|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S jakou oblibou cvičíte dřepy? |
| Dřepy cvičím úplně nejraději. |
|
19% |
[ 31 ] |
| Dřepy cvičím rád. |
|
33% |
[ 52 ] |
| Dřepy mi nevadí. |
|
17% |
[ 28 ] |
| Dřepy mi vadí! |
|
1% |
[ 2 ] |
| Dřepy nenávidím! |
|
1% |
[ 3 ] |
| Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím. |
|
21% |
[ 33 ] |
| Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P) |
|
4% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 156 |
|
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ja sem vas jelen... Shodnete se na tom kdy zaradit drepy? A kolik opakovani pro zacatecniky je znacka ideal? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
herzo no vidis drepoval, tahal si takovy vahy a to ikdyz te neznam osobne si myslim, ze nemas extra silnej stred tela... proste na to aby zacatecnik co aspon dokaze udelat par kliku a nezlomit se pritom vejpul, nebyt prohnuty, udela aspon par desitek zkracovacek tak vklidu muze s lehkyma vahama zacit drepovat .... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | herzo no vidis drepoval, tahal si takovy vahy a to ikdyz te neznam osobne si myslim, ze nemas extra silnej stred tela... proste na to aby zacatecnik co aspon dokaze udelat par kliku a nezlomit se pritom vejpul, nebyt prohnuty, udela aspon par desitek zkracovacek tak vklidu muze s lehkyma vahama zacit drepovat .... |
ja stebou suhlasim (nie co sa tyka silu trupu od herza->to posudit neviem) ale ked niekto zacne fakt pomaly ze si da drepy do lahkeho treningu tak sa mu nic nemoze stat, koniec koncov je to prirodzeny pohyb. A u mna dotycny chalan je v futbalovej triede trenuje 3x tyzdenne, uz 3mesiace cvici, myslim si ze drepy by teda zaradit mohol... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | herzo no vidis drepoval, tahal si takovy vahy a to ikdyz te neznam osobne si myslim, ze nemas extra silnej stred tela... proste na to aby zacatecnik co aspon dokaze udelat par kliku a nezlomit se pritom vejpul, nebyt prohnuty, udela aspon par desitek zkracovacek tak vklidu muze s lehkyma vahama zacit drepovat .... |
Můžu zeptat, kolik jsi měl takto talentovaných klientů, kteří Ti na prvním tréninku bez problémů Dřepovali? A z čeho jsi usoudil, že já mám slabé břicho?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
Nejde přece paušalizovat to takhle... Jistě jsou lidé, kteří nikdy necvičili, mají nadváhu a zkrácené všechno. co jde... Tu jsou samo sebou jiné cviky a nikoho by asi nenapadlo takového člověka poslat na dřepy... Ale děcka, která jsou zdravotně v pořádku klidně můžou začít třeba s tou násadou od koštětě... Je to určitě přirozenější pohyb, než na některých strojích...
Každý je jiný... přístup musí být individuální... ale není to tak, že by byly dřepy škodlivé... SPRÁVNOU TECHNIKOU u ZDRAVÉHO člověka určitě není problém s nimi začít... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: |
Víš yggu? Ono Tě tohle u naprostého začátečníka tak moc nezajímá...
První, co u začátečníka řešíš, jsou svalové disbalance, zkrácení těla a správné držení těla. Pokud má začátečník hyperlordózu páteře, tak poslední kam ho pošlu, bude Dřep . Teď hodně začátečníků má zkrácené Achilovky. Většina začínajících tlustých dam, Ti neudělá moc Dřepů s volnou osou, takže opravdu bys musel použít tu násadu od koštěte. Ale to všechno za předpokladu, že dotyčný má zpevněný střed těla a to je to první, na co se zaměřuješ. Před zařazením Dřepu je opravdu důležitý vědět, jestli dotyčný nemá zkrácenou bederní oblast, má dostatečně silné břicho a extenzory. Proto Ty hloupé stroje jako jsou předkopávání, zakopávání a různé leg-pressy nejsou u začátečníka úplně od věci.
