|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S jakou oblibou cvičíte dřepy? |
| Dřepy cvičím úplně nejraději. |
|
19% |
[ 31 ] |
| Dřepy cvičím rád. |
|
33% |
[ 52 ] |
| Dřepy mi nevadí. |
|
17% |
[ 28 ] |
| Dřepy mi vadí! |
|
1% |
[ 2 ] |
| Dřepy nenávidím! |
|
1% |
[ 3 ] |
| Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím. |
|
21% |
[ 33 ] |
| Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P) |
|
4% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 156 |
|
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
herzo, ono uz je to par stranek zpatky, ale ja jsem tam ty predpoklady zcela jasne definoval a od toho odvijela dalsi debata:
1/ nema vyrazne spatne drzeni tela
2/ ma alespon nejakou treninkovou prupravu (alespon zakladni posileni stredu tela a rozvoj nezbytne urovne motoriky a rovnovahy se zatezi)
3/ nekdo ho to nauci SPRAVNE cvicit
4/ pouzije ODPOVIDAJICI zatez
takze tohle uz mame doresene, samozrejmosti je vzdy pristupovat ke kazdemu individualne podle jeho dispozic, to preci nikdo nezpochybnuje
nejaky ty lidi jsem odtrenoval, nekteri nebyli ani ponekolikate schopni zvladnou technicky spravne ani sebejednodussi cvik a nektere jsem si vyzkousel na druhem treninku mi drepovali po dukladne instruktazi perfektni technikou (mluvim os tejne urovni - zacatecnici) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
anaboliconline: Prosimtě nejsi nahodou z Plzně? _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Cizo souhlasím... |
Ale... Tak z toho zas hezky elegantne vycouvame, co, Herzo? Pze tohle tady tvrdi Ygg od zacatku do konce a tys mu na to napsal, ze pise desny kraviny a at si udela trenersky kurz 2. tridy (coz mas, predpokladam, ty a to z tebe dela odbornika, co )
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | herza napsal: | | Cizo souhlasím... |
Ale... Tak z toho zas hezky elegantne vycouvame, co, Herzo? Pze tohle tady tvrdi Ygg od zacatku do konce a tys mu na to napsal, ze pise desny kraviny a at si udela trenersky kurz 2. tridy (coz mas, predpokladam, ty a to z tebe dela odbornika, co ) |
Ne, jediný kdo má patent na odbornost, jsi tu Ty. S Tvými výsledky o tom není pochyb.
ygg mluvil o úplném začátečníkovi
| ygg napsal: | | U zdravého jedince není jediný důvod, proč dřep za uvedených podmínek nezařadit do tréninku od počátku. |
Pokud se jedná o naprostého začátečníka, tak tam dřep nemá v úvodních tréninkách, co dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: |
ygg mluvil o úplném začátečníkovi
| ygg napsal: | | U zdravého jedince není jediný důvod, proč dřep za uvedených podmínek nezařadit do tréninku od počátku. |
Pokud se jedná o naprostého začátečníka, tak tam dřep nemá v úvodních tréninkách, co dělat . |
Herzo, ty sám děti ještě nemáš, ale díval ses někdy na malé děti, tak 2-5 let, na louce nebo hřišti, pískovišti? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:02 pm Předmět: |
|
|
Jo a nepsal jsi nahodou tohle?
| herza napsal: | | Na dřepech s tělesnou vahou nevidím nic špatného, pakliže máš u začátečníka vyřešený správné držení těla a zkrácené svaly. |
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | Jo a nepsal jsi nahodou tohle?
| herza napsal: | | Na dřepech s tělesnou vahou nevidím nic špatného, pakliže máš u začátečníka vyřešený správné držení těla a zkrácené svaly. | |
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
Anabolicu mohl bys mi prosím odpovědět na otázku? _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | Anabolicu mohl bys mi prosím odpovědět na otázku? |
Sorry, nebudu se o tom bavit.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
anaboliconline: Ok to mi jako odpověď stačí děkuji. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | setny napsal: | Anabolicu mohl bys mi prosím odpovědět na otázku? |
Sorry, nebudu se o tom bavit. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:13 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Anaboliconline napsal: | Jo a nepsal jsi nahodou tohle?
| herza napsal: | | Na dřepech s tělesnou vahou nevidím nic špatného, pakliže máš u začátečníka vyřešený správné držení těla a zkrácené svaly. | | |
Takze kdyz ma zacatecnik spravne drzeni tela, tak muze drepovat, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | herza napsal: | | Anaboliconline napsal: | Jo a nepsal jsi nahodou tohle?
| herza napsal: | | Na dřepech s tělesnou vahou nevidím nic špatného, pakliže máš u začátečníka vyřešený správné držení těla a zkrácené svaly. | | |
Takze kdyz ma zacatecnik spravne drzeni tela, tak muze drepovat, ne? |
anabolicu na dřepech se Ti zapojuje hromada stabilizačních svalů, které musíš nejdříve posílit, aby jsi ho na dřep mohl pustit a to Ti vysvětlí v každém kurzu, kde se nestudují deriváty a estery testosteronu.
a především záleží na tom, jak na je na tom začátečník pohybově a silově, z čehož je zapotřebí individuální přístup ke každému jednotlivci.
Naposledy upravil herza dne pá říjen 30, 2009 10:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|