak aj pre mna je DEADLIFT číslo 1 ..Drep je až 2-3 ..
inak môžme spraviť aj anketu naj-oblubených cvikov
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | g_dgrim napsal: | | 1. Je to kral cvikov. |
grime, to bysme si nerozumeli, to je prece mrtvej tah |
tak tak aj pre mna je DEADLIFT číslo 1 ..Drep je až 2-3 ..
inak môžme spraviť aj anketu naj-oblubených cvikov | tak to bych se nedokazal rozhodnout /stahovani lana na tricak, rozpazky , veslovani ... Tolik perfektnich cviku
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
|
Inac suhlas so sacharidom, ked mam ist skusat maxko na drepe tak mam z toho respekt, lebo viem, ze ked to nedam tak ma to moze zabit do zeme  . Fail na mrtvole vacsinou u mna znamena neodlepenie, tam nic nehrozi, maximalne zlomeny palec na nohe po pokuse nakopnut tu zasratu cinku  . _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
|
|
Jelikož mám nadřepováno hodně, tak dám "Nevadí mi" .Jako netěším se na ně jak malej kluk, ale taky na ně nejdu na*ranej...prostě neutrál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|