EDIT ... co napsal Kulíšek sedí na 100%.
Teď se Tě zeptám, kolik jsi těch začátečníků odtrénoval? |
1) řeč byla o zdravém jedinci .... pokud má zdravotní problémy, jež mu brání dřep korektně provádět, je blbost ho do nich nutit. Ale to jsem taky napsal.
2) co ti proboha na té tyči od smetáku přijde dehonestující? Ta ti simuluje osu na zádech, jinak je to cvik s vlastní vahou. Pokud někdo má něco proti cvikům s vlastní vahou, tak já tedy ne.
3) jaké hloupé stroje? Já někde napsal, že ten dotyčný má cvičit JEN dřep? Nebo že ty uvedené cviky jsou na prd a nemají se cvičit? Ale proč by se jako nemohly cvičit ne místo dřepů, ale s dřepy?
4) je začátečník i dítě/mládež? Pokud ano, tak toho jsem zažil vcelku dost, a tipnu si, že o dost více než ty. Pokud někdo, kdo je napůl chromý, a ve 40 se vydal do fitka s sebou něco dělat .... a všechna čest že to udělal .... tak asi méně než ty. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
Úplně jsem zapoměl s jakým odborným trenérem mám tu čest, vědět to dřív, tak Tě vyhledám, aby jsi mě trenoval.
Na dřepech s tělesnou vahou nevidím nic špatného, pakliže máš u začátečníka vyřešený správné držení těla a zkrácené svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Úplně jsem zapoměl s jakým odborným trenérem mám tu čest, vědět to dřív, tak Tě vyhledám, aby jsi mě trenoval.
Na dřepech s tělesnou vahou nevidím nic špatného, pakliže máš u začátečníka vyřešený správné držení těla a zkrácené svaly. |
No ty kravo, to uz se fakt neda cist, takovyhle sracky... Ty bys mel spis vyhledat pomoc psychiatra a zacit pracovat na ty ztrate soudnosti, kterou trpis...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | herza napsal: | Úplně jsem zapoměl s jakým odborným trenérem mám tu čest, vědět to dřív, tak Tě vyhledám, aby jsi mě trenoval.
Na dřepech s tělesnou vahou nevidím nic špatného, pakliže máš u začátečníka vyřešený správné držení těla a zkrácené svaly. |
No ty kravo, to uz se fakt neda cist, takovyhle sracky... Ty bys mel spis vyhledat pomoc psychiatra a zacit pracovat na ty ztrate soudnosti, kterou trpis... |
Hlavně, že na Tvojí soudnost je vidět.
Rád bych jednou viděl toho borce, co mě tu hodnotí. Zatím jsi z celé své soudnosti anonymní dealer anabolik.
Naposledy upravil herza dne pá říjen 30, 2009 9:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: |
Hlavně, že na Tvojí soudnost je vidět, dielere . |
Ta hrubka tam je nascvhál a něco mi uniklo, nebo to je prostě jen chyba?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | herza napsal: |
Ta hrubka tam je nascvhál a něco mi uniklo, nebo to je prostě jen chyba? |
chyba dealere pardón :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Gohan napsal: | | herza napsal: |
chyba dealere pardón :-) |
No a co te na tom tak zere, Herzo, rekni? Ze to porad dokola opakujes, jak zaseknuty cedecko...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | herza napsal: | | Gohan napsal: | | herza napsal: |
chyba dealere pardón :-) |
No a co te na tom tak zere, Herzo, rekni? Ze to porad dokola opakujes, jak zaseknuty cedecko... |
Nic mě na tom nežere. Spíš mi přijdeš jako zoufalá entita, která si neumí vydělat peníze jiným způsobem, než prodejem anabolik a sám mě tu poučuješ o soudnosti. Co Tě pořád žere na mé tzv. nesoudnosti? Vždyť Ti můžu být ukradený.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